Story radio
Početna Lifestyle 47 prikaza 07. veljače 2019.

Slavimo ljubav

Valentinovo nas podsjeća da za one najvažnije životne trenutke uvijek treba naći vremena – trenutke ljubavi

Zato kreirajte posebnu romantičnu atmosferu, obradujte svoje voljene finim vinom, pralinama, prekrasnim cvijećem ili priredite malu slatku večeru s muffinima za desert. Tjedan za zaljubljene u svim Lidlovim trgovinama inspirirat će vas odličnim idejama za prigodan poklon.

Anchor Od ponedjeljka, 11. veljače, u svim Lidlovim trgovinama možete pronaći odličnu ponudu poklona za Valentinovo, i to naravno, po najboljim cijenama. U Lidlu se možete opskrbiti silikonskim kalupima za muffine u različitim oblicima, tu je i raznovrsna ponuda najukusnijih pralina i bombonijera, vina, parfema, kozmetike, satova, pidžama, šalica s ljubavnim motivima, kao i velik izbor kvalitetnog i atraktivnog donjeg rublja. U duhu Valentinova Lidl je pripremio i veliku ponudu cvijeća - rezani tulipani, buket od deset crvenih ruža, prekrasne orhideje, aranžman u srcu, sukulenti te razno cvijeće u teglicama inspirirano ljubavlju koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Očekuje vas sve što vam je potrebno za nezaboravno Valentinovo koje će ugrijati srca, i podsjetiti vas zašto ste baš uvijek raspoloženi za ljubav.

       

 

 

Komentari