Košarkašica Antonija Sandrić Mišura rođena je 19. svibnja 1988. u znaku Bika koji joj je dao putenost, ljepotu i šarm. Mjesec u Raku zaslužan je za njezinu emotivnu prorodu i jaku intuiciju, dok Merkur u Blizancima ističe veselu i razgiranu prirodu. Sljedeće godine mogla bi se razveseliti majčinstvu.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Mogli biste sklopiti ugovor za honorarni posao. Pravi je trenutak za pokretanje privatnog posla, promjenu radnog mjesta i dobivanje unapređenja.

LJUBAV Nova poznanstva moguća su u svakoj prilici, pa i u javnom prijevozu ili šetnji gradom. Oni koji su  u vezi planirat će zajednički život, no u vaše će se planove uplesti roditelji.

ZDRAVLJE Skloniji ste ozljedama.

Bik 21. travnja  - 21. svibnja

POSAO Planeti će vam omogućiti da kvalitetno izrazite svoje ideje i ostvarite projekte. Ići će vam na obrazovnom, odgojnom, sportskom i umjetničkom planu.

LJUBAV Uživate u kovanju planova za budućnost s partnerom. Mogla bi pasti odluka o vjenčanju, zajedničkom životu, selidbi, kupnji stana. Samce će osvajati osoba bogata duha.

ZDRAVLJE Život vam se intenzivirao, no pazite da se dovoljno i odmarate.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Pred vama su dani napora i trošenja energije. Ništa ne prepuštajte slučajnostima. Istraživat ćete neke podatke ili ljude za koje slutite da vam nešto “kuhaju iza leđa”.

LJUBAV Merkur u vašem znaku omogućava skladnu komunikaciju i usklađivanje obostranih interesa s voljenim. No samci neka se pričuvaju veze s nekim tko nije iskren.

ZDRAVLJE Pripazite na dišne putove.

Rak 22. lipnja  - 22. srpnja

POSAO Teško se mirite s onim što vam je nametnuto. Mnogi od vas izravno će se pobuniti i sukobiti s autoritetom, makar je dobro da prije razmislite.

LJUBAV  Mogli biste se upustiti u izvanbračni flert ili će vaše srce iznova osvojiti bivši partner. Ako ste u vezi, moguće su trzavice i nesporazumi pa čak i svađe.

ZDRAVLJE Jako ste napeti i nemirni.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO U razdoblju ste širenja poslova i raznovrsnih kontakata. Mogli biste zaraditi više novaca, ali i podmiriti krupne financijske obaveze. Educirat ćete novog kolegu.

LJUBAV Bit ćete velikodušni i otvoreni prema novim iskustvima. Ništa vam neće biti teško ili problematično, a partner će znati cijeniti vašu poduzetnost i oslonac koji mu pružate.

ZDRAVLJE Puni ste energije.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Teže ćete usklađivati poslovne interese. Neke vaše ideje neće biti prihvaćene, a i novčani troškovi ne govore u prilog mirnom životu. Nervozni ste.

LJUBAV Uspijete li spriječiti negativan utjecaj roditelja na svoj brak, nastavit će se razdoblje osjećajnog sklada. Slušajte što vam partner govori, ne povodite se za riječima obitelji.

ZDRAVLJE Skloni ste raznim tegobama.

Vaga 23. rujna  - 22. listopada

POSAO Brže ćete ispunjavati radne zadatke, dolaziti do traženih ljudi i dokumenata. U plodnom ste razdoblju za poslovanje s inozemstvom, ali i za usavršavanje.

LJUBAV Ne propitkujte partnera o bivšim vezama i partnerima. Neki će se upustiti u vezu koja romantikom i strašću nadilazi njihova dosadašnja iskustva.

ZDRAVLJE Pripazite na bubrege i mjehur.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Mnogo obaveza i rješavanje zaostataka učinit će da vam vrijeme proleti. Uvjerljivi ste i vješti u komunikacijama pa briljirate u trgovini, menadžmentu i radu s ljudima.

LJUBAV Znat ćete primiti i uzvratiti osjećaje, ali unutarnja nesigurnost neće vam dopustiti da se prepustite zagrljajima. Druga će strana bit će ustrajna u namjeri da vas otvori i opusti.

ZDRAVLJE U dobroj ste formi.

Strijelac 22. studenoga  - 21. prosinca

POSAO Pripremite se na mnogo obaveza i rada. Možda će kolega otići na bolovanje pa ćete ga zamijeniti ili ćete raditi na odgovornijem radnom mjestu.

LJUBAV Gubit ćete kontakt sa stvarnošću i graditi idealnu sliku ljubavne veze. Neke će zaslijepiti strast pa neće uvidjeti probleme koje im može prouzročiti dotičan odnos. Pripazite!

ZDRAVLJE Jako ste izdržljivi.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Bit ćete uspješni u umjetničkim poslovima, osobito u sportu, modi, dizajnu, glazbi i glumi. U povoljnom ste razdoblju za traženje pomoći, promociju ili osvajanje tržišta.

LJUBAV Planeti će utjecati na porast optimističnih razmišljanja. Neki od vas naći će se na novom početku, zaljubljeni i ushićeni, spremni zaboraviti na loša iskustva.

ZDRAVLJE Iscrpljeni ste i umorni.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Bujaju vaša kreativnost i energičnost. Odlično se snalazite u izazovima, ali i u poslovima koji zahtijevaju potragu za nekonvencionalnim rješenjima i iskorak iz uobičajenog.

LJUBAV Društveni život zaslužan je za sve veći broj ljubavnih prilika. Veza s partnerom napreduje u dobrom smjeru – pazite samo da ne pretjerate sa sumnjičavošću.

ZDRAVLJE Odlično  jevrijeme za sportske aktivnosti!

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Koncentracija će vam biti odlična pa vam neće promaći ni najsitniji detalji. Trudit ćete se i vrijedno raditi, što će biti popraćeno šefovim pohvalama.

LJUBAV Traje vaše povoljno razdoblje pa je odnos s partnerom kvalitetniji. Probuđena romantika i strast neće zaobići ni one u vezama, kojima bi i prinova mogla biti na putu.

ZDRAVLJE Izdržljivi ste i vitalni.