Osječki TC Portanova ugostio je brojne domaće obrtnike – salone vjenčane mode i dizajnerske kuće, cvjećare i slastičare, studijske kuće za fotografiranje i snimanje, predstavnike iz područja rasvjete te popratne opreme za organiziranje svadbene svečanosti – na jubilarnom desetom Sajmu vjenčanja.

Uz sajamsku ponudu, dva dana ovog tradicionalnog događanja ispunjena su i zanimljivim radionicama o vjenčanim trendovima, degustacijama torti i slastica, te modnim revijama... Preko 60 izlagača pripremilo je i atraktivne popuste koji će budućim mladencima omogućiti uštedu prilikom orgraniziranja svog dana iz snova.

Na četiri modne revije predstavit će se poznate modne kuće i saloni vjenčanica, a priključit će im se i etablirani hrvatski dizajneri te otkriti vjenčane trendove u nadolazećoj sezoni.

Uz njih, štićenike Udruge DAR podržat će i poznati Slavonci i Slavonke na večerašnjoj donatorskoj VIP reviji u 18 sati, jer će uz modele prošetati modnom pistom u večernjim i vjenčanim haljinama te odijelima i tako pridonijeti osvještavanju javnosti o problemima i položaju djece s autizmom.

Stoga, budući mladenci i zaljubljenici u vjenčane manifestacije, ukoliko još niste, svratite danas i sutra na Sajam vjenčanja u Osijeku u TC Portanova, inspirirajte se bogatom ponudom izlagača i uživajte u kreaciji vlastite vjenčane priče!

PROGRAM:

Subota 19. 01. 2019.

09.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

15.30 Kviz: Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo? by Tihana Tomljanović, organizator vjenčanja

18.00 Gala humanitarna modna revija

21.00 Zatvaranje sajma

Nedjelja 20. 01. 2019.

09.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

16.30 Interaktivna radionica: Novi trendovi: moda, make up, kosa, cvjetne dekoracije

18.00 Modna revija

21.00 Zatvaranje sajma

Fotografije: Predrag Matijanić - Foto Joe i Andrea Bolješić