Sensa Experience zen oaza unutar koje su posjetitelji mogli uživati u prirodnim metodama opuštanja, provjeriti stanje svog organizma, pročitati novu Sensu, odabrati kristal za vitalnost i emocije u ravnoteži – bio je jedan od najposjećenijih na festivalu. Uz suradnji s Poliklinikom Sinteza i dr. Jeannette Gjurić, sudionici su imali priliku isprobati relaksirajući tretman biorezonance koji inače osim relaksiranja tijela uspješno rješava probleme s alergijama te ostale disbalanse u tijelu.

Ana-Marija Jagodić Rukavina na svojim je radionicama pokazala posjetiteljima kako iskoristiti dah za optimalno zdravlje te ispraviti posturu i prepoznati poruke tijela, a brzinsko balansiranje tijela omogućila je posjetiteljima uz pomoć bio in tune tehnika. Partner mobis.hr pružio je priliku da uz pomoć najnovijih Alcatel gadgeta gosti zen oaze dožive duboko opuštanje uz zvukove Velebita. Veliki hit bili su vrijedni poklon paketi Himalaya Herbals, koja ajurvedska znanja prenosi u visokokvalitetne proizvode.

Sensa priča Weekend Media Festivalu svoj vrhunac doživjela je posljednjeg dana festivala kada je glavna urednica Sense, Izabela Vrtar, uz ostale sudionike panela, predstavila novo doba Sense na panelu Rebrand Yourself. Prepuna dvorana potvrdila je da vizija Sense, koja već 11 godina hrvatski medijski prostor očarava kvalitetnim sadržajem koji potiče unutarnji rast, ima svijetlu budućnost kao leader u segmentu wellbeinga. To najbolje odražava rečenica „život kakav vrijedi živjeti“, nova egida Sense koja u godinama koje dolaze najavljuje bolji i kvalitetniji život za sve nas.

Fotografije:

Borna Filić/Pixsell

Luka Stanzl/Pixsell

Iva Šego/Adria Media Zagreb

Izabela Vrtar/Adria Media Zagreb