Glumica Jessica Biel je rođena 3. ožujka 1982. u osjećajnim Ribama i s podznakom u optimističnom Strijelcu. Uran u njezinu podznaku čini je slobodoljubivom osobom koja nepredvidljivošću iznenađuje okolinu. U braku je sretna i zadovoljna, a sljedeće godine nije isključena prinova.

Ovan

POSAO Moguće su pogreške u poslovanju, svađe s partnerima ili zastoji u komunikaciji. Nisu isključeni kvarovi na sredstvima za rad, osobito na računalu te manji novčani gubici.

LJUBAV U osjećajnoj potrazi i zabavi počet će vam se događati nova romantična priča. No na njezino ostvarenje morat ćete pričekati jer druga strana rješava privatne probleme.

ZDRAVLJE Sklonost migrenama.

Bik

POSAO Rijetko ćete biti na jednome mjestu ili raditi samo jedan posao. Mnogo ćete komunicirati, pregovarati, ali i briljirati u ulozi onog koji nešto dogovara.

LJUBAV Mogli biste zahladiti odnos s voljenim. Precjenjivat ćete svoje kvalitete, a podcjenjivati partnerov trud pa će vam se činiti da više ulažete u odnos nego druga strana.

ZDRAVLJE Osjetljivi su vam sinusi i grlo.

Blizanci

POSAO Imat ćete osjećaj da se morate više dokazivati. Pojedini kolege opirat će se vašim idejama ili samostalnoj provedbi poslova. Kontrolirat će vaš rad, možda ga i ispravljati.

LJUBAV Pravi je trenutak da se izborite za nečiju naklonost ili izazovete osjećajnu reakciju drage osobe. Pružat ćete mnogo više nježnosti i topline, a to će vam biti uzvraćeno.

ZDRAVLJE Osjetljivi ste, pazite na sebe! 

Rak

POSAO Znat ćete ispravno usmjeriti ambicije. Odnosi sa suradnicima, šefovima i strankama postat će ugodni i stimulativni. Nekima se otvara prilika za posao u inozemstvu.

LJUBAV Mo­guća je velika strast s osobom koja će vas tjelesno jako privući na prvi pogled. Rakovi u vezama izgladit će razmirice s partnerom i postati bliskiji.

ZDRAVLJE Vraća vam se snaga.

Lav

POSAO Iako ćete se kretati po tankoj liniji između dobrih mogućnosti i propuštenih prilika, znat ćete kada se morate maksimalno posvetiti određenoj situaciji.

LJUBAV Poznanstvo s osobom iz drugog grada otkrit će vam osjećaje koje dosad niste iskusili. Bračni odnosi kulminiraju pod teretom problema, popustite malo!

ZDRAVLJE Unesite red u prehranu.

Djevica

POSAO Bit ćete čvršći i samouvjereniji u nastupu, odlučni u namjeri da vam neke osobe ne diktiraju tempo ili utječu na vas. No moguće su napetosti s kolegama.

LJUBAV Mogli biste upoznati osobu o kojoj ćete intenzivno razmišljati. Zbog nepopustljivosti i tvrdoglavosti, bračni odnosi zahtijevaju mnogo više prilagodbe.

ZDRAVLJE Iscr­pljuju vas negativna razmišljanja.

Vaga

POSAO Pravi je trenutak za promociju, izlazak na tržište ili promjenu posla. Bit ćete uspješni u sportu, trgovini i poslovima koji zahtijevaju verbalnu i pismenu spretnost.

LJUBAV Bit ćete zanimljivi osobama suprotnog spola zahvaljujući ponašanju koje ne opterećuje i ne obavezuje. Posvađani parovi mogli bi se pomiriti.

ZDRAVLJE Više ćete se brinuti o sebi.

Škorpion

POSAO Pozitivan Merkurov utjecaj pospješuje sudjelovanje u promotivnim i marketinškim poslovima. Uspjeh je izgledan u kreativnim i umjetničkim zanimanjima, a neki bi planovi mogli zaživjeti.

LJUBAV Odnos s voljenim ovisit će o spremnosti na ustupke. Osjetljive će pogoditi neki postupci, a oni jači shvatit će ih kao poziv na nadmudrivanje.

ZDRAVLJE Iscrpljeni ste.

Strijelac

POSAO Radije odgodite potpisivanje ugovora ili definiranje obaveza. Budite oprezniji pri njihovu tumačenju i potpisivanju. Očekuje vas naporan radni tempo.

LJUBAV Vrijeme je novih ljubavi, raskida loših veza, kao i raščišćavanja odnosa koji su vam u prošlosti nanosili bol. Moguće su odluke o zasnivanju braka ili potomstvo.

ZDRAVLJE Previše radite!

Jarac

POSAO Vaš trud daje rezultate. Poslovi će zahtijevati potpunu pripravnost, veliko znanje i angažman, a vi sve to imate. Obavit ćete važan razgovor.

LJUBAV Lijepe ljubavne prilike pratit će slobodne i one željne promjena. Lakše ćete ostvariti zamisli, približiti se nekoj osobi, uspostaviti zanimljivu komunikaciju.

ZDRAVLJE Mu­či vas suha koža.

Vodenjak

POSAO Usmjerite snage u ostvarenje planova - zapreka nema. Moguća su plodna udruživanja i uspješan timski rad u kojem ćete iskazati lucidnosti i osobine vođe. Jako ste uspješni.

LJUBAV Venera je u vašem znaku pa postajete privlačniji. Neki su pred novim počecima, a ostali uspješno rješavaju probleme koji su doveli do zategnutih odnosa.

ZDRAVLJE Nemirno spavate.

Ribe

POSAO Merkur je u vašem znaku pa ste osobito lucidni i ništa vam ne promiče. Vaše odlično zapažanje pridonijet će većoj kvaliteti rada pa će vas i šefovi hvaliti.

LJUBAV Ugodna poznanstva očekuju vas u susjedstvu, školi, fakultetu ili na putovanju. Teško ćete odoljeti flertu, a pozornost će vam najviše privlačiti osoba iznimne inteligencije i životnog iskustva. No čuvajte se  veza sa zauzetima.

ZDRAVLJE Pravilna prehrana i aktivan način života itekako će vam se isplatiti.