Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Izvjesne su netrpeljivosti koje će širiti pojedinci. Nemojte se osjetiti pozvanima i uključiti se u rasprave koje nemaju veze s vama. Bit ćete pronicljiviji i snalažljiviji od većine.

LJUBAV Izlagat ćete se riziku. Mogli biste završiti u zagrljaju osobe koja nije spremna na ozbiljan razgovor ili vezu. O svemu prije dobro razmislite. 

ZDRAVLJE Osjetljive su vam oči i sinusi.


Bik 21. travnja  - 21. svibnja

POSAO Bit ćete domišljati i kreativni, a to su samo neke od vještina koje će kumovati vašoj uspješnosti. Šefovi će vam dati do znanja da ozbiljno računaju na vas.

LJUBAV Mogući su nesporazumi u komunikaciji s voljenim. Možda ste oboje prezasićeni jedno s drugim pa nije loše da se privremeno razdvojite i sredite misli i dojmove. 

ZDRAVLJE Sve ste bolje.


Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Bit ćete osjetljivi na nepravdu i društvene razlike. Ne trošite energiju na detalje jer biste mogli izgubiti iz vida cilj. Izbjegavajte nepotrebne troškove.

LJUBAV Intenzivan društveni i poslovni život najavljuje mogućnost novog ljubavnog početka. Mogli biste se zaljubiti gotovo preko noći, ali i prekinuti vezu koja je izgubila strast.

ZDRAVLJE Psihički ste nemirni.

Rak 22. lipnja  - 22. srpnja

POSAO Smetat će vas podle igre suradnika, ali ćete uzvratiti na njihove pokušaje da vas onemoguće. Izbjegavajte potpisivanje dokumenata.

LJUBAV Lijep Venerin utjecaj donosi nove ljubavne prigode koje obećavaju više od površnoga flerta. Samci ne bi smjeli propustiti društvene aktivnosti, zbog mogućeg zanimljivog poznanstva.

ZDRAVLJE Jako ste dobro.


Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Odlične rezultate postizat ćete u sportu i kreativnim djelatnostima. Planeti će povećati vaše intelektualne kapacitete. Konstruktivno iskoristite energiju kojom raspolažete.

LJUBAV Brakovi i veze bit će podložniji osjećaju ljubomore, dok bi se slobodni mogli naći u iscrpljujućoj ljubavnoj situaciji. Nešto ćete morati odlučiti i to priopćiti partneru.

ZDRAVLJE Oprezno s blagdanskom trpezom.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Mogli biste se zaletjeti u posao koji će vas previše iscrpljivati. Budite oprezni u radu s brojkama i novcem. Srećom, energije ćete imati dovoljno te biti otporni na stres.

LJUBAV Poticajno Venerino djelovanje unosi osvježenje u ljubavni život, a slobodne će potaknuti na nove akcije. Mnogi će se osjećati zaljubljeno, a flertovi nisu isključeni ni kod zauzetih.

ZDRAVLJE Pod stresom ste!  

Vaga 23. rujna  - 22. listopada

POSAO Imat ćete prilike dokazati svoja stajališta i osigurati si veći ugled u poslovnom krugu. No to isto morat ćete znati i održati jer ste u razdoblju povećanih napora i odricanja.

LJUBAV Odnos s partnerom bit će ispunjen nježnošću i prijateljstvom. Slobodni bi se mogli ponovno zbližiti s osobom s kojom su u prošlosti imali burnu vezu.

ZDRAVLJE Pazite da se ne prehladite.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Simpatičan nastup i odgovorno izvršavanje obaveza, rezultirat će prilikom za promaknuće ili prikladnom financijskom naknadom. Znat ćete upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji.

LJUBAV Zahvaljujući Veneri u vašem znaku, imat će prilike zakoračiti u novu vezu i svoj osjećajni život preoblikovati prema vlastitim željama.

ZDRAVLJE Jako dobro.


Strijelac 22. studenoga  - 21. prosinca 

POSAO Vaše prisustvo izvlačit će najbolje iz vaših suradnika. Završetak tjedna ponešto je zbrkan s obzirom na   povećan broj ljudi koji od vas nešto traže ili na neočekivano zgusnut raspored sastanaka.

LJUBAV Iskrenost i strpljenje pomoći će vam da učvrstite vezu. Slobodni, dobro prijateljstvo može prerasti u nešto više.

ZDRAVLJE Sklonost upalnim procesima.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja  ZNAK TJEDNA

POSAO Više ćete cijeniti svoj rad i u poslovnim kontaktima nastupati samouvjereno. Uživat ćete potporu suradnika i nadređenih, znat ćete kome možete vjerovati i briljirati u uvjetima vođenja pregovora i komunikaciji.

LJUBAV Strastveni ljubavni izljevi obojit će svakodnevicu zaljubljenih – sanjalački ćete se smješkati i na radnome mjestu. Vezane će zbližiti blagdanska atmosfera i kuća puna gostiju.

ZDRAVLJE Osjetit ćete da vam se vraćaju unutarnji mir i energija.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Tjedan je pogodan za kontakte i poslovanje sa strancima, zakonom, sudom, pravom i obrazovanim pojedincima. Sve što poželite, obavit ćete.

LJUBAV Partnerova dominacija i njegovo uplitanje u sve što radite, odraz su njegova nezadovoljstva vašim ponašanjem. Nemojte se oglušiti na njegov pokušaj da otvoreno razgovarate.

ZDRAVLJE Prolazna stanja uznemirenosti.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Skloni ste pogreškama koje će vam odnositi dragocjeno vrijeme. Bit ćete analitični do krajnosti i izgubiti iz vida cjelinu neke situacije ili događaja.

LJUBAV Poslovi će vas udaljiti od romantičnih zbivanja, no planeti otvaraju put k intimnoj sreći. Nesporazum će kumovati zahlađenju u vezi, ali i brzoj pomirbi te kvalitetnijem početku.

ZDRAVLJE Poboljšava vam se imunitet.