Mladenke koje samostalno organiziraju svoje vjenčanje znaju koliko je volje i energije za to potrebno. Upravo zbog toga nestrpljivo čekaju nove trendove i nastoje ih uklopiti u svoju ljubavnu priču, ali i detaljima istaknuti ono posebno u njoj. Godina je tek počela, a već diktira vjenčane trendove vrijedne pozornosti.

Priroda

Bilo bi sjajno kada biste imali hrabrosti i odvažili se klasičan prostor za vjenčanje zamijeniti prirodom. Ako se ipak bojite riskirati, jer na vremenske uvjete ne možete utjecati, uvijek možete u interijer unijeti dašak prirode. Drvo, cvijeće i zelenilo dobrodošli su detalji koji će vašu vjenčanu priču učiniti još romantičnijom.


Male porcije

Promjene trendova u gastronomiji odrazile su se i na vjenčane jelovnike. Kreativne i nadasve originalne ideje omogućit će da gosti uživaju u malim jelima i bogatstvu različitih okusa. Svi volimo vidjeti, ali i kušati mala umjetnička djela na tanjuru.

Boja ružičastog koralja

Došlo je vrijeme da pozdravite raskošnu paletu nijansi zbog kojih će vjenčanje biti posebno. Topla vibrirajuća boja ružičastoga koralja apsolutni je trend, a upravo ju je The Pantone Color Institute predstavio kao boju godine. Trebate li još dokaza da je baš Living Coral savršen odabir za ljetna vjenčanja?!

Videoprojekcija na zidovima

Videoprojekcija pretvorit će zidove dvorane za vjenčanja u pravu bajku pa bi upravo to mogao biti jedan od nezaobilaznih vjenčanih trendova. Igrajući se bojama, sjenama i dizajnom najdražih elemenata, mladenci mogu doslovce transformirati prostor i potpuno ga personalizirati.  

Jedinstvene kartice s imenima

Gostima nije baš drago kada moraju tražiti gdje će sjesti, stoga je iznimno važno pažljivo označiti mjesta na kojima sjede gosti. I nema boljeg načina izražavanja kreativnosti od izrade jedinstvene oznake s imenima. Vjerujte, vaši će se gosti osjećati posebno.

Kako biste se dodatno inspirirali, ali i upoznali sa svim trendovima koje ove godine donosi svijet vjenčanja, posjetite od 1. do 3.veljače Sajam vjenčanja u Areni Zagreb, najveći sajam vjenčane tematike u regiji, i učinite svoj dan iz snova pravom  bajkom.  Budite dio najveće, najraskošnije i najoriginalnije manifestacije vjenčane tematike u regiji! Detaljan program sajma vjenčanja potražite ovdje

Fotografije: Unsplash