Povezanost između mirisa i doma jača je i veća nego ikad prije. U moru sofisticiranih parfema, sprejeva, svijeća i difuzora za prostor, postavlja se pitanje kako odabrati onaj pravi?! 

Kako biste izvukli maksimum od mirisa za dom, zlatno pravilo je koristiti odgovarajući miris u pravoj prostoriji te na taj način maksimizirati njegove prednosti, kao i ambijent vašeg doma. Brend Notes of Zagreb čiji su mirisi inspiriranim nekim od najpoznatijih spomenika grada Zagreba, u svojoj bogatoj ponudi mirisa za dom ima širok asortiman difuzora, sprejeva i svijeća koje će oplemeniti svaki prostor i učiniti ga prepoznatljivim. 

Prvi dojam je ujedno i najvažniji, a njega ćete dobiti prilikom ulaska u hodnik. Nakon toga slijedi prostor u kojem se provodi najviše vremena i koji služi kao mjesto okupljanja obitelji i prijatelja. Naravno, riječ je o dnevnom boravku. Upravo su te dvije prostorije i najvažnije prilikom odabira mirisa za dom. Hodnik predstavlja ogledalo vašeg doma i ovo je mjesto gdje miris treba biti suptilan, smirujući, a opet dovoljno upečatljiv. Drvenaste note mirisa The Witch of Grich svakom će gostu poželjet dobrodošlicu.

Slatki mirisi nisu za svakoga, ali u dnevnom boravku će stvoriti dojam udobnosti. The Golden Bull miris s notama kakaa, jasmina i ambre ili pak Secret of the Bloody Bridge s notama ruže i đurđice pretvorit će svaki dnevni boravak u oazu topline. 

I na kraju ne zaboravite da je miris za dom jednako važan kao i parfem koji nosimo jer predstavlja naš osobni odraz, stoga je važno uživati i u samom procesu njegova odabira. 

Više inforamacija saznajte na https://notesofzagreb.com/