Nova linija Ornela će u vaš styling  unijeti savršenstvo parfema sa dozom pariškog chica da će biti nemoguće ostati nevidljiv. Inkapsulirani miris u Ornelu French style oslobađa miris na rublju otkrivajući neodoljivu raskoš i mekoću rublja. Svakim dodirom probudit ćete neodoljive mirisne užitke nadahnute francuskim chicom. 

Zamislite da Vas ljudi prepoznaju zatvorenih očiju. Miris Ornel est À la mode obećava zadovoljstvo svakog pokreta samouvjerenim, snažnim i odlučnim osobama. Traperice širokog kroja, bijela majica i beretka dovoljno je da izađete i zadivite sve oko sebe.
Bilo da ste zavodljivi, tajnoviti ili elegantni zasigurno će Vas oduševiti upečatljivo profinjen voćno cvjetni miris omekšivača Ornel est Très jolie. Lepršava haljina, kožna jakna, visoke potpetice i malo maskare dat će Vam pravu dozu spontanosti i neovisnosti.

Jedinstvena, profinjena  i sofisticirana kreacija Ornel est Chic poziva Vas da se predate izazovno slatkom mirisnom ozračju i ostavite za sobom zavodljivi mirisni trag sofisticirane elegancije. Mala crna haljina, omiljena torbica i crveni ruž za usne odrazit će ljepotu profinjene jednostavnosti.

Moderni i glamurozni, delikatno osmišljeni miris Ornel est Unique neka budi u Vama skrivenu jedinstvenost. Vožnja biciklom, šetnja psa ili glamurozna večera u kombinaciji s Ornelom poziva Vas da se predate izazovno slatkom mirisnom ozračju punog samopouzdanja. 
Ornel French style modni je imperativ sezone i na Vama je da odaberete svoj miris jer su to kombinacije u kojima ćete se osjećati kao da šetate ulicama Pariza.