Slavna manekenka Gisele Bündchen rođena je 20. srpnja 1980. u znaku Raka pa se ubraja u obiteljski tip žena. Jako drži do tradicije i svojih načela, a podznak u Jarcu dao joj je upornost i ambicioznost. Neskladan odnos između Saturna i Venere donio joj je mnogo ljubavnih patnji, ali smirila se u skladnom braku. 

Ovan

POSAO Planovi će polučiti uspjeh. Netko će vam dati zeleno svjetlo za vaše aktivnosti ili ćete ostvariti željeni cilj u kontaktima s inozemstvom. Iznimno ste snalažljivi.

LJUBAV Ote­ža­vajuće okolnosti neće vam dopustiti da do kraja uživate u ljubavi. Bližnji neće biti nezadovoljni vašim izborom. Izborite se za svoju ljubav i ne odustajte.

ZDRAVLJE Imate mnogo energije.

Bik

POSAO Kreativni ste i energični pa vas uspjeh neće mimoići. Imat ćete dovoljno energije i odvažnosti za ostvarivanje ciljeva, iako ćete nailaziti na zastoje.

LJUBAV Privlačni ste drugima pa s lakoćom ostvarujete poznanstva i ulazite u nove veze. Raspoloženi ste preuzeti inicijativu i riješiti svaki bračni nesporazum.

ZDRAVLJE Reducirajte tjelesnu težinu.

Blizanci

POSAO Ispunjeni ste samopouzdanjem. Uspijevat ćete u naumima, ali nemojte biti previše sigurni u sebe. Na zemlju će vas spustiti šefova kritika i dosadni zadatak koji će vas zapasti.

LJUBAV Znat ćete se postaviti u svakoj situaciji, pa i riješiti nesporazum s partnerom. Samcima će netko otkriti užitak druženja i dugih noćnih telefonskih razgovora.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Rak

POSAO Konstruktivnom raspravom poboljšat ćete odnos s kolegama. Izvjesna su kraća putovanja koja će ispuniti vaša poslovna, ali i financijska očekivanja. Bolje ćete zarađivati, ali ako od nekog očekujete novac, on će kasniti.

LJUBAV Ljubavnih briga bit će manje jer ćete starim problemima posvećivati manje pozornosti. Samci bi se mogli naći u zagrljaju uspješne ili situirane osobe.

ZDRAVLJE Godit će vam stručna masaža, osobito ako patite od bolnih leđa.

Lav

POSAO Sve što je vezano uz medije, pisanje i komunikaciju ići će vam od ruke. Mnogo vremena provodit ćete za računalom i u intelektualnoj nadogradnji.

LJUBAV Ljubavni život prepun je dvojbi, ali nije vrijeme za velike promjene. Moguće zasićenje u vezi ili braku prevladat ćete zajedničkim izlascima ili putovanjima.

ZDRAVLJE Previše se iscrpljujete, više se odmarajte.

Djevica

POSAO Moždane vijuge radit će vam prilično brzo, a na praktičnom planu neće vam nedostajati spretnosti u prilagođavanju okolnostima. No neke vam osobe rade iza leđa!

LJUBAV Imate sve više uspjeha kod suprotnog spola. Kvalitetna komunikacija dublje će vas povezati s partnerom koji ima velike planove - možda zajednički život.

ZDRAVLJE Umjereno sa sunčanjem!

Vaga

POSAO Nepogrešivo ćete osjećati što želite, ali i znati kako to ostvariti. Iako ćete biti brzopleti i skloni pogrešnim procjenama, to ćete brzo ispraviti.

LJUBAV Povoljne promjene dat će vam krila, a svaki slobodan trenutak nastojat ćete provesti s partnerom. Iako će trzavica biti, brzo ćete se pomiriti i zbližiti.

ZDRAVLJE Čuvajte se nezgodnih pokreta i ozljeda glave.

Škorpion

POSAO Bit ćete osjetljivi pa ćete kritike koje vas inače ne pogađaju jače primati k srcu. Pro­mat­rajte takve situacije kao privremene jer one to i jesu. Budite izravniji.

LJUBAV Otvorenije dajte simpatiji do znanja da vam se sviđa. Nemojte biti toliko oprezni. U brakovima i vezama bit će napetosti, ali povoljna Venera štiti vas od većih nesporazuma.

ZDRAVLJE Više se odmarajte.

Strijelac

POSAO Privlačit će vas putovanja, obrazovanje i boravak u inozemstvu. Oni koji očekuju premještaj na bolje radno mjesto ili dobro plaćen terenski rad, primit će dobre vijesti.

LJUBAV Odnos s partnerom bit će prožet skladom, a zajedničke ideje bit će bliže ostvarenju. Raz­mjenjivat ćete znakovite poglede, a igra riječima dodatno će raspirivati želju.

ZDRAVLJE Od­lično ste raspoloženi.

Jarac

POSAO Imat ćete manje strpljenja. Kratki rokovi i pogreške izbacit će vas iz takta. Bit ćete skloni postavljanju nerealnih ciljeva kako biste drugima udovoljili.

LJUBAV Stres bi vas mogao pritisnuti, ali ne iskaljujte se na partneru. Ako ste u fazi udvaranja, pokažite inicijativu, ali ne budite nametljivi. Klonite se bivših partnera!

ZDRAVLJE Tegobe s kralježnicom.

Vodenjak

POSAO Poslovni teret bit će vam prevelik, a pritisak rokova držat će vas u stanju pojačanog stresa. Duboko udahnite i smirite strasti kako ne biste poljuljali većinu odnosa.

LJUBAV Zaljubljeni će teško odoljeti zovu srca. Koliko god se trudili potisnuti osjećaje, nečija privlačna blizina pokazuje vam da je to jako teško. Više se potrudite.

ZDRAVLJE Bolni zglobovi nogu. 

Ribe

POSAO Činit će vam se da vam ništa ne polazi za rukom, ali nemojte se prepuštati bespomoćnosti. Idete k poboljšanju, samo što sad to ne primjećujete. Strpite se.

LJUBAV Lijep Venerin utjecaj donosi vam više sreće u emotivnim odnosima. Samcima su moguće nove vatrene ljubavi, a vezani bi mogli proslaviti zaruke.

ZDRAVLJE Zasad ste sasvim solidno.