Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Oštroumni ste i radoznali, što će vam omogućiti poslovni uspjeh. Proširit ćete krug poznanstava ili se naći na pragu novih informacija i poslovnih prilika.

LJUBAV Bit ćete okruženi ljudima koji vas žele osvojiti. Uspijete li otkriti skrivene namjere jedne osobe, a izazove prihvatiti kao dio igre, imat ćete razlog za zadovoljstvo.

ZDRAVLJE Znatno ste bolje.


Bik 21. travnja  - 21. svibnja

POSAO Skloni ste lošim procjenama i verbalnoj nepromišljenosti. Površno ćete pristupiti nekim zadacima, što će se odraziti na rezultate vašega rada.

LJUBAV Izbjegnite brzoplete osjećajne procjene. Očekivat ćete previše ili se nadati nemogućem. Seksualnost će biti istaknuta, ali nedovoljno iskorištena.

ZDRAVLJE Nervoza i gubitak apetita.


Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Golema energija i upornost činit će vas probitačnima pa je bitno da se pravilno usmjerite kako ne biste zalutali i slijedili krivi put. Otvaraju vam se putovi prema inozemstvu.

LJUBAV Omiljeni ste u društvu zbog pozitivne energije kojom zračite. Spremni ste za novu vezu i flert, a takvih vam prilika ovaj tjedan neće nedostajati.

ZDRAVLJE Treba vam više kretanja.


Rak 22. lipnja  - 22. srpnja

POSAO Radne zadatke izvršavat ćete na vrijeme. Ponekad ćete se osjetiti zasićeno pa će vam biti teško prionuti na posao, no kad se jednom pokrenete, nitko vas neće moći zaustaviti.

LJUBAV Sve ono što ne volite u svom, ali i partnerovom karakteru isplivat će na površinu. Manje ćete izmjenjivati nježnosti i više sumnjati u vjernost.

ZDRAVLJE Tegobe s grlom.


Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Nezadovoljni ste potezima i stavovima kolega. Radite svoj posao najbolje što znate, a tuđa zavist vam neće ozbiljnije naštetiti. Uskoro vas očekuje pozitivan obrat situacije.

LJUBAV Više ćete doznati o željama i pravoj prirodi partnerovih osjećaja. Razotkrit ćete nešto što je vješto skrivao, no nemojte donositi brzoplete zaključke!

ZDRAVLJE Slabog ste imuniteta.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Sve provjeravajte, kako vam krivi podaci ili neprovjerene informacije ne bi otežali poslovanje. No imate snage i volje sve okrenuti u svoju korist.

LJUBAV Donijet ćete odluke koje će odrediti budućnost vaše veze. Živite li odvojeno, vrijeme je da se skrasite, a ako ste to već prošli, razmišljat ćete o vjenčanju ili zarukama.

ZDRAVLJE Vraća vam se vitalnost.

Vaga 23. rujna  - 22. listopada

POSAO Imat ćete mnogo pokretačke energije, biti motivirani i izdržati veće napore bez previše muke. Ako ste nezaposleni, razveselit će vas vijest o novoj ponudi.

LJUBAV Bračni odnosi zahtijevat će mnogo prilagodljivosti, da bi se podnijele međusobne razlike. Slobodni će pokazati sklonost prema osobi uglednoj u svojoj profesiji.

ZDRAVLJE Obavite potrebne preglede!

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Poslovni zahtjevi primorat će vas na usvajanje novih znanja i vještina koje će biti uvjet za opstanak i napredak. Sklonost timskom radu omogućit će brzo i lako svladavanje zadataka.

LJUBAV Partner će postati sitničaviji i manje sklon suradnji. Smeta ga nešto što nema veze s vašim odnosom, ali ima veze s poslovnim brigama i novcem.

ZDRAVLJE Moguća je viroza.


Strijelac 22. studenoga  - 21. prosinca

POSAO Želja za samostalnošću i duh slobode bit će izazov za one koji su nezadovoljni poslom. No nemate li jasnu predodžbu o skoroj budućnosti, neki bi se planovi mogli izjaloviti.

LJUBAV Zaljubljene će Mars u Ovnu potaknuti na romantične provode udvoje, a duže veze osvježiti strašću. Partner će iskazivati ljubomoru, čak i ako mu to nije u prirodi.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Bit ćete odlučni u postizanju zadanih ciljeva s istaknutom potrebom za dokazivanjem, nerijetko radeći nešto što drugi ne mogu. Nekima se smiješe dobre financijske prilike.

LJUBAV Osjećat ćete se bolje i izgledati ljepše. Slobodni će imati više prigoda za nova poznanstva, koja im mogu promijeniti svakodnevicu. No pazite se veza sa zauzetima!.

ZDRAVLJE Češće odmarajte.


Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače  

POSAO Izvrsno ćete se snalaziti u aktivnostima koje zahtijevaju oštroumnost i akciju. Možete primiti primamljivu ponudu ili svojim idejama inicirati jedan projekt.

LJUBAV S više ćete simpatija pristupiti osobi koju već dugo poznajete, otkrivati nove osobine i uživati u zajedničkom druženju. Merkur u vašem znaku poboljšat će komunikaciji s partnerom kod onih koji su u braku ili vezi.

ZDRAVLJE U odličnoj ste kondiciji, a vježbanje će vam predstavljati pravi užitak.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Odlučni u namjeri da stvari uzmete u svoje ruke, znat ćete kako doskočiti problemima. Bit ćete dobri organizatori i prepredeni, no na kraju pravedni i ozbiljni u djelovanju.

LJUBAV Prisjetit ćete se prošlosti ili postati metom udvaranja zauzete osobe. Vjerujući intuiciji, lakše ćete se odlučiti na neke promjene ili donijeti osjetljive odluke

ZDRAVLJE Nemir i nesanica.