Story radio
Početna Lifestyle 524 prikaza 19. travnja 2018.

STORY GREEN DAY Mia Dimšić uljepšat će vam subotu

Časopis Story već sedmu godinu zaredom organizira Story Green dan u povodu obilježavanja Dana planeta Zemlje. Pridružite nam se i vi 21. travnja u parku Zrinjevac i reciklirajte s nama, a pritom se dobro zabavite

U suradnji s partnerima 21. travnja u parku Zrinjevac, od 10 do 14 sati, pripremili smo vam bogat zabavno-edukativni program. Samo za vas nastupat će Mia Dimšić, te David Temelkov, Jure Brkljača i Marko Kutlić. Program će voditi Mario Valentić, a cijelom projektu priključit će se i brojne poznate osobe. Misli smo i na najmlađe posjetitelje Story Green daya te za njih pripremili zanimljiv repertoar. Svojim nastupom zasigurno će ih oduševiti dječji zborovi Zagrebački anđeli te Kikići i Genijalci.

Osim bogatog zabavnog programa, sigurni smo da će vas oduševiti i naša suradnja je s Malim placom, jedinstvenom mobilnom tržnicom lokalnih organskih proizvoda i poznatim gastro projektom. Mali plac će na Zrinjevcu okupiti lokalne male proizvođače koji uzgajaju i proizvode hranu na organski, ekološki, biodinamički ili permakulturni način, a posjetitelji će moći istražiti stolove, upoznati se s domaćim OPG-ovcima, kušati njihove proizvode te doznati sve što ih zanima o načinu uzgoja i proizvodnje, kao i kupiti zdrave namirnice.

 | Author: David Temelkov, Marko Kutlić i Jure Brkljača

 | Author: Posjetitelji će moći probati lokalne eko proizvode

 
 

 


 

 

Komentari