Ovan

POSAO Isticat ćete se originalnim idejama i dati oduška svojoj kreativnosti. Poslove koje će drugi smatrati gubitničkima, vi ćete ih pretvarati u pobjedničke.

LJUBAV Nova simpatija vratit će vam samopouzdanje i unijeti razigranost u svakodnevicu. Nije isključeno da ostvarite ljubav na daljinu ili se zbližite s osobom koja će vas intelektualno poticati.

ZDRAVLJE Jako dobro.


Bik

POSAO Osjetit ćete porast energije i samopouzdanja pa ćete se suprotstaviti svemu što vam je stvara nevolje. Iskoristit ćete svaku minutu svakog dana, biti konstruktivni, produktivni i iz svake situacije za sebe izvući najbolje.

LJUBAV Imat ćete osjećaj da je vaša veza postala gotovo idealna. Bit ćete osjećajni i predani strastima pa se od eventualnih nesuglasica mogu pamtiti samo strasna pomirenja.

ZDRAVLJE Dobro, ali nemojte i u čemu pretjerivati.


Blizanci

POSAO Rad u samoći, proučavanje i istraživanje obilježit će dane. Manje ćete se isticati i izbjegavati odgovornost. Moguće su zakulisne igrice i tračevi koje ćete doznati igrom slučaja.

LJUBAV Venera u Ovnu čini vas romantičnima. Skloniji ste preći preko svega što vas je donedavno izbacivalo iz takta. Unosit ćete mir i stabilnost u odnos.

ZDRAVLJE Jako ste umorni.

Rak

POSAO Previše ćete žuriti i biti nestrpljivi. U brzini će vam promaći važni podaci ili se potkrasti pogreška, a primit ćete i kritike na svoj račun. Najbrže ćete napredovati u samostalnom radu.

LJUBAV Dugotrajne veze naći će se na kušnji pa će mnogi okrenuti novu stranicu ili se dobro namučiti da zadrže partnera. Drugi bi mogli iskusiti zamke tajnih romansi.

ZDRAVLJE Bolje ste raspoloženi.


Lav

POSAO Sigurnim koracima kročit ćete k promaknuću i biti omiljeni među kolegama, koji će vas tražiti za savjet ili mišljenje. Pravi je trenutak za ostvarenje planova.

LJUBAV Izlazit ćete i uživati u druženjima. Raščistit ćete probleme iz prošlosti, što će pojednostaviti uzajamnu komunikaciju i ojačati povjerenje.

ZDRAVLJE Tegobe s kralježnicom.

Djevica

POSAO Služit će vas odlično pamćenje, koncentracija i intuicija. Znat ćete što i kome trebati reći i kako se postaviti u nekoj situaciji.  Moguće je putovanje u inozemstvo!

LJUBAV Privlačit će vas odnosi u kojima kvalitetna i intriganta komunikacija ima prednost nad osjećajima i strasti. Ako ste zaljubljeni, vaša se simpatija drži rezervirano.

ZDRAVLJE Čuvajte probavu!

Vaga

POSAO Mogli biste se baviti s više poslova odjednom pa će neki ostati nedovršeni, što bi moglo djelovati frustrirajuće ne samo na vas, nego i na vaše suradnike.

LJUBAV Češće će vam se događati kratki spoj u komunikaciji. Krivo ćete tumačiti partnerove riječi i postupke, a i sami ćete ga zbunjivati svojim prevrtljivim ponašanjem.

ZDRAVLJE Osjetljivi ste.

Škorpion

POSAO Napravit ćete dobre financijske poteze. Mogli biste zaraditi više nego što ste planirali. Nezaposleni bi mogli pronaći prihvatljiv posao putem elektronskih medija ili prijatelja.

LJUBAV Ljubavni život ulazi u uzbudljivije razdoblje. Ugodno će vas iznenaditi partnerovi postupci pa će nevezani bračnim sponama razmišljati o ozbiljnijim koracima i braku.

ZDRAVLJE Nemirno spavate.

Strijelac

POSAO Moguća je nova raspodjela poslova. Iako ćete biti pripremljeni na njih, ipak će vas iznenaditi. Surađivat ćete s novim kolegama, često mijenjati sredstvo, način i mjesto rada.

LJUBAV Moguća je uska isprepletenost privatnog i profesionalnog života. Nisu isključene simpatije na radnom mjestu ili veza s osobom uspješnoj u karijeri.

ZDRAVLJE Posjetite liječnika.

Jarac

POSAO Vremena će biti malo, a posla previše. Suradnici ponekad neće moći slijediti vaš brzi tempo, a i sami sebe ćete nemilosrdno iscrpljivati.

LJUBAV Vaš će ljubavni život procvasti, a želje biti istovjetne s partnerovim. Slobodne bi mogla privući osoba koja će zapaliti ljubavne iskre i najaviti promjene u njihovom osjećajnom životu.

ZDRAVLJE Sklonost virozama.

Vodenjak

POSAO Očekuje vas uzlet, osobito ako je vaš rad povezan s komunikacijom, uslugama, medijima i putovanjima. Bit ćete poduzetni i u svemu tražiti dinamiku i akciju.

LJUBAV U dugim vezama i brakovima planut će stari žar. Razjasnit ćete neke situacije, oplemeniti odnos s partnerom, znati na čemu ste i kamo usmjeriti energiju.

ZDRAVLJE Bez tegoba.


Ribe

POSAO Zaokupljenost poslom bit će sve veća. Do izražaja će doći vaša sposobnost praktičnog pristupa svakodnevnim zadaćama te plodan odnos s kolegama i šefovima.

LJUBAV Odlučit ćete se na odvažnije korake. S novom snagom i samopouzdanjem suočit ćete drugu stranu s posljedicama njenih, odnosno vaših postupaka.

ZDRAVLJE Pazite se padova.