Manekenka i poduzetnica Iva Jerković rođena je 27. lipnja 1981. u znaku osjetljivog i emotivnog Raka. Mjesec u Biku ističe njezinu upornost, ali i sklonost romantici i lijepim stvarima. Vrlo je inteligentna i snalažljiva. Ljubavna sreća ili poznanstvo mogući su sljedeće godine.

Ovan

POSAO Prilično ste iscrpljeni i željni odmora. Opterećeni ste velikim obujmom poslova, a malo tko je na raspolaganju da vam pomogne. Stisnite zube i izdržite, neće još dugo trajati.

LJUBAV Bit ćete koketni i vrlo zavodljivi. Partner bi vam mogao predlagati brak i potomstvo, ali nećete se osjećati spremni na taj korak.

ZDRAVLJE Povremene nesanice i nemir. 

Bik

POSAO Na neke obaveze nećete odgovoriti kako se to od vas očekuje, zato se bolje organizirajte. Šarmom i lijepom riječju otvarate si mnoga vrata i stječete simpatije šefova.

LJUBAV Mogli biste ući u burnu i zanimljivu vezu. Imate naklonost zvijezda, a to vrijedi i za one u duljim vezama čiji odnos postaje sve nježniji i romantičniji.

ZDRAVLJE Odlično ste.

Blizanci

POSAO Najvažnija preokupacija bit će vam rješavanje egzistencijalnog pitanja, no imate razloga za optimizam. Otvaraju vam se nove prilike koje će poboljšati vaše poslovanje.

LJUBAV Česti telefonski razgovori, poruke ili slučajni susreti zbližit će vas s osobom koja će vas zaintrigirati inteligencijom. Oni u braku bolje se slažu s partnerom.

ZDRAVLJE Bez tegoba.

Rak

POSAO Porast energije i entuzijazma nagnat će vas da se okušate u novom ili dodatnom poslu. Na novčanom planu možete očekivati nove izvore, a više povoljnih prilika imat će oni koji se bave samostalnim radom.

LJUBAV Mogao bi vas uzdrmati susret s osobom na koju su sjećanja i dalje živa. Nisu isključeni obnovljeni susreti i veze, a oni u braku pokazivat će više inicijative da odnose obogate strašću, ali i razumijevanjem.

ZDRAVLJE Treba vam više odmora.

Lav

POSAO Imat ćete snage oduprijeti se kolegama koji će oko vas plesti mrežu intriga. Bit će to znak da vam zavide. Unatoč umoru, poslove odrađujete besprijekorno.

LJUBAV Poboljšavaju se bračni odnosi i veze pa slijede sretni dani. Slobodni će ući u vezu, ali je i ubrzo raskinuti. To je dobra odluka jer vam uskoro slijedi mnogo perspektivniji odnos.

ZDRAVLJE Umorni ste.

Djevica

POSAO Pravilno ćete se postavljati u problematičnim situacijama. Ništa vas neće moći iznenaditi i na kraju ćete izići kao pobjednik. Jako ste radišni.

LJUBAV Iako vam Venera nije sklona, ostali su planeti na vašoj strani. Najbolje vam je aspektiran društveni život i to je relacija novih poznanstava. Klonite se veza s bivšim partnerima.

ZDRAVLJE Moguće su vrtoglavice.

Vaga

POSAO Zahtjevi šefova činit će vam se pretjeranima, a prekratki rokovi i gomila zadataka dovodit će vas do ruba živaca. Bit ćete predani obavezama, ali ne trudite se biti savršeni.

LJUBAV Vaše promjenjivo raspoloženje zasmetat će voljenom. Mogao bi postati ljubomoran jer neće biti siguran u vaše osjećaje. Dokažite mu da nije tako.

ZDRAVLJE Slabost i umor.

Škorpion

POSAO Ne zamarajte se nevažnim sitnicama, važnije stvari čekaju da ih što prije obavite. Mnogi će odlaskom na poslovni put zaraditi pozitivne bodove za razvoj buduće karijere.

LJUBAV Prema simpatiji budite otvoreni i iskreni jer je to najbolji način za zdrav početak ljubavne veze. Samci, moguće je poznanstvo u omiljenom kafiću.

ZDRAVLJE Naglo ste bolje.

Strijelac

POSAO Bit ćete napeti i nervozni. Zahtjevnije projekte izbjegavajte, osim ako ste voditelj kakvog tima u kojem su vam dane odriješite ruke za djelovanje. Novčana situacija vam se popravlja.

LJUBAV Unatoč manjim nesporazumima, bračni odnosi postat će još bolji. Slobodni će biti skloni zaljubljivanju, a zvijezde obećavaju početak uspješne veze.

ZDRAVLJE Pojačan umor.

Jarac

POSAO Kada je riječ o financijama, držite se stvarnih mogućnosti, a rizik i improvizacije odbacite. Kao osobu od povjerenja nadređeni će vas nagraditi, ali nagrada uključuje i protuuslugu.

LJUBAV Zbog vaše sklonosti svađama partner bi mogao ustrajati na prekidu veze. To će vas potaknuti da se borite za ljubav, u čemu ćete i uspjeti.

ZDRAVLJE Konzultirajte liječnika! 

Vodenjak

POSAO Bit ćete rječiti i dovitljivi pa ćete sve aktivnosti intelektualnog predznaka obavljati s lakoćom. Jasna vizija poslovanja osjećat će se u svakoj vašoj riječi i postupku.

LJUBAV Lijepo aspektirana Venera otvara put ljubavnoj sreći. Mnogi samci mogli bi se zaljubiti, a oni u vezi uživat će s voljenom osobom.

ZDRAVLJE Tegobe s nogama i venama.

Ribe

POSAO Odnosi s kolegama bit će ugodni, što će vam olakšati rad. Nemate li većih financijskih problema, posvetite se svojim idealima, u protivnom budite oprezni.

LJUBAV Odustanite od ratobornog stava u vezi. Predajući se poslovnim problemima, zapostavili ste partnera. On vas razumije, no svačije strpljenje ima granica pa tako i njegovo.

ZDRAVLJE Jako dobro.