Story radio
Početna Lifestyle 879 prikaza 18. travnja 2019.

Savršene fotografije uz nove pametne Samsung Galaxy S10 telefone

Budimo iskreni, svi želimo one besprijekorne fotografije kojima se možemo pohvaliti našim prijateljima i obitelji, ali nas ponekad naši pametni telefoni iznevjere i fotografija ne ispadne baš onako kako želimo

 

Najnoviji Samsung Galaxy pametni telefoni S10e, S10 i S10+ dolaze s kamerama koje će sve vaše čarobne trenutke zabilježiti kao što bi ih zabilježio profesionalni fotograf. 

Cijeli komplet objektiva u vašem džepu

Samsung Galaxy pametni telefoni S10e, S10 i S10+ dolaze s višefunkcionalnim kamerama koje će unijeti revoluciju u vaše fotografije i video zapise. Galaxy S10+ ima tri stražnje i dvije prednje kamere, Galaxy S10 tri stražnje i jednu prednju kameru, dok Galaxy S10e ima dvije stražnje i jednu prednju kameru. Glavna stražnja kamera sva tri modela može snimati video zapise u iznimno visokoj UHD @60 FPS kvaliteti, a prednja kamera po prvi puta može snimati UHD videozapise za sve vaše selfie uspomene. Moći ćete se pohvaliti i s iznimno stabilnim videozapisima, nalik onima na akcijskim kamerama, zahvaljujući novoj značajki super stabilizacije. Također, po prvi put u mobilnoj industriji stražnja kamera ima mogućnost snimanja u HDR10+ kvaliteti.

 | Author:

Uz pomoć pet kamera na Galaxy S10+ modelu, u kombinaciji s umjetnom inteligencijom, dobit ćete fotografije kakve ste nekoć mogli napraviti samo na profesionalnim aparatima. Stražnje inteligentne kamere na ovim pametnim uređajima predložit će čak i kompoziciju te automatski optimizirati postavke kamere prema sceni koju želite fotografirati, a inovativna prednja kamera preoblikovana je za savršene selfieje. Slobodno eksperimentirajte s dubinom polja i umjetničkim efektima kako biste svoje selfieje učinili još boljima.

Spremni ste za fotografiranje i po danu, i po noći

Uz ove pametne uređaje više nećete imati problema s presvijetlim ili pretamnim fotografijama. Dvostruki otvor blende prilagođava i optimizira svjetlo prije dodira okidača, tako da će sve vaše fotografije iz noćnog izlaska, ali i one na jakom danjem svjetlu ispasti savršeno. 

 | Author:

Neka svi znaju da je zabilježeno #withGalaxy

Kako bi svi vidjeli vaše savršene fotografije napravljene uređajima S10e, S10 i S10+, Samsung je omogućio izravno povezivanje na Instagram iz aplikacije za kameru. Sada jednostavno možete podijeliti svoje umjetničke fotografije i videozapise čim su spremni i gledati kako raste broj lajkova.

Više informacija o samim uređajima možete pronaći ovdje.

Komentari