Kako starimo, sve više primjećujemo i prve promjene na svojoj koži. Isprva su one vrlo suptilne i gotovo nevidljive, no protekom vremena ‘prijateljice’ na licu postaju fine linije, pa borice i onda naposljetku i prave bore. U ovom neizbježnom procesu veliku ulogu igra kolagen koji je ključan za zdrav, svjež i mladenački izgled kože. Tehnički gledano, riječ je o proteinu koji je glavni strukturni sastojak donjeg sloja kože i zaslužan je za njenu snagu, elastičnost i čvrstoću, a uz to i za snagu i sjaj naše kose i noktiju. 
Nježna gumica za brisanje bora koja na kožu djeluje iznutra – to je dodatak prehrani Kolagenlift s kolagenom prirodnog podrijetla. On će se pobrinuti da vaša koža bude mladenačka, s manje bora i lijepo zategnuta. Sadrži i hijaluronsku kiselinu koja ispunjava prostor između kolagenskih vlakana, a dodani vitamin dodatno podržava djelovanje kolagena i hijaluronske kiseline. Anti-age učinak kolagena daje vidljive rezultate. Kolagenlift u ampulama sadrži patentiran oblik kolagena Verisol i hijaluronsku kiselina, a dodan je i niacin koji pridonosi očuvanju zdrave kože.

Dubina bora smanji se za 20%, količina elastina u koži poveća se za 18%, za 65% poveća se prokolagen tipa 1 te je koža 7% elastičnija. 

Ne propustite aktualnu ponudu godišnje pretplate na magazin Cosmopolitan! Pretplatite se i poklonit ćemo vam Medex Kolagenlift ampule. Požurite jer ponuda vrijedi do kraja ožujka! 

Godišnja pretplata na magazin Cosmopolitan iznosi 250 kuna, a uključuje 12 brojeva magazina Cosmopolitan i dar – Medex Kolagenlift ampule. Ponuda vrijedi do 31.ožujka, a količina darova je ograničena, stoga požurite. 

Za pretplatu nazovite nas na + 385 1 6300 817 ili kontaktirajte e-mailom na pretplata@adriamediazg.hr