Doru Predojević, na Instagramu poznatiju kao @dorica505, prate 34,4 tisuće pratitelja. Otkrila nam je kako je još 2012. godine profil na Instagramu otvorila na nagovor, a danas on čini gotovo 40% njezina života. Najgori dan u tjednu joj je ponedjeljak, ali kako nam je rekla, nema toga što ne mogu riješiti dobar doručak i jutarnja kava. Veliki je kavoljubac, ali i gurman, što se na prvi pogled ne bi reklo. Podijelila je to s nama uz smijeh i dodala da je pravi svejed.

Dora je slobodno prijepodne izdvojila za druženje s nama i otkrila nam detalje iz privatnog života. Vjerovali ili ne, vibru koju osjetite gledajući Doru na Instagramu ista je kao vibra koju ćete dobiti u razgovoru s njom uživo. Energičnu smo Dubrovčanku pratili u šetnji gradom, a u stankama između  obavljanja dnevnih obveza otkrila nam je što joj najviše nedostaje vezano uz dom, koliko kupuje i što nikada ne bi odjenula. U videu u nastavku možete vidjeti kako kombinira animal print, ali i s lakoćom slaže odjevne kombinacije koje se sviđaju njezinim pratiteljima. Pred objektivom naše kamere progovorila je na turskom koji govori kao materinji jezik.

Dora je svoj stil opisala kao rock chic, a vjerujemo da će mnoge dame crpiti inspiraciju baš iz ovih pet outfita koje je izdvojila kao omiljene dnevne ljetne kombinacije. Svaki od ovih outfita nosiv je u različitim situacijama, za odlazak po namirnice, na posao ili pak casual izdanje sjajno za odlazak na kavu ili večeru. Odjevne kombinacije upotpunila je sa samo nekoliko neizostavnih ljetnih modnih dodataka - sunčanim naočalama, upečatljivim naušnicama i vrlo trendi pletenim torbama. Točka na „i“ svakog outfita zanimljiva je obuća brenda Deichmann, koja je sjajno naglasila njezin modni izričaj, a Dora je odabirom obuće pokazala kako biti chic i zanosan u natikačama, ali i u sandalama s visokom peticom.