Prosinac, osim kratih dana, niskih temperatura, mirisa kuhanog vina i cimeta, okićenog bora i božićnog ručka, nosi sa sobom i  kupovanje božićnih darova. Kako svi muku mučimo s vremenom, i često ovakve stvari krenemo obavljati u zadnji čas, ono što nas inače veseli, bude stresno i jedva čekamo da završi.

4062

Da se isto ne dogodi i ove godine, tu je za vas vaša Adriamedia koja u svojem šoping vodiću Božićna čarolija darivanja donosi pregršt ideja s kojima ćete razveseliti vaše najdraže. Tu je za vas i S. Oliver, koji će ovaj Božić pretvoriti u Božić za pamćenje. Ne samo da ćete uz pomoć S. Olivera kupiti kvalitetne odjevne komade po pristupačnim cijenama, nego ćete osvojiti srca onih koje darujete s jedinstveni dizajnom i kvalitetom.

A na izbor imate zaista svega; topli, mekani pulover posebno će razveseliti vašeg supruga. A slatka crna vestica sa sjajnim uzorkom, točno je ono o čemu već dugo vaša sestra priča i što priželjkuje. Šogorica će biti oduševljena sivom vesticom s čipkastim uzorkom, pogodnom i za službene, ali i za one neformlane prigode, u kojima mora biti maksimalno sređena. S. Oliver u svojem asortimanu ima i poklone s kojima nećete opteretiti druge, nego ih ugodno iznenaditi. Tako ćete kolekicu s posla koja sjedi stol do vas posebno obradovati rukavicama, a najbolju prijateljicu vaše kćeri iznenaditi trendi kapom. Zahvaljujući Adriamediji, S. Oliveru i Božićnoj čaroliji darivanja, blagdansko razdoblje bit će vam ljepše nego ikada.