Brazilska manekenka Adriana Lima rođena je 12. lipnja 1981. u znaku Blizanaca koji je čini vrckavom i nemirnom. Podznak u Ribama ističe njezinu intuitivnu i osjećajnu prirodu. Saturn u polju braka uzrok je razvoda, a prošle je godine također prekinula vezu. Nova veza ili brak smiješe joj se 2021.godine.

Ovan

POSAO Tjedan je povoljan za uspostavljanje novih kontakata. Bavite li se prodajom ili marketingom, s lakoćom ćete uvjeravati klijente u što god budete htjeli. No vreba vas i stres.

LJUBAV Vrijeme je da prebolite stare ljubavi, okončate loše veze ili u postojećima postavite stvari na drukčiji način. Ostvarit ćete s nekim ugodnu komunikaciju putem interneta.

ZDRAVLJE Moguće su migrenske glavobolje. 

Bik

POSAO Okolnosti će postati sretnije, a i bolje ćete zarađivati. Odlično ćete se koncentrirati i postizati hvalevrijedne rezultate. Izgledno je važno putovanje.

LJUBAV Prilike za poznanstva rađat će se posredstvom prijatelja ili s osobom koju već dugo poznajete. Moći ćete je upoznati u novom svjetlu, što će biti okidač strasti.

ZDRAVLJE Tegobe se povlače.

Blizanci

POSAO Postat ćete energičniji. Neki će poduzeti korake u smjeru pokretanja vlastitog posla ili proširivanja postojećih poduzetničkih aktivnosti. Šarmom i spretnošću otvorit ćete vrata koja su vam prije bila zatvorena.

LJUBAV Oni među vama koji priželjkuju djecu ili ozbiljniju ljubavnu vezu, dobit će priliku učiniti presudne poteze u tom smjeru. Od partnera ćete dobiti prijateljsku potporu, a zaljubljeni će ući u novu vezu.

ZDRAVLJE Vidno ste bolje, rekreirajte se.

Rak

POSAO Brižljivo i uredno zapisivat ćete dnevne obaveze, planirati sastanke, provjeravati termine i nastojati se višestruko osigurati od pogrešaka u radu. Postojani ste i pouzdani.

LJUBAV Još niste načisto s osjećajima prema partneru ili simpatiji. Igrate se mačke i miša, ali krajnje je vrijeme da otvorite karte i definirate vaš odnos.

ZDRAVLJE Vitalni ste i puni energije.

Lav

POSAO Oko vas ima neiskrenih ljudi, a neki bi vam mogli raditi iza leđa. Dvaput provjerite ono što radite jer ste u razdoblju kad su pogreške lako moguće.

LJUBAV Od veze tražit ćete više nego dosad. Htjet ćete je konkretizirati pa nije isključeno da drugoj strani ponudite brak ili da razgovor krene u tom smjeru.

ZDRAVLJE Pro­lazni naleti tjeskobe.

Djevica

POSAO Mogli biste osvojiti nagradu na natjecanju, a uspjeh je izvjestan i u aktivnostima vezanima uz medije, promociju, marketing ili potporu sponzora. Jako ste uspješni.

LJUBAV Partner će biti svadljiv i češće upućivati kritike na vaš račun. Možda ga muče problemi u koje niste upućeni. Razgovarajte otvoreno o svemu.

ZDRAVLJE Os­jetno ste bolje.

Vaga

POSAO Neka vas ne obeshrabre šefove kritike. Radite svoj posao najbolje što možete. Hrabro podnesite i one najdosadnije obaveze i nemojte ništa mijenjati, potpisivati i ugovarati.

LJUBAV Iz prijateljstva bi se mogla roditi ljubav. Upoznate li se potkraj tjedna, nećete moći ne primijetiti jedno drugo. Uživat ćete u osjećaju da se razumijete.

ZDRAVLJE Umor i neispavanost.

Škorpion

POSAO Iscrpljeni ste jer mnogo radite, no trud će se isplatiti. Stoga se nemojte štedjeti, ali ni pretjerivati. Nađite zlatnu sredinu kojom ćete udovoljiti ambicijama, a da si pritom ne narušite zdravlje.

LJUBAV Strast i ugoda brzim će se rit­mom izmjenjivati s burnim raspravama. Mogli biste prekinuti vezu pa je obnoviti novim žarom.

ZDRAVLJE Osjetljivo grlo.

Strijelac

POSAO Povlačit ćete rizične poteze, no čak i ako se stvari počnu nepovoljno odvijati, nećete pretrpjeti velike gubitke. Ostvarivat će vam se čak i opsežniji projekti i ambicije.

LJUBAV Ne­ćete pronalaziti zajednički jezik s partnerom. Trudit ćete se ustrajati u zajedničkim planovima i održavati sklad, no postat ćete svjesni da je to samo privid.

ZDRAVLJE Postajte jači i otporniji.

Jarac

POSAO Poslovi se neće odvijati na predviđeni način i bit će zastoja. Budite oprezni u novčanom poslovanju, ali i svim oblicima suradnji i partnerstva.

LJUBAV Shvatit ćete da ste drugoj strani pripisali osobine koje ona ne posjeduje. Ipak, odnos bi mogao potrajati, unatoč očitim razlikama među vama i pritiscima kojima će one rezultirati.

ZDRAVLJE Bolovi u koljenima. 

Vodenjak

POSAO Povećane odgovornosti i brojni sastanci glavne su odlike ovoga tjedna. Iako će vas pritisci i potrebe posla dovoditi u stresne situacije, dobro ćete se snalaziti.

LJUBAV Privući će vas nečija opća kultura i širina znanja. Veze na daljinu će procvjetati. Viđat ćete se češće, razmjenjivati intimne mailove i poruke.

ZDRAVLJE Tjelovjež­bom skinite višak kilograma.

Ribe

POSAO Ako ste se u posljednje vrijeme osjećali izvan forme, negativnost će vas polako napustiti pa ćete pronaći novu ulogu. Tjedan vam pruža mogućnosti da skupite energiju i pripremite se za novi prodor.

LJUBAV Porast će vam popularnost pa ćete dobiti mnogo ponuda za izlaske i druženja. Sviđa vam se netko s kime se stalno raspravljate.

ZDRAVLJE Naglo ste bolje!