Ovan 21. ožujka - 20. travnja
+++

POSAO Budite oprezni u kontaktu s poslodavcima ili partnerima. Pritisci će rasti pa biste nespretnim potezima mogli narušiti postignute dogovore.

LJUBAV Na pomolu su iznenađenja koja će ljubavni život usmjeriti u novom, pozitivnijem smjeru. Netko će vam staviti do znanja koliko mu značite, no sve će se odvijati dosta sporo.

ZDRAVLJE Skloni ste iscrpljenjima.


Bik 21. travnja  - 21. svibnja
+++++

POSAO Tjedan je povoljan za putovanja, učenje i komunikaciju. Bit ćete izvrstan govornik, plijeniti snagom riječi i biti uvjerljivi u nastupu. Ostvarivat ćete odlične rezultate.

LJUBAV Velika zaljubljenost mogla bi potpuno potisnuti vaš razum pa biste simpatiju mogli gnjaviti da se češće viđate. No druga strana možda nije načisto s osjećajima i treba joj vremena za odluku.

ZDRAVLJE Moguća je viroza.


Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja
+++

POSAO Svojom marljivošću oduševljavat ćete radnu okolinu. Iako ćete mnogo raditi, takav će vam tempo omogućiti da se istaknete. Financijska situacije će se popraviti.

LJUBAV Moguć je susret s osobom koju nedovoljno poznajete, a koja se češće pojavljuje u vašem društvu. Želite li joj pristupiti, tjedan je odličan za upoznavanja.

ZDRAVLJE Znatno bolje!

Rak 22. lipnja  - 22. srpnja
+++

POSAO Unatoč poboljšanoj financijskoj situaciji ne pretjerujte s trošenjem novca jer vam minusi na računu nisu potrebni. S nekim kolegama imate napete odnose.

LJUBAV Ljubavna veza mogla bi se naći u krizi jer previše očekujete od druge strane. Promislite o svojim stvarnim motivima prije nego što donesete neke odluke.

ZDRAVLJE Pod stresom ste.


Lav 23. srpnja - 22. kolovoza
+++

POSAO Poslovna konkurencija nametnut će vam ubrzan tempo i primorati vas da se dokazujete pred novim izazovima. Psihički umor ometat će vam koncentraciju.

LJUBAV Očekuje vas poznanstvo koje vas neće odmah baciti u vrtlog strasti. No s vremenom sve više ćete misliti o drugoj strani. Osjećat ćete da se zaljubljujete.

ZDRAVLJE Više se odmarajte.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna
++++

POSAO Bit ćete učinkoviti i djelotvorni u svemu čega se primite. Uspješno ćete zamjećivati pogreške i propuste u radnoj sredini pa će se kolege oslanjati na vas.

LJUBAV Promjenjivi ljubavni utjecaji zahtijevaju promišljeniji pristup. Ne prekidajte postojeću vezu, smatrajući da su karakterne razlike između vas i partnera prevelike.

ZDRAVLJE Obavite liječničke pretrage.

Vaga 23. rujna  - 22. listopada
++

POSAO Trošit ćete mnogo energije da biste napokon nešto dovršili. Računajte na nepredviđene zapreke koje će usporiti vaše poslovanje, a i neke kolege su vam nesklone.

LJUBAV S lakoćom ćete ostvarivati zacrtane ljubavne ciljeve. Mogli biste dobiti dar ili osobiti kompliment, koji će vas uvjeriti u snagu nečijih osjećaja.

ZDRAVLJE Osjetan pad imuniteta !


Škorpion 23. listopada - 21. studenoga
++++

POSAO Surađujte s ljudima oko sebe. Mogući su nesporazumi, ali taktiziranjem možete izbjeći svađe. Iscrpljivat će vas poslovni zahtjevi, a nerijetko i prekovremeni rad.

LJUBAV Ako ste u vezi intelektualni sklad će vam izmicati, ali će vrući trenuci nasamo sve će izgladiti. Oni koji su u nekog zaljubljeni, morat će biti strpljivi prema simpatiji.

ZDRAVLJE Optimistični ste.

Strijelac 22. studenoga  - 21. prosinca
+++++

POSAO Planeti upućuju na radišnost i ambiciju. Istraživat ćete profitabilnost novih poslova i usavršavati postojeće znanje. Sastanci, poslovni pregovori i putovanja će se intenzivirati.

LJUBAV Zaboravit ćete na ljubavne razmirice, a mnogi će okončati nesporazume planiranjem zajedničkog života. Samci će nekog upoznati u društvu.

ZDRAVLJE U odličnoj ste formi.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja
++++

POSAO Dobre prilike vam idu ususret, zato upregnite svoje znanje i talente i usmjerite ih na prave stvari. Neke očekuju povoljne financijske vijesti.

LJUBAV Mnogi od vas mogli bi ovih dana sresti osobu koja će zauzeti bitno mjesto u vašem životu. Razvoj ljubavne priče odvijat će se prema očekivanjima, ali nemojte očekivati previše.

ZDRAVLJE Previše radite i umorni ste.


Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače HIT ZNAK +++++

POSAO Otvara se razdoblje širenja poslova, ali i vaše veće popularnosti. Bit ćete vješti u komunikaciji, taktični u ophođenju s kolegama i domišljati kada nešto treba improvizirati.

LJUBAV  Pred vama je odluka da li krenuti novim putem ili odustati od nekih koraka. Razum vjerojatno nećete slušati pa biste prijateljstvo mogli pretvoriti u strastvenu vezu. Ako ste u braku, nepovjerljivi ste prema partneru, iako nepotrebno.

ZDRAVLJE Trenuci provedeni u čitanju, opuštanju i aktivnostima koje vas raduju vratii će vam energiju i motivaciju.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka
++++

POSAO Odlično ćete surađivati s kolegama i šefovima. Isticat ćete se vrijednim i učinkovitim radom pa će se mnogi oslanjati na vaše poslovne procjene.  LJUBAV Očekuju vas nezaboravni trenuci. Intenzivni osjećaji prema voljenom navest će vas donesete bitnu odluku vezanu uz zajedničku budućnost. Neki će se pomiriti s bivšim partnerom. ZDRAVLJE Bolovi u nogama.