Luksuzni i intimni ambijent LePremier Boutique Hotela u centru Zagreba ovoga je mjeseca bio savršena kulisa drugog po redu She's Mercedes Elle Gala Dinnera. Okupljanje koje, kako kaže glavna urednica Ellea, “za cilj ima promoviranje uspješnih i kreativnih žena i njihovo međusobno upoznavanje” i ove su godine svojim prisutstvom uveličale brojne poznate, stylish dame. No ista ta promocija je, nastavila je glavna urednica u svom obraćanju na početku večeri, “ideja koja se nalazi i u srži Elle brenda, jednako kao što je i beskompromisnost kada pričamo o kvaliteti sadržaja, osobito u usporedbi s aktualnim trendovima prolaznih, klikabilnih vijesti u medijima”. Urednički prioritet u Elleu iz mjeseca u mjesec je stavljanje žena u prvi plan.

4235

“Žena koje imaju ideje, koje imaju volju i snagu za pokretanje promjena. Nekoć za glossy magazine sama ideja nije bila dovoljna, u kriterij odabira sugovornica ulazile su i neke druge, manje bitne stavke no u 2019. birati po bilo kojem kriteriju osim onoga “što netko ima za reći” bilo bi odraz neinformiranosti”. I upravo po tom ključu naše su gošće i ove godine bile snažne dame za koje vjerujemo da su Elle žene u pravom smislu te riječi, žene koja ima nešto za reći. A u želji da druženje rastegnemo na cijelu godinu, tijekom večeri sve prisutne dame smo i snimili - kako biste u mjesecima pred nama imali priliku kroz razgovor i saznati što nam od svog bogatog iskustva mogu prenijeti i što žele drugim ženama poručiti.

Elle Gala Dinner svesrdno je podržao partner događanja Mercedes koji dijeli vrijednosti i prioritete brenda Elle, kao i sponzori Prahir zlatarnice, Pago Croatia - zastupnik brendova S. Pellegrino i Acqua Panna, Pernod Ricard Hrvatska, LePremier Boutique Hotel te Biologique Recherche.

Žene pokreću Mercedes - Benz

"She's Mercedes" je inicijativa u kojoj se Mercedes-Benz obraća ženama, te s njima ulazi u intenzivniji dijalog, pojašnjavajući na taj način relevantnost ove marke za njih. Holistička inicijativa obuhvaća ekskluzivne evente umrežavanja, baš kao što je i Elle Gala Dinner. Osim toga, Mercedes-Benz ima za cilj ponuditi nove usluge i ponude za rješavanje specifičnih potreba za mobilnošću žena. Uz globalne događaje i mrežne ponude, She's Mercedes poziva na redovitu razmjenu mišljenja i informacija, a sve u želji da međusobno ispričane priče o uspjehu iz profesionalne i osobne sfere potaknu i druge na ustrajnu izgradnju vlastitog puta.
Prahir.

Već više od pet desetljeća zagrebačka obitelj Prahir kreira nakit prateći svjetske trendove te kombinirajući tradicionalnu ručnu izradu i moderne tehnologije. Njihove su kolekcije odraz ljubavi prema stvaranju i kreiranju nakita. Osim zlatnog nakita u ponudi imaju i kolekcije tradicionalnog nakita izrađenog od najfinijeg srebra kao i statement nakit modernog izričaja. Svjetski popularni pendant lančići, medaljon privjesci, naušnice, ogrlice, prstenje ili narukvice samo su dio ponude koju možete još dodatno personalizirati gravurom inicijala ili nekom posvetom. Upoznajte čaroban svijet elegancije i jednostavnosti u Ilici 43, Avenue Mallu, Velikoj Gorici te uskoro i u Bogovićevoj 1b. www.prahir.com