Glumac Momčilo Otašević rođen je 20. veljače 1990. u znaku Riba. No čak pet planeta u Jarcu pokazuje da je više Jarac nego Riba pa ga krase ambicioznost, odgovornost, praktičnost i logika. Mjesec u Strijelcu daje mu optimizam i zabavljački duh. Izvrsna poslovna i ljubavna godina mu je 2020., kada bi mogao dobiti drugo dijete.

Ovan

POSAO Vaš natjecateljski duh okolina neće dočekati sa simpatijama. Obuzdajte temperament jer ćete suradnicima i nadređenima nametati ritam koji neće moći pratiti.

LJUBAV Mogli biste zahladiti odnos s osobom koju već dulje simpatizirate ili se previše brzo oduševiti novom simpatijom pa se nakon boljeg upoznavanja i razočarati.

ZDRAVLJE Napeti ste.

Bik

POSAO Imat ćete snažne kreativne impulse i dobre ideje. Odlično ćete se snalaziti u komunikaciji sa strankama, pružanju usluga, prodaji proizvoda ili postizanju sportskih rezultata.

LJUBAV S partnerom ćete dijeliti misli, iskustva i doživljaje. Osim lake i spontane komunikacije, obilježje vašeg odnosa bit će i česti izlasci.

ZDRAVLJE Pazite se ozljeda.

Blizanci

POSAO Posvetite se uhodanim radnim zadacima. Mogle biste kasno doznati vama važne informacije ili zbog umora zagubiti neke papire i dokumente.

LJUBAV Ljubavne probleme izbjeći ćete ako sputate taštinu i prilagodite se voljenom. Partneru će biti potrebno vaše razumijevanje, a ne kritika, predbacivanje ili nepoštovanje dogovora.

ZDRAVLJE Umorni ste.

Rak

POSAO Želja za postignućem poticat će vas na akciju i odvažno suočavanje s teškoćama. Ne­dovršene poslove i one nad kojima ste se dugo mučili privest ćete kraju.

LJUBAV Novi počeci temeljit će se na snažnoj privlačnosti na prvi pogled. I prije nego što ostvarite komunikaciju s dotičnom osobom, znat ćete da je posrijedi onaj pravi.

ZDRAVLJE Jako dobro.

Lav

POSAO Mogli biste doživjeti kritiku poslodavca ili ćete biti premješteni na novo radno mjesto. Surad­nici i partneri povlačit će neočekivane poteze, što će uzdrmati vašu koncepciju rada.

LJUBAV Znat ćete odobrovoljiti partnera i smiriti negativne strasti. Glavni adut bit će vam spontanost, iskrenost, ali i naglašeni libido.

ZDRAVLJE Prolazni bolovi u kralježnici.

Djevica

POSAO Shvatit ćete da vas pojedinci i odnosi ograničavaju. Ne govorite drugima o svojim planovima - netko bi to mogao iskoristiti. Unatoč svemu, poslujete jako dobro.

LJUBAV Mnogo kontakata s poznanicima i prijateljima učinit će vam ovaj tjedan zanimljivim. S partnerom ćete se dobro razumjeti i prebroditi postojeće razlike.

ZDRAVLJE Bolje ste.

Vaga

POSAO Preuzmite stvari u svoje ruke. Sposobni ste pa ćete biti uspješni u poslovima u kojima se traže inicijativa i kreativan duh. Pripazite na financije!

LJUBAV Mogući su neuzvraćeni osjećaji osobe koja vam zapravo ni po čemu ne odgovara. Ljubavni trokuti neće zaobići nemirne i znatiželjne, pa i nezadovoljne.

ZDRAVLJE Potreban vam je odmor.

Škorpion

POSAO Bit ćete ugodno iznenađeni kvalitetnijim odnosima u radnoj sredini. Nestat će netrpeljivosti koju su neki osjećali prema vama. Brže ćete dolaziti do poslovnih rješenja.

LJUBAV Kraća putovanja, večernji izlasci i šetnje oplemenit će vam svakodnevicu. Zaljubljeni će biti sretni, a slobodni podlijegati ljubavima na prvi pogled.

ZDRAVLJE Pazite se prehlade.

Strijelac

POSAO Nećete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju koncentraciju i oprez. Novi poslovi i ulaganja bit će ispunjeni zastojima i zaprekama. Jako se iscrpljujete radeći.

LJUBAV Prob­lemi koje ste gurali pod tepih mogli bi dovesti do zahlađenja u odnosu s partnerom. Ne pridajite takvim osjećajima važnost - kriza je prolazna.

ZDRAVLJE Zdravije se hranite.

Jarac

POSAO Bit ćete u prilici drugima pokazati svoje znanje, vrijednost i skrivene talente. Mogla bi vam se pružiti prilika koja će vam povećati ugled ili donijeti zaradu.

LJUBAV Sretno zaljubljenim parovima mogla bi se dogoditi trudnoća ili zajednička odluka o braku. Samcima neće nedostajati udvarača pa će se brzo zaljubljivati.

ZDRAVLJE Čuvajte zglobove.

Vodenjak

POSAO Bit ćete izvrstan govornik, spretni u vođenju razgovora, uvjerljivi i samopouzdani. Odvjetnici među vama, predavači, političari i medijske osobe briljirat će u nastupima.

LJUBAV Otežano ćete komunicirati s partnerom. Kritike ćete doživljavati kao napad na sebe. Zastanete li i razmislite o njegovim riječima, shvatit ćete da je u pravu.

ZDRAVLJE Jako ste nervozni.    

Ribe

POSAO Vaše odluke i potezi imat će čvrsto uporište. Uspjeh će polučiti zaposleni na rukovodećem položaju, a svojih pet minuta mogli bi dočekati i oni koji se nadaju premještaju i  napredovanju.

LJUBAV Bit ćete omiljeni u društvu te zaslužni za dobro ozračje i provod. Slobodni će biti skloni ljubavnim pustolovinama kojima će pokušati ostvariti  najskrivenija htijenja.

ZDRAVLJE Osjećat ćete se zadovoljno sobom.