Nakon velikog slavlja pripremili smo vam detaljan izvještaj s našeg 16. rođendana kojeg smo proslavili u sklopu godišnje dodjele Elle Style Awards nagrada i to u vidu posebnog priloga koji dolazi uz časopis.

Elle Style Awardsom nagrađen model godine Matea Brakus odmah smo doveli pred objektiv fotografa Mladena Šarića i tako je nastao naš minimalistički editorijal u crnom.  Matea krasi i naslovnicu ovog broja, a premda u ruci doslovno drži šipak, ovaj broj časopisa donosi prave poslastice.

Intervju kojeg je Oprah Winfrey napravila s Michelle Obamom netom prije objavljivanja njezinih memoara Becoming samo je jedna od njih.U otvorenom i iskrenom intervju bivša prva dama progovara o svom odnosu s mužem, prijetnjama njezinoj djeci i vlastitom zavjetu da pokrene pozitivne promjene.

Novi broj također donosi svjetlucave modne i beauty blagdanske novitete, dnevnik s revije brenda I-gle te intervju s majstorom filma i animiranog filma Danijelom Žeželjom. Za one koji vole raditi šoping liste,  popisati sve svoje blagdanske želje ili možda neprijatelje, s novim brojem vam poklanjamo i malu crnu knjižicu. Najnoviji broj je na kioscima od 20. studenog, stoga požurite i saznajte još više!