Story radio
Početna Lifestyle 154 prikaza 22. srpnja 2019.

Pet piva za ugasiti ljetnu žeđ

Bez dvojbe pivo je piće u kojem se može uživati tijekom cijele godine. Zimi nas grije, a ljeti izvrsno rashlađuje. U dobrom društvu, nakon posla, uz roštilj, na plaži. Nebrojeno je situacija u kojima posegnemo za ovim žuto-zlatnim napitkom

Isto tako, postoji i puno opravdanih razloga za popiti pivo, jer ono, ako se konzumira umjereno, može imati mnogo pozitivnih učinaka. Osim što doprinosi ljepoti kože i kose, pomaže u smanjenju lošeg kolesterola, smanjuje stres, pa time opušta, a koristi se i u kuhinji u izradi i pripremi raznih slatkih i slanih delicija.

Vrućine bude žeđ, a pivo ga izvrsno gasi!

Craft piva danas imaju kultni status – pomodna su i obožavana, punog okusa i aroma, proizvedena od biranih sastojaka. Pivo 5th Element, kojeg proizvodi Pivovara Daruvar, sadrži prirodnu meku izvorsku vodu s obronaka parka prirode Papuk te kvalitetne hrvatske sirovine, bez aditiva i konzervansa. Linija daruvarskog crafta 5th Element osvježava i svojim bogatim aromama pruža pravi pivski užitak.

 | Author:

Koje je to pivo koje će vas osvježiti tijekom ovih ljetnih dana?

Donosimo pet različitih piva linije 5th Element koje preporučamo za utažiti ljetnu žeđ

ABA je blagog, sladnog okusa nadopunjenog srednje jakom gorčinom te intenzivnom hmeljnom aromom citrusa i poljskog cvijeća, pa izvrsno pristaje uz sve tjestenine.

LELA je prepoznatljivog slatkog, karamelnog okusa nadopunjenog blagom gorčinom hmelja, te se izvrsno sljubljuje uz meso i povrće s roštilja, kao i uz sireve s plemenitom plijesni.

IIPA je istinski moćno pivo hmeljnog okusa balansiranog slatkoćom karamele i idealno pristaje uz fine zalogaje.

GERWEISS predstavlja pivo punog tijela, sladnih, gotovo krušnih aroma s prepoznatljivom notom banane koja potječe od kvasca, smanjenog alkoholnog karaktera, jako karbonizirano i osvježavajuće. Pristaje uz ribu, plodove mora, lagane deserte i tvrde sireve.

BONNER je pak svijetlo, dugo odležano pivo sa češkim štihom – BOHEMIAN PILSNERA, najomiljenijeg pivskog stila. Izvrstan je za mariniranje mesa za roštilj, a naročito za rashladiti nepce tijekom ljeta.

 | Author:

I na kraju, jeste li znali da brend craft piva 5th Element objedinjuje četiri osnovna elementa - vatru, zemlju, vodu i zrak? Oni predstavljaju slad, hmelj, vodu i kvasac, a kako bi se stvorila prava čarolija okusa i besprijekorna receptura, ovom je pivu dodan još jedan, a ujedno i najbitniji sastojak - ljubav. Ovaj element je okosnica cijele linije i označava ljubav majstora pivara prema tekućem zlatu - pivu.

Odaberite svoj element i rashladite ljeto čašom piva!

www.5th-element.com.hr

FB 5th Element

Instagram 5thelmentcraftbeer

Komentari