Supermodel i glumica Elle MacPherson rođena je 29. ožujka. 1964. u znaku strastvenog Ovna, a podznak u Biku podario joj je ljepotu i ljubav prema modi. Iako je u poslu postigla svjetski uspjeh, u ljubavi nema sreće pa iza sebe ima dva braka. No tijekom 2021. čeka je velika ljubav.

Ovan

POSAO Vitalnost, energija i odlične ideje vode vas na put uspjeha kojim već dugo niste kročili. Iako su na poslu moguće intrige i razne podvale, sve ćete na vrijeme uočiti i riješiti.

LJUBAV Bilo kakva osjećajna ulaganja vratit će vam se dvostruko. U razdoblju ste novih poznanstava koja bi mogla brzo prerasti u iskrenu ljubav, ali čuvajte se veza sa zauzetima.

ZDRAVLJE Pozitivan Marsov utjecaj puni vas pozitivnom energijom.

Bik

POSAO Poboljšat ćete komunikaciju s autoritetima, što će pridonijeti kvalitetnijem poslovanju. Mogli biste potisnuti konkurenciju ili okončati poslovni projekt.

LJUBAV Neki će osjetiti zaljubljenost, drugi pak kušati slast nevjere ili kakve prolazne avanture. Mogli biste se zaljubiti u osobu koja vam je prijatelj.

ZDRAVLJE Treba vam više kretanja.

Blizanci

POSAO Ograničite svoju aktivnost na planiranje, preliminarne razgovore i istraživanje. No jedan projekt mogao bi ugledati svjetlo dana.

LJUBAV Imat ćete problema zbog ljubomore ili krutih stavova. Od vas će se očekivati zreli potezi, što znači da ćete trebati nečujno podnijeti i neku kritiku radi zajedničkog dobra.

ZDRAVLJE Ne živcirajte se toliko.

Rak

POSAO Očekuju vas nova radna iskustva i plodni kontakti s ljudima iz drugih mjesta ili inozemstva. U napretku će vam koristiti diploma i znanje stranog jezika.

LJUBAV U danima ste kada je sve moguće. Na pomolu je nova ljubavna priča koja će početi pogledima, dodirom, a potom se ispunjavati strastvenim zagrljajima.

ZDRAVLJE Znatno ste bolje.

Lav

POSAO Najuža okolina neće vas jednoglasno podržavati u onome što radite. Odudarat ćete ponašanjem, uzeti si dosta slobode i suprotstaviti se autoritetu.

LJUBAV Zbog bogatih ljubavnih zbivanja moći ćete birati. Gdje god da se pojavite, privlačit ćete poglede. Udvarači će biti darežljivi i puni komplimenata na vaš račun.

ZDRAVLJE Jačajte sportski duh!

Djevica

POSAO Obratite pozornost na nesređene dokumente i propise jer vas Merkur usporava pa su moguća kašnjenja te nedjelotvornost u rješavanju aktualnih problema.

LJUBAV Ne dopustite članovima obitelji da se upliću u vašu vezu. Sve nesuglasice riješite nasamo, a intimne probleme zadržite unutar svoja četiri zida.

ZDRAVLJE Pre­osjetljivi ste. 

Vaga

POSAO Dani su pogodni za promjene i rješavanje problema u međuljudskim odnosima. Sredinom tjedna pružit će vam se financijsko ili administrativno rješenje problema.

LJUBAV Zvi­jezde će naglasiti strast i potrebu za pripadanjem. Samci, posvetite se potrazi za prikladnim partnerom. Bit će prilika za nova poznanstva i susrete.

ZDRAVLJE I dalje ste dobro.

Škorpion

POSAO Povoljan Merkur aktivirat će vaše intelektualne potencijale i potaknuti zanimanje javnosti za vaš rad. Bit ćete iznimno uspješni u svemu čime se bavite.

LJUBAV Mogli biste se spojiti s osobom koju znate iz viđenja. Godit će vam njezina blizina i osjećajnost. Mogli biste često razgovarati telefonom, razmjenjivati poruke i piti kavu zajedno.

ZDRAVLJE Odlično ste!

Strijelac

POSAO Previše ćete se oslanjati na tuđe mišljenje i nastojati udovoljiti drugima pa ćete zbog toga gubiti previše energije, a nećete se osjećati ispunjeno.

LJUBAV Sve ono što vam je smetalo kod partnera, više nećete tolerirati. Lako ćete se posvađati, reći da je vezi ili braku kraj. Strpite se, na udaru ste zvijezda pa ste zato tako osjetljivi.

ZDRAVLJE Umorni ste.

Jarac

POSAO Ako ste u potrazi za poslom, javljajte se na oglase i samoinicijativno se obraćajte poslodavcima. Ostavit ćete izvrstan dojam na intervjuima.

LJUBAV Slobodni će imati sreće pa će sve češće biti u društvu osobe koja im se sviđa, a onima u vezi partner će više biti na raspolaganju. Ne zaboravite na male znakove pažnje.

ZDRAVLJE Treba vam više sna.

Vodenjak

POSAO Željet ćete se potvrditi na profesionalnom planu i to će vam poći za rukom. Bit ćete vješti u pisanju, komunikaciji i poslovima koji traže mirnu ruku i spretne prste.

LJUBAV Sve ste ozbiljniji i odgovorniji pa ako ste u vezi, mogli biste planirati zajednički život. Samci će upoznati osobu zavidnih financijskih mogućnosti.

ZDRAVLJE Odlično ste!

Ribe

POSAO Jurišat ćete prema zacrtanim ciljevima. Naporan rad neće vam teško pasti. Imate dovoljno energije da potegnete za dvoje. Potraga za zaštitnicima i vezama bit će uspješna.

LJUBAV Mogli biste upoznati osobu s kojom ćete razmijeniti brojeve telefona, a potom se danima dopisivati SMS-om. Ako ste u braku ili vezi, vaš odnos cvjeta.

ZDRAVLJE Dovoljno se odmarajte.