Story radio
Početna Lifestyle 511 prikaza 14. ožujka 2019.

Od idejnog začetnika popularnog La Štruka dolazi novi zagrebački suvenir

La Štruk.

Pet godina nakon što je pokrenut La Štruk, jedna od najpopularnijih turističkih gastro destinacija u Zagrebu, njegov idejni začetnik osmislio je novi zagrebački suvenir

Od ovog tjedna se u Skalinskoj ulici u Zagrebu (Drinkoteka shop) može kupiti novi, unikatni zagrebački suvenir. Ovaj nije jestiv, nego je nosiv, ali je napravljen s jednako toliko ukusa kao i štrukli u La Štruku, čiji je idejni začetnik ujedno autor i ovog novog suvenira. U kroničnom nedostatku jedinstvenih i autentičnih zagrebačkih suvenira, odlučili smo jedan takav i napraviti.

 | Author: La Štruk La Štruk.

Radi se o znaku napravljenom od slova ZG, koja tvore stiliziranu kravatu, a Zagreb se kroz njega predstavlja kao glavni grad kravate u svijetu. 'Znak je za sada zaživio na majicama, a uskoro će u ponudi biti platnene torbe i magneti te ostali zanimljivi predmeti', objašnjava Igor Mladinović, autor ideje, koji je zajedno s bratom Svenom krenuo u realizaciju ovog zanimljivog suvenira.

 | Author: La Štruk La Štruk.

Majice su izrađene od vrhunskog, 100% organskog pamuka i svaka dolazi zapakirana u suvenir kutiji s pričom o kravati.
Iako je proizvod turistički, turisti su samo dio ljudi kojima se ovaj dvojac obraća. Njihova ideja je da ove majice nose svi oni koji žele imati nešto lokalno, nešto s dobrom pričom, a ujedno s modernim twistom.

 | Author: La Štruk La Štruk.

Ove majice, u njihovoj viziji, mogu zamijeniti košulju i kravatu u mnogim svečanijim prilikama u kojima ne želite izgledati uobičajeno i klasično. Moderni pogled na klasiku i zagrebačku tradiciju je od početka u srži La Štruka. A tako je i sada, s  ovim novim suvenirom za koji vjerujemo da će oduševiti brojne turiste i lijepo upotpuniti zagrebačku ponudu.

Komentari