U radionici nadaleko cijenjene pekarice Anite Šumer nastao je i starter Rudl – zvijezda naše jesenske naslovnice koju je snimio Primož Lavre.

Predstavljamo zagrebački hotel i restoran Le Premier i chefa Stefana Cosattinija koji nas je oduševio skromnošću, golemim znanjem i optimizmom; Hrvoje Petrić preporučuje krčmu Gabreku, bitro Brokenships i Bistro Apetit. S posebnim ponosom donosimo ekskluzivni intervju chefa Andreja Barbierija s legendarnim Nobuyukijem Nobum Matsuhisom čije Nobu carstvo čini više od 40 restorana, te hoteli na pet kontinenata.

Nova članica StoryGourmet tima, chef  Marina Gaši od kolege Davida Skoke doznaje sve o njegovu angažmanu na 24Kitchenu, a još jedan novi StoryGourmet chef Ante Udovičić “priveo” je kolegu Matu Jankovića na razgovor o “Hrvatskoj kuharici».
Orada i teletina namirnice su koje su ovaj put inspirirale naše chefove za recepte koje predlažu u u editorijalu Maje Danice Pećanić. Već dugo smo očarani talentiranom glumicom Sanjom Vejnović, a otkako nam je priredila svoj omiljeni jesenski meni, njezini se recepti “dilaju” redakcijom. U rukama našeg pastry chefa Petre Jelenić orah prestaje biti sramežljiv te postaje zvijezda jesenskog editorijala; posjetili smo vinariju Galić u najbolje doba godine, Vedran Gulin otkrio nam je potpuno novi svijet destilata, a Kirgistan i Kazahstan na pladnju donosi svestrani Tonči Barišić.