Hrvatska je u posljednje vrijeme domaćin sve više glazbenih festivala elektronske glazbe, a ovoga ljeta Tisno će ponovno biti jedna od prijestolnica ovakvih događaja. Među nekoliko festivala koji će ovo ljeto vladati obalom zahvaljujući probranoj glazbenoj postavi, SunceBeat jedan je od najraznolikijih i najpopularijih, a svoje mjesto pod suncem Garden Resorta u Tisnom zauzet će od 18. do 25. srpnja. Vrućim izborom DJ-a čija selekcija kombinira disco, techno, soul, R&B i funk glazbene komade, SunceBeat okupit će prave glazbene znalce i vesele partijanere iz svih dijelova Europe.

Tako će svi oni koji požele uživati u čarima ljeta uz dobru elektronsku glazbenu podlogu moći isplesati dušu i tijelo na selekciju velikih DJ imena popout Kerrija Chandlera, Jayde G, Motor City Drum Ensamlea, Osunladea, Mikea Dunna, Jeremyja Undergrounda i DJ Spena. Osim njih, svojim setovima plesače na podiju očarat će i Joey Negro, Rich Medina, Grant Nelson, Rocco i Afshin, Ronnie Herel, Gordon Mac i Souldinamic. 

Tisno je proglašno plesnom destinacijom godine još 2016., a SunceBeat Festival lani je osvojio osvojio nagradu Ambasador za najbolji disco-house festival. Osim što je svoju magiju donio na prostor Garden Resorta, SunceBeat svoje noćne glazbeno-plesne sesije seli u nekoliko kilometara udaljen Barbarella’s Discotheque na Prosici gdje će svi posjetitelji moći dočekati jutro uz milozvučne beatove istaknutih DJ-imena.