Dizajnerica i bivša manekenka Kristina Bradač rođena je 27. travnja 1976. u znaku Bika koji joj je podario ljepotu i poslovičnu upornost. Bliski kontakt Mjeseca i Venere daje joj karizmatičnost, ali i popularnost. Vrlo je ponosna i samosvojna, a njezin poslovni i ljubavni život bit će uspješan i u budućnosti.

Ovan

POSAO Usredotočite se na ono što najviše želite, a sve ostalo gurnite u stranu. Snaga vam dolazi od usmjerenosti na cilj, iako u očima okoline zbog toga često ispadate tvrdoglavi.

LJUBAV Una­toč nesigurnosti i zatvaranju u sebe, simpatija vas izvlači iz čahure. Nemojte podizati zid sumnje i tako pokvariti ovo uzbudljivo razdoblje.

ZDRAVLJE Jaki ste i izdržljivi.

Bik

POSAO Imate sposobnost pretvoriti gotovo svaku situaciju u nešto pozitivno. Netko iznad vas mogao bi s vama planirati više od onoga što je vama na umu. Mogli biste dobiti zadatak da preuzmete izvršnu poziciju.

LJUBAV Bit ćete zavodljivi i privlačni pa vam neće nedo­stajati udvarača. Seksualni život bit će buran i unijet će svježinu u odnos. No obuzdajte ljubomoru prema bivšem partneru.

ZDRAVLJE Više pozornosti posvetite njezi kože.

Blizanci

POSAO Ambicije će vam zdravo bujati pa će mnogi od vas na razne strane odaslati ponude ili prijedloge. Nezaposlene će razveseliti novi i dobro plaćeni posao.

LJUBAV Razmišljat ćete o prekidu veze, a na to će vas nagnati osjećaj da ste istrošili sve osjećajne zalihe. Nemojte nagliti jer će vas taj osjećaj uskoro napustiti.

ZDRAVLJE Prakticirajte tjelovježbu i kretanje.

Rak

POSAO Bez plana i kvalitetne organizacije ne počinjite zahtjevne poslove. Budite diskretni i ne otkrivajte planove ljudima u koje nemate dovoljno povjerenja.

LJUBAV Slobodni bi mogli ugodnim susretima obogatiti društveni život. Ako ste u braku ili vezi, sjetite se da je dobar razgovor najbolji put do bliskosti. Potrudite se oko partnera.

ZDRAVLJE Nesanica i nervoza.

Lav

POSAO Diplomatske i komunikacijske vještine osiguravaju vam dobar start u novim projektima. Okolina će cijeniti vaše kvalitete pa ćete profitirati povećanjem ugleda.

LJUBAV Uložite osjećaje u vezu koja se već dokazala, unatoč nesporazumima ili prekidu. Ne tražite rješenje problema u drugom zagrljaju. Samci, strpljivo osvajajte simpatiju.

ZDRAVLJE Bez tegoba.

Djevica

POSAO Odgodite planirane aktivnosti vezane uz zajam, posudbe ili rješavanje imovinskih pitanja. Poslovi vas uvode u novu i napornu zbilju pa ćete morati pristajati na ustupke.

LJUBAV Očekuju vas ugodni trenuci s partnerom u braku ili vezi. Neke među vama iznenadit će plima osjećaja prema osobi koja vam je zasad prijatelj.

ZDRAVLJE Pazite se iscrpljenja.

Vaga

POSAO Pred vama je mnogo posla i ozbiljnog rada koji neće trpjeti površnost i neodređenost. Suradnici vam neće biti skloni, a pretpostavljeni će teško prihvaćati vaše prijedloge.

LJUBAV Spo­znaja da nemate što izgubiti ako prekoračite granicu bit će privlačan mamac suprotnom spolu. Učestali izlasci i druženja otvaraju put novoj ljubavi.

ZDRAVLJE Otporniji ste i izdržljiviji. 

Škorpion

POSAO Koncentracija i pamćenje su vam odlični. Prionite na intelektualne aktivnosti. Bit ćete spremni na iznimne napore kako biste pokrenuli zamrle poslove. Zarade su vam bolje.

LJUBAV Mo­gli biste pronaći srodnu dušu i prepustiti se plimi osjećaja. Nije vrijeme za suzdržanost i oklijevanje. Slobodni, prihvatite pozive za izlazak.

ZDRAVLJE Bolovi u nogama. 

Strijelac

POSAO Snalažljivi ste i ambiciozni pa ćete se lako nositi i s najzahtjevnijim zadaćama. Bavite li se poslom vezanim uz komunikacije, predstoji vam sklapanje važnih i korisnih kontakata.

LJUBAV Više ćete izlaziti s partnerom. Odnosi će biti prijateljski i isprepleteni zajedničkim ciljevima. Samci će ostvariti platonsku vezu putem interneta.

ZDRAVLJE Osjetan pad imuniteta.

Jarac

POSAO Koncentracija vam je u padu, a motivacija nedovoljna za zahtjevnije intelektualne napore. Klonite se skupnih poslova, ugovaranja novih te partnerskih ulaganja.

LJUBAV Između vas i partnera ispriječile su se obaveze i poslovne preokupacije. Dajte jedno drugom potporu i ne zanemarujte međusobnu komunikaciju.

ZDRAVLJE Solidno ste.

Vodenjak

POSAO Najviše od sebe davat ćete u složenim uvjetima poslovanja. Povremene zapreke neće biti ozbiljne, ali njihovo će vam svladavanje pružiti osjećaj postignuća i osobne vrijednosti.

LJUBAV Neki će iskusiti čari prve ljubavi, a neki se odlučiti za brak ili planirati potomstvo. Tjedan će mnogima donijeti veliku ljubav i zanos.

ZDRAVLJE Sve ste veseliji i staloženiji.

Ribe

POSAO Osjetit ćete pomanjkanje energije i motivacije. Bolje se organizirajte i nemojte preuzimati previše obaveza. Kako vas klijenti ili nadređeni ne bi preopteretili, nastojte uvijek izgledati zaposleno.

LJUBAV Pred samcima je novo poznanstvo, iako se ono neće razvijati fatalno poput ljubavi na prvi pogled nego polako, razgovorom i čestim susretima.

ZDRAVLJE Brzo se umarate.