Za večeru od pet slijedova pobrinuo se head chef hotela Kempinski, Mirko Pistorello. Svaki slijed pratila je i odgovarajuća čaša vina za koju se pobrinuo Badel 1862 s izborom vrhunskih sorti među kojima su se posebno isticali netom rebrendirana, međunarodno nagrađivanja daruvarska vina Vezak. Ponudu su i upotpunila Decanterom nagrađivana vina Korlat.
Prekrasan pogled s terase i uživanje u ovoj večeri neizostavno je bilo bez vode pa je tako službena voda večeri bila Romerquelle, sa svojim gaziranim i negazirano vodama te nježnim mjehurićastim vodama s okusima.
Druženje je potrajalo do dugo u noć jer je atmosfera ove večere bila uistinu čarobna. Divnu večer i glazbeno je laganim jazzom pratio Adam Klemm trio.
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju