Sunčana Seletković je 50-godišnja fitness trenerica i aerobik instruktorica specijalizirana za rad sa ženama, i mama. Proslavila se svojim brojnim programima kojima je, slobodno se može reći, mnogim ženama promijenila život na bolje te stekla mnoge sljedbenike. Tako je njezin blog www.Budifitmama.hr vrlo posjećena stranica, što ne čudi, jer nudi brojne savjete te predlaže rješenja koja olakšavaju svakodnevicu.

'Kao zaposlena majka s nedostatkom vremena u potpunosti sam shvaćala druge mame kada kažu da nemaju vremena za vježbanje. U želji da pronađem način kako im omogućiti da žive životom koji zaslužuju osmislila sam programe mršavljenja koji se jednostavno uklapaju u svaki stil života, zabavni su i garantiraju uspjeh uz minimalno uloženog truda i vremena', kaže Sunčica koja će svoje savjete dijeliti na DM-ovoj lending stranici, koja vrvi zdravim savjetima, ukusnim receptima, bezbolnim idejama koje olakšavaju život u ovo užurbano doba.

U svojem prvom blogu, Sunčica se dotakla teme zdrave prehrane, točnije, važnosti međuobroka i njihovo planiranje, koliko nam to vrijeme dozvoljava. Naime, pomno odabrani, zdravi međuobroci, ključni su za dosta toga. Kao prvo, nećemo dobiti 'napadaje' gladi koji će nas natjerati na nezdravu hranu u znatno većinim količina nego što nam je potrebna. 'Pametni' međuobroci osigurat će našem tijelu optimalnu razinu vitamina i minerala, koji ćeš um držati bistrima i znatno povećaju koncentraciju.

'Najčešće (i poželjno) doručkujemo kod kuće, ručamo u menzi ili pojedemo nešto „s nogu“ i večeramo kod kuće. Međutim, što je s međuobrocima? Malim obrocima koji će nas zasititi do sljedećeg obroka? I što ako se u vrijeme međuobroka nađemo na sastanku, u autu ili u šetnji gradom i nemamo ništa pri ruci što bismo gricnuti?', piše Sunčica u svojem novom koji se nalazi OVDJE.