Pjevač Petra Grašo rođen je 19. ožujka 1976. u znaku Riba. Merkur i Venera u tom znaku dali su mu lijep glas i glazbeni talent, a Mjesec u Škorpionu emotivnost, ali i oštroumnost. Često nema dlake na jeziku. Kvadrat Marsa i Sunca daje mu veliku tjelesnu snagu, ali i upornost i tvrdoglavost.

Ovan

POSAO Bit ćete spretniji u poslovima koji iziskuju fizički napor nego u zadacima vezanim uz intelektualne vještine. Očekuju vas pad koncentracije i umor.

LJUBAV Ako ste u potrazi za srodnom dušom, mogli biste se zaljubiti preko noći. Bit će posrijedi nešto fatalno, što bi vam moglo pomutiti razum i posve vas zaslijepiti.

ZDRAVLJE Psihički ste nemirni.

Bik

POSAO Iz svake ćete situacije izvući ono što je za vas najbolje. Stoga neka vas ne zabrinjava spor razvoj poslovne situacije jer će njezin ishod biti drukčiji nego što se sad čini.

LJUBAV Posumnjat ćete u postojanje ljubavne konkurencije ili jednu osobu suprotnog spola doživjeti kao prijetnju stabilnosti svoga odnosa. Samce će privući netko neozbiljan.

ZDRAVLJE Bolje ste.

Blizanci

POSAO Merkur u znaku Riba neće pogodovati vašoj zaigranoj prirodi. Nedostajat će vam promjene i uzbuđenja, a za neke procese trebat će vam više vremena.

LJUBAV S partnerom ćete ponovno otkriti zajedničke interese i romantiku. Ako ste sami, naklonjena Venera donosi vam priliku za novu vezu i zaljubljenost kakvu dugo niste osjetili.

ZDRAVLJE Jako ste nervozni.

Rak

POSAO Zapreka će biti sve manje, uspjet ćete razriješiti i privesti kraju krupan poslovni problem. U nove radne pobjede ući ćete rasterećeni i puni entuzijazma.

LJUBAV Slobodni će se igrom slučaja naći u društvu osobe o kojoj već dulje maštaju. Imat ćete priliku više se zbližiti ili biti u položaju da o vama ovise buduća zbivanja.

ZDRAVLJE Odlično je vrijeme za bavljenje tjelovježbom.

Lav

POSAO Krediti, porezi, nasljedstvo ili oporuke bit će u središtu pozornosti. Lakomislenost u radu s brojkama ili sklapanju poslovnih ugovora zahtijevat će dodatan oprez.

LJUBAV Venera vam stvara probleme u privatnom životu. Zato se više prilagodite partneru, osobito ako voljena osoba i nije baš previše taktična prema vama.

ZDRAVLJE Tegobe s kralježnicom.

Djevica

POSAO Vaše ideje bit će kreativne i zanimljive, ali akcija otežana, i to ne zbog vaše nesposobnosti nego zbog trenutačnih okolnosti. Morat ćete biti strpljivi i popustljivi.

LJUBAV Privlačit će vas ozbiljnije i zrelije osobe utjecajnijeg društvenog i materijalnog statusa, a nisu isključeni ni flert i provod s poslovnim suradnikom, kolegom.

ZDRAVLJE Osrednje, ali ipak stabilno.

Vaga

POSAO Merkur u vašem polju rada povećava opseg poslova i obaveza. Moguće su spletke na radnome mjestu. Ne nasjedajte na provokacije, zadržite hladnu glavu.

LJUBAV Ljubavni život ulazi u burno, ali povoljno razdoblje. Neki će se zaljubiti, a drugi uživati u partnerovoj pozornosti. Slobodni neka ne propuštaju poziv za izlazak.

ZDRAVLJE Provjerite zdravlje zubi.

Škorpion

POSAO Puni ste energije, a naleti samopouzdanja potaknut će vas na akciju. Dobro ćete se snalaziti u timskom radu, a odnos sa suradnicima kulminirat će u pripremi zanimljivog projekta.

LJUBAV Želje su jedno, a mogućnosti drugo pa je bolje neke stvari pustiti na miru ili sa strane promatrati kako će se razvijati. Ako je odnos s part­nerom u krizi, budite strpljivi.

ZDRAVLJE Čuvajte grlo.

Strijelac

POSAO Radit ćete više nego inače i pritom se brže umarati i živcirati. Ljutit će vas tuđe pogreške i neozbiljnost. Čuvajte se olakog i brzopletog shvaćanja stvari. No imate snage za sve!

LJUBAV Uživat ćete u Venerinim blagodatima koja vam svečano otvara sezonu ljubavi. Oprostite partneru riječi izrečene u svađi i ljutnju zamijenite ljubavlju.

ZDRAVLJE Potrebno vam je više odmora.

Jarac

POSAO Mogućnosti za uspjeh i napredak postoje, samo ih trebate znati iskoristiti. Ako ste ambiciozni i imate snažnu volju, sjajno ćete iskoristiti ovaj tjedan.

LJUBAV Mnogo ćete razmišljati o svom privatnom životu, proživljavajući uspone i padove, ali sa sretnim završetkom. Samci će se zaljubiti u osobu koja uživa društveni ugled.

ZDRAVLJE Odlično ste!

Vodenjak

POSAO U vama titra konstruktivan nemir, a bude li se odnosio na bolje radno mjesto, planeti će vas podržati. Merkur naglašava vaše retoričke sposobnosti i bistre ideje.

LJUBAV Prihvatite poziv za izlazak - u jednom društvu mogli biste nekog upoznati, iako će vam nekoliko osoba biti naklonjeno. Vezani će teško odoljeti flertu.

ZDRAVLJE Oprez u prometu.

Ribe

POSAO U svemu ćete tražiti intelektualni ili umjetnički izazov i pribjeći kreativnom rješavanju problema. Bit ćete omiljeni u radnoj sredini, osobito kao nadređeni - svi će uvažavati vaše riječi.

LJUBAV Ako ste u braku, povezuju vas zajednički ciljevi i planovi pa vaš odnos svakim danom postaje sve čvršći. No samci su zaljubljeni u nekog tko je teško osvojiv. Budite uporni!

ZDRAVLJE Oraspoložit će vas odlazak na masažu i pomoći da se opustite od stresnoga 
radnog dana.