Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Naglošću biste mogli izazvati neugodnosti na radnom mjestu. Preusmjerite energiju na rješavanje nakupljenih obaveza, a rasprave s kolegama izbjegnite.

LJUBAV Na pragu ste velikih odluka koje će odrediti smjer vašeg ljubavnog odnosa. Partner bi vas mogao staviti pred gotov čin i tražiti da se izjasnite glede zajedničke budućnosti.

ZDRAVLJE Osjetljivi su vam sinusi.

Bik 21. travnja  - 21. svibnja

POSAO Pred vama bi se mogao otvoriti novi poslovni izazov. Sumnjat ćete da li ste mu dorasli, no kada krenete raditi shvatit ćete da i nije tako teško.

LJUBAV Ako ste u braku ili imate vezu, potrudite se podići vaš odnos na višu razinu i pretvoriti je u nešto više od pritiska odgovornosti. Nekima je moguć flert na radnom mjestu.

ZDRAVLJE Obavite liječničke pretrage.


Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Pojavljuju se nove mogućnosti na financijskom planu pa iskoristite priliku za zaradu ili učvršćivanje položaja. Iskažite svoje vrline i potencijale.

LJUBAV Romantična zbivanja su pod sretnom zvijezdom - izlazite i družite se što više! Odnosi s partnerom dobivaju na značaju, a ako ste bili u zavadi mogli biste se pomiriti.

ZDRAVLJE Više se posvetite sebi.

Rak 22. lipnja  - 22. srpnja

POSAO Bit ćete kreativni pa ćete se isticati u poslovima gdje nekog ili nešto uljepšavate. Bit ćete požrtvovni i radišni te postizati odlične poslovne rezultate.

LJUBAV U odličnom ste razdoblju! Strasti će se zahuktavati pa će mnogi uploviti u novu ljubavnu vezu, ili shvatiti da je pred njima partner s kojim je moguća ozbiljna veza.

ZDRAVLJE Ovaj ste tjedan odlično!


Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Bit ćete izravni pa biste nekome mogli stati na žulj. Poslovne obaveze odrađivat ćete s pola snage jer ćete pokušati napraviti previše toga odjednom.

LJUBAV Partner bi mogao biti neraspoložen. Bit će šutljiv i povučen. Trebat će mu ohrabrenje da se pokrene s mjesta i nešto učini. Pokušajte razgovorom proniknuti u ono što ga muči.

ZDRAVLJE Pad imuniteta!


Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Za rukom će vam polaziti poslovi u kojima dolazi do izražaja vaša sposobnost organizacije. Osjetit ćete porast optimizma pa vam ni najteži poslovi neće predstavljati problem.

LJUBAV Očekuje vas povoljan razvoj ljubavne situacije. Nekome je stalo do vas. Osjećate li privlačnost prema dotičnoj osobi, upustite se u vezu bez previše razmišljanja.

ZDRAVLJE Jako dobro.

Vaga 23. rujna  - 22. listopada  ZNAK TJEDNA

POSAO Bit ćete puni ideja i inspiracije pa će biti potrebno samo malo truda da ostvarite planove. Originalnim idejama pridonijet ćete plodnom i kreativnom ozračju na radnom mjestu. Šefovi će cijeniti vaš rad i trud.

LJUBAV Moglo bi se dogoditi da se nađete između dvije primamljive ljubavne prilike i da se ne možete odlučiti. Ne brzajte, neka malo i vrijeme radi za vas. Bračni su odnosi iz dana u dan sve stabilniji.

ZDRAVLJE Uljepšajte se, promijenite boju kose.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Obaveza i zaduženja bit će mnogo. Suočit ćete se sa zaostacima i nedovršenim poslovima, zasukati rukave i ozbiljno se zabaviti s njima. Bit ćete uspješni.

LJUBAV Pokažite malo više inicijative. Upustite se odvažno u flert i prihvatite zanimljivu ponudu, čak i ako sumnjate u iskrenost druge strane - mogli biste se ugodno iznenaditi.

ZDRAVLJE Smanjite psihofizička naprezanja.

Strijelac 22. studenoga  - 21. prosinca

POSAO Tjedan nije povoljan za istjerivanje pravde ili traženja svojih prava - vaše bi riječi mogle biti pogrešno shvaćene. Bolje se koncentrirajte na posao, skloni ste pogreškama.

LJUBAV Za partnera ćete biti nedokučivi. Možda u vama otkrije neku novu osobinu ili manu pa će biti iznenađen kako mu je to cijelo vrijeme promicalo.

ZDRAVLJE Izbjegavajte neaktivnost.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Šef bi vam mogao pružiti priliku da se okušate u novim projektima, ponuditi vam napredovanje ili omogućiti odlazak na usavršavanje. Bit ćete iznimno uspješni.

LJUBAV U ljubavi ćete ostavljati dojam odlučne osobe, a vaše će akcije polučiti željeni i brzi uspjeh. Imate li partnera u inozemstvu, najavit će vam svoj dolazak.

ZDRAVLJE Odlično ste!


Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Iako ste u razdoblju profesionalnog rasta, ipak ćete se morati odricati da biste negdje drugdje dobili. Bit ćete previše rastreseni da biste se mogli usredotočiti na neki cilj.

LJUBAV Samo iskrenošću i otvorenim stavom možete doprijeti do srži bračnih problema. Nemojte šutjeti i povlačiti se u sebe jer će vas partner pogrešno shvatiti.

ZDRAVLJE Provjerite krvni tlak!

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO S ovim tjednom ste u posebno dobrom razdoblju koje donosi priliku da se istaknete i zasjate briljantnim idejama. Otvaraju vam se i kombinacije s inozemstvom.

LJUBAV Ako u ljubavnom životu bude bilo neugodnosti, imate snage sve okrenuti u svoju korist povećanim optimizmom i samopouzdanjem. Zato ne odustajte pred zaprekama.

ZDRAVLJE Moguća je viroza.