Glumica Bojana Gregović Vejzović rođena je 17. veljače 1972. u znaku Vodenjaka. Suosjećajna je i društvena. Bliski kontakt Mjeseca i Venere dali su joj glumački talent, ali i kreativnost, dar za mnoge umjetničke oblasti, šarm i popularnost. Krajem ove godine i početkom 2020. sve će joj teći po planu.


Ovan 21. ožujka - 20. travnja
+++

POSAO Ostanite po strani kod bilo kakvih sukoba na radnom mjestu. Svađa je ono što vam je najmanje potrebno. Čuvajte se rastrošnosti i gubitka novca.

LJUBAV Predstoji vam borba za ljubav koja će vas iscrpiti, ali i osnažiti. Nećete dopustiti da se partner poigrava vašim osjećajima ili da se neodgovorno ponaša.

ZDRAVLJE Znatno ste bolje.


Bik 21. travnja  - 21. svibnja
++++

POSAO Poboljšat ćete odnose s kolegama, koji će prihvaćati vaše ideje i rado ih primjenjivati u praksi. Riješit ćete financijske probleme, ali će se pojaviti novi. Budite štedljiviji.

LJUBAV Neke među vama će nadahnuti razgovor i bliskost s osobom koju ste upoznali putem interneta. Ako ste u vezi ili braku, odnos vam je solidan.

ZDRAVLJE Treba vam odmor.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja
+++

POSAO Unatoč zastojima i problemima, napredovanje vam je neupitno. Prionite na ostvarivanje željenih ciljeva. Motivacija će vam biti istaknuta, a i financijska situacija se poboljšava.

LJUBAV Obiteljska situacija prepuna je briga, a partner ne pokazuje sluha za vaša rješenja i prijedloge. Nemojte dramatizirati nego smireno rješavajte probleme.

ZDRAVLJE Sklonost virozama.

Rak 22. lipnja  - 22. srpnja
++++

POSAO Ostvarite ono o čemu ste dugo sanjali, bilo da je to putovanje u inozemstvo, doškolovanje, širenje ili promjena posla. Netko će pohvaliti vaš rad, ali bit će i zavidnika.

LJUBAV Ne gledajte u prošlost i naučite praštati, osobito ako vas je partner uvrijedio. Samci, budite oprezni s osobom u koju ste zaljubljeni – možda nije iskrena.

ZDRAVLJE Jako dobro.


Lav 23. srpnja - 22. kolovoza
+++

POSAO Oneraspoložit će vas neugodna poslovna situacija ili napet odnos sa šefom. Moguć je prekid, odlaganje ili odustajanje od nekog posla, no u pozadini se razvijaju i dobre situacije.

LJUBAV Morat ćete bolje osluhnuti želje svoga partnera, ali i učiniti da vaše promjene raspoloženja ne utječu na odnos. Potisnite ljubomoru!

ZDRAVLJE Čuvajte grlo i glasnice.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna
++++

POSAO Pokažite svoju stručnost i opravdajte ukazano povjerenje. Dobro isplanirajte dane i pišite podsjetnike, kako nešto ne biste zaboravili. Očekuje vas mnogo posla.

LJUBAV Poboljšani odnosi s partnerom pokazat će vam da se vrijedilo boriti za njegovu ljubav. I samci dolaze na svoje – novo poznanstvo uvjerit će vas da ljubav postoji i za vas.

ZDRAVLJE Popravlja se.

Vaga 23. rujna  - 22. listopada
+++

POSAO Povezivanje s ljudima iz udaljenih mjesta, putovanja, obrazovanje i izdavaštvo su područja od kojih možete imati koristi. Uspješno ćete naplatiti potraživanja.

LJUBAV Osjećaji od strane osobe koja vam se sviđa bit će vam uzvraćeni. Nemojte tražiti ništa više od onog što sada dobijete. U brakove ulazi sve više mira i stabilnosti.

ZDRAVLJE Pazite na mjehur.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga
+++

POSAO Ostvarit ćete ono što dulje vrijeme priželjkujete. Bilo da je to novi posao ili putovanje, radovat će vas činjenica da je sve postignuto vašim zalaganjima.

LJUBAV Odlični su dani za roditeljstvo, trudnoću i razvijanje novih ljubavi. Manje napetosti oko vikenda bit će prolazni pa ne pridajte značaj sitnicama. Samce će netko šarmirati.

ZDRAVLJE Oporavljate se.

Strijelac 22. studenoga  - 21. prosinca
+++

POSAO Vaš će se rad promatrati pod povećalom, a nerijetko ćete biti i kritizirani. Nastojte svoj posao obaviti što temeljitije, ništa ne prepuštajući slučajnosti.

LJUBAV Intenzivnije ćete razmišljati o staroj ljubavi ili obnoviti nešto što je odavno ostalo iza vas. Time ćete si ponovno unijeti nemir u život, ali to će biti jače od vas.

ZDRAVLJE Skloni ste  nervozi.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja
+++++

POSAO Upornost i zrelost nužni su kako biste ostvarili namjere, ali ništa se lošeg neće dogoditi ako ponešto odigrate i na kartu rizika. Smjerno iskoristite prilike čim se pojave.

LJUBAV Posvađate li se s partnerom, nećete zaboravljati snagu osjećaja koja vas međusobno povezuje. Zato će svađe i rasprave pridonijeti unaprjeđenju vašeg odnosa.

ZDRAVLJE Bez tegoba.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače ZNAK TJEDNA  +++++

POSAO Poslove ćete obavljati lakoćom, od onih nezanimljivih pa do najzahtjevnijih. Pred vama će se otvarati opcije koje priželjkujete i kojima stremite. Neki će se vinuti na vodeće položaje.

LJUBAV Mlađi će pamtiti ove dane po ulasku u novu ljubavnu vezu i strastvenim poljupcima. Stariji će planirati zajednički život, no vezani brakom sumnjat će u partnerovu vjernost.

ZDRAVLJE Pripazite, previše se iscrpljujete.


Ribe 19. veljače - 20. ožujka
+++++

POSAO  Merkur je u vašem znaku pa ste pronicljivi i znate ugrabiti prave prilike. Šefovi vas simpatiziraju, a stranke osvajate ljubaznim nastupom.

LJUBAV Ugodni trenuci predstoje onima koji su u vezi. Stari će odnosi zablistati novim sjajem, a oni koji su tek našli novu ljubav bit će posebno zadovoljni partnerovim ponašanjem.

ZDRAVLJE  Krasi vas optimizam.