Manekenka Alessandra Ambrosio je rođena 11. travnja 1981. u energičnom znaku Ovna. Zbog Marsa u tom znaku aktivna je i poduzetna. Prošle godine prekinula je desetogodišnju vezu, a nova osjećajna prekretnica očekuje je još ove godine kada bi se opet mogla zaljubiti.

Ovan

POSAO Zbog povoljnog Marsova utjecaja imat ćete želju za napredo­vanjem koja će vas tjerati na aktivnost, ali pritom će vas uvoditi u rizik i trošiti vam energiju. Čuvajte se tajnih neprijatelja.

LJUBAV Zapet ćete za oko osobi koja će poduzeti sve da vas ponovno vidi. Strasti i romantike neće nedostajati ni onima u braku, ali će neke neriješene situacije iz prošlosti potkopavati odnos.

ZDRAVLJE Posvetite se sebi i onome što vas ispunjava.

Bik

POSAO Pred vama je uspješno razdoblje koje vam uvelike olakšava napredak. Trenutačni poslovi donose napredak te veći ugled, zaradu i naklonost utjecajnih pojedinaca.

LJUBAV Ugodna poznanstva očekuju vas u susjedstvu, školi, fakultetu ili na putovanju. Mogli biste upoznati vrckavu i komunikativnu osobu čiji će vas šarm očarati.

ZDRAVLJE Solidno.

Blizanci

POSAO Nepotrebno ćete se zamjeriti šefu. Nedostajat će vam strpljenja za one koji ne dijele vaše mišljenje. Ako ste javna osoba, ne dovodite u pitanje svoj ugled brzopletim izjavama.

LJUBAV Sunce u Ovnu čini vas privlačnima i zavodljivima. Neki su pred novim osjećajnim počecima, a ostali uspješno rješavaju problematične ljubavne odnose.

ZDRAVLJE Nervoza i umor.

Rak

POSAO Bit ćete bolje koncentrirani, što je preduvjet za dobro obavljanje posla, a ni energije vam neće nedostajati. Tjedan je pogodan i za stjecanje novih znanja.

LJUBAV Stari, neriješeni problemi mogli bi isplivati na površinu i unijeti nemir u odnos s partnerom. Ako ste u nečemu pogriješili, ništa nećete postići prikrivanjem.

ZDRAVLJE Proljepšat ćete se.

Lav

POSAO Odgovarat će vam dinamika. Nezani­mljivi poslovi loše će djelovati na vašu koncentraciju. Što zadaci budu teži i izazovniji, obavljat ćete ih s većim užitkom.

LJUBAV Partneru ćete pružati mnogo nježnosti i topline, što će vam biti uzvraćeno. Samci će se uspješno izboriti za naklonost i osjećajnu reakciju simpatije.

ZDRAVLJE Nemirno spavate.

Djevica

POSAO Radite li sa strankama, računajte na njihovo prigovaranje. Nemojte se postavljati nadmoćno i smatrati da su vaši stavovi i uvjerenja neopozivi jer ćete se nekom zamjeriti.

LJUBAV Sve je moguće - od nove veze, obnavljanja stare do ulaska u brak onih koji su u vezama. Nisu isključeni flert i pustolovine, čak i ako ste u braku.

ZDRAVLJE Nervozni ste.

Vaga

POSAO Budite oprezni u sklapanju ugovora jer bi vam mogla promaknuti neka lukavo skrivena odredba. Zadržite se na uobičajenim zadacima za koje znate da ćete ih uspješno obaviti.

LJUBAV Ulazite u bolje razdoblje koje omogućuje da vratite stabilnost u poljuljani odnos. Živnut će vam i društveni život pa nisu isključena nova poznanstva.

ZDRAVLJE Sklonost alergijama.

Škorpion

POSAO Zarade vam stižu posredstvom poslova koji uključuju medije, komunikaciju, pisanje, prevođenje i rad s ljudima. Šefovi primjećuju vašu sposobnost i zalaganje.

LJUBAV Tjedan je odličan za intimna zbližavanja, ali i za proširenje potomstva ako tome težite. Vaša pozitivna karizma bit će drugima privlačna pa se pripremite na porast udvarača.

ZDRAVLJE Posvetite se rekreaciji.

Strijelac

POSAO Bit ćete neoprezni. Mogući su problemi zbog kašnjenja, zaboravljivosti i loše usredotočenosti. Da biste to izbjegli, organizirajte se i bavite se samo važnim stvarima.

LJUBAV Bit ćete šarmantni i rječiti. Romantika će biti udružena s naglošću pa bi vam se moglo dogoditi da požalite zbog nekih nepromišljenih postupaka.

ZDRAVLJE Previše se iscrpljujete.

Jarac

POSAO Radni dani bit će krcati sastancima, telefonskim pozivima i razgovorima, no zahvaljujući odličnoj koncentraciji i izdržljivosti, ništa vam neće predstavljati napor.

LJUBAV Vre­menski odmak pomoći će da spoznate koliko ste pogrešnim procjenama pridonijeli pogoršanju bračnog odnosa. Ne dopustite drugima da vas savjetuju.

ZDRAVLJE Nosite udobniju obuću.

Vodenjak

POSAO Riješit ćete probleme i privesti kraju zaostale poslove. Učvrstit ćete položaj u radnoj sredini, iako će tome prethoditi napeti odnosi s kolegama.

LJUBAV Samci se mogu zbližiti s osobom čiji će ih životni nazori motivirati i pokretati, dok će dulje veze i brakove osvježiti sretni događaji, možda i prinova.

ZDRAVLJE Odlično ste.

Ribe

POSAO Zapreke na putu napretka postat će lakše savladive. Uživat ćete simpatije okoline i vješto se njima koristiti za vlastite ciljeve i probitak.

LJUBAV Uvjerit ćete se da se suprotnosti privlače. Strast će igrati dominantnu ulogu u novim poznanstvima - netko će vas oboriti s nogu! Ako ste vezani, sklad se vraća u vaše odnose.

ZDRAVLJE Čuvajte se nespretnih pokreta.