Danijela Kušec je 26-godišnja mlada mama Iz Zagreba. Kako za sebe voli reći, udana je za najboljeg prijatelja, a njezinu obitelj uz kćerkicu Laru čini i pas Đurđa. Danijela uživa pisati, putovati, čitati, shoppingirati, isprobavati novu kozmetiku, šetati gradom, jesti, vježbati i sve to, naravno, fotografirati. Upravo su to i glavne teme njezina bloga Daniella's One Day koji je zbog atraktivnih tema i zanimljivog stila pisanja postao omiljeno štivo brojnih čitatelja. 

U jednoj se temi Danijela dotaknula vrlo zanimljive teme, odnosno problema s kojim se susreću gotovo sve mlade i zaposlene mame. Naime, samo nekoliko godina prije rođenja kćerkice njezina se vještina s kuhačom uglavnom svodila na 'duhovite pokušaje' koji su nerijetko završavali kao fijasko. Nakon što je u njezin život ušla princezica Lara, Danijela je bila svjesna da joj je ostalo malo vremena da se izvježba u kuhinji i da ju na kraju tog puta čeka nagrada - u obliku prvih kašica. 

Kako kaže, isprobavali su razne kombinacije i u tome je zaista uživala. Ipak, bilo bi nerealno tvrditi da je sve bilo tako 'bajkovito' te da u svojoj namjeri suprug i ona nisu nailazili na određene prepreke. 'Ne možemo u svako doba godine doći do svježih namirnica, nemamo uvijek vremena za kuhanje, često smo u žurbi', priznala je Danijela. No, i za ovaj problem zaljubljeni bračni par pronašao je vrlo jednostavno, a jednako kvalitetno rješenje.

 'Kad zagusti i/li kad nas vrijeme stisne, skoknem do dm-a i počastim(o) se gotovim dm bio kašicama. Pri tome ne izgledam kao neki lopov koji se šulja niti imam grižnju savjesti jer svom djetetu kupujem gotov proizvod koji nisam skuhala sama niti svojim rukama uzgojila namirnice. To je za nas učinio netko drugi i zašto to ne bismo naprosto prihvatili kao dobro rješenje. Gotov proizvod često zna biti bolji nego onaj koji ćemo same pripremiti jer naprosto nemamo 'prave' namirnice', otkrila je Danijela čije ćete dodatne savjete i male trikove moći pronaći i na DM-ovoj lending stranici.

'Naša skrivena tajna bila je bio dmBio kašica od jabuka, banane, jogurt i muslija… I dok ovo pišem, već mi lagano cure sline', otkrila je ponosna mama još jednu svoju tajnu. Ostale slatke tajne ove mlade mame potražite OVDJE