Story radio
Početna Lifestyle 3044 prikaza 11. siječnja 2019.

Svaki miris ima priču

Mirisi za dom odavno su postali jedan od elemenata kojeg se uzima na razmatranje prilikom uređenja interijera. Prostoru daju onu posebnu, „završnu notu“ i kuća tad postaje dom

Povezanost između mirisa i doma jača je i veća nego ikad prije. U moru sofisticiranih parfema, sprejeva, svijeća i difuzora za prostor, postavlja se pitanje kako odabrati onaj pravi?! 

Kako biste izvukli maksimum od mirisa za dom, zlatno pravilo je koristiti odgovarajući miris u pravoj prostoriji te na taj način maksimizirati njegove prednosti, kao i ambijent vašeg doma. Brend Notes of Zagreb čiji su mirisi inspiriranim nekim od najpoznatijih spomenika grada Zagreba, u svojoj bogatoj ponudi mirisa za dom ima širok asortiman difuzora, sprejeva i svijeća koje će oplemeniti svaki prostor i učiniti ga prepoznatljivim. 

 | Author:

Prvi dojam je ujedno i najvažniji, a njega ćete dobiti prilikom ulaska u hodnik. Nakon toga slijedi prostor u kojem se provodi najviše vremena i koji služi kao mjesto okupljanja obitelji i prijatelja. Naravno, riječ je o dnevnom boravku. Upravo su te dvije prostorije i najvažnije prilikom odabira mirisa za dom. Hodnik predstavlja ogledalo vašeg doma i ovo je mjesto gdje miris treba biti suptilan, smirujući, a opet dovoljno upečatljiv. Drvenaste note mirisa The Witch of Grich svakom će gostu poželjet dobrodošlicu.

 | Author:

Slatki mirisi nisu za svakoga, ali u dnevnom boravku će stvoriti dojam udobnosti. The Golden Bull miris s notama kakaa, jasmina i ambre ili pak Secret of the Bloody Bridge s notama ruže i đurđice pretvorit će svaki dnevni boravak u oazu topline. 

I na kraju ne zaboravite da je miris za dom jednako važan kao i parfem koji nosimo jer predstavlja naš osobni odraz, stoga je važno uživati i u samom procesu njegova odabira. 

Više inforamacija saznajte na https://notesofzagreb.com/

Komentari