Među nama sigurno još uvijek ima onih rijetkih kojima je ostao još koji dan godišnjeg, a sve više razmišljaju da a potroše sada, izvan granica Lijepe naše te uz puno plesna i odlične glazbe. Svi entuziajsti koji su se pronašli u ovom opisu imaju mogućnost još jednom izvaditi kupaće kostime iz svojih ormara i spakirati se za europsku prijestolnicu zabave po zadnje tračke sunčanog partijanja.

Riječ je o Ibizi koja u popularnom Ocean Beach Ibiza nudi plesnu house glazbu, luksuznu uslugu i showove koje ćete još dugo sanjati - od velikog Queen Konga do pljuskova konfeta. Program je otvoren sedam dana u tjednu, a svaka zabava je drugačije vrste, no svedena na zajednički nazivnik s ostalima te u fokusu ima bogatu produkciju i dobru zabavu.

Uz odlična DJ imena poput Horse Meat Disca, Sandy Rivere, DJ Spoonyja, Mousse T-a i Pied Piper tu su i plesači koji će svakoga navesti da zamrdaju i svojim kukovima do sitnih jutarnjih sati. Party zatvaranja održat će se 05.listopada 2018., a svi željni zadnjeg zalogaja ljeta na egzotičnoj lokaciji još uvijek stignu pronaći konačnu utjehu prije sive jeseni.