Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Iskoristite naraslu kreativnost, bujicu novih ideja i poznanstvo s utjecajnim ljudima za svoj probitak. Odlično su vam aspektirana putovanja i poslovi s inozemstvom.

LJUBAV  Uživat ćete u intrigantnim razgovorima sa simpatijom, što će stvarati uzbuđenje u vašem odnosu. Ako ste u braku, riješit ćete temeljne probleme u vašem odnosu.

ZDRAVLJE Moguća je neasnica.


Bik 21. travnja  - 21. svibnja

POSAO Radite li sa strankama, pazite kako im se obraćate –  vaš savjet izrečen u najboljoj namjeri mogao bi biti krivo shvaćen. Neki među vama uspješno će rješavati financijske probleme.

LJUBAV Osjetit ćete da ste ispunjeni ljubavnom energijom, koja će vas pokrenuti da nekoga osvojite ili obnovite prekinutu vezu. U tome ćete imati uspjeha.

ZDRAVLJE Čuvajte grlo!


Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Poslovi će se zahuktati, rokovi se skraćivati, a vi se živcirati jer ne stignete na sve. Smirite se jer ćete u žurbi i pod stresom češće raditi pogreške. 

LJUBAV Vaše će raspoloženje ovisiti o kvaliteti ljubavnog života pa poradite na što boljoj komunikaciji s partnerom. Slobodni, poslušajte glas srca - simpatija očekuje vašu inicijativu!

ZDRAVLJE Psihički ste umorni.

Rak 22. lipnja  - 22. srpnja

POSAO Doći će do promjena s kojima nećete biti zadovoljni. Možda će se raditi o smjenama na rukovodećim položajima ili neslaganju s kolegama.

LJUBAV Maštat ćete o osobi koja vam se sviđa. Ako ste razradili plan kako joj prići i osvojiti je, nemojte to učiniti sada jer je uspjeh neizvjestan. Radije pričekajte idući tjedan.

ZDRAVLJE Osjetno ste bolje.


Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Iako će dani biti krcati obavezama, vaša energičnost i motiviranost bit će zaslužni za većinu dobro odrađenih poslova. Krativni ste i nadahnuti.

LJUBAV Osjećajno ćete živnuti pa će većina odnosa i veza doživjeti preporod, a vi biti željni ljubavne romantike. Dobra komunikacija zbližit će i one koji su u vezi ili braku.

ZDRAVLJE  Odlično je vrijeme za dijetu!

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Neće vam polaziti za rukom imati kontrolu nad zbivanjima. Teško ćete se koncentrirati i brzo gubiti volju za rad i razgovore. Pokažite više smisla za taktiziranje.

LJUBAV Večernji izlasci probudit će želju za flertom i ljubavnim uzbuđenjima. Sa zanimanjem ćete promatrati pripadnike suprotnog spola, a jedan će vam posebno zapeti za oko.

ZDRAVLJE Sklonost virozama!

Vaga 23. rujna  - 22. listopada

POSAO Bit ćete nenadmašni u dogovorima i pregovorima te aktivnostima koje iziskuju timski rad. Imat ćete dovoljno ustrajnosti i odvažnosti za ostvarivanje ciljeva.

LJUBAV U odličnom ste razdoblju pa će se samci u nekog zaljubiti i biti u ružičastim oblacima. Vezani će sve više tražiti partnerovu blizinu i tjelesnu bliskost.

ZDRAVLJE Ne pretjerujte s crnom kavom.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Preuzmete li inicijativu, dovršit ćete započete poslove u kratkom roku. Raspolagat ćete sa zavidnom količinom energije pa ćete brzo nadoknaditi sve zaostatke.

LJUBAV Zaokupljenost poslovima bit će korisna jer će vam odvratiti pozornost od ljubavnih problema. Nećete biti zadovoljni partnerovim ponašanjem, ali nema mjesta dramatiziranju.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Strijelac 22. studenoga  - 21. prosinca  ZNAK TJEDNA

POSAO Zahvaljujući oštroumnosti i logičnosti, poslove ćete obaviti na planiran način. Nećete gubiti vrijeme na razmišljanja, niti ćete se truditi shvatiti prirodu motiva koji vas potiču na djelovanje. Malo tko će se moći mjeriti s vašom učinkovitošću.

LJUBAV Spontano ćete se prepuštati osjećajima pa će druga strana rado odgovarati na vaše nježnosti. Ako ste sami, ne oklijevajte stupiti u kontakt s osobom koja vam se sviđa!

ZDRAVLJE Previše se iscrpljujete.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Nedostajat će vam volje i koncentracije, što će se negativno odraziti na radnu učinkovitost. Dopustit ćete pojedincima da vas iscrpljuju. Stanite tome na kraj.

LJUBAV Izlasci, putovanja i druženja bit će najlakši način ostvarivanja novih ljubavi, ali i stjecanja novih prijatelja i obogaćivanje svakodnevice. U nekoga se zaljubljujete.

ZDRAVLJE Pazite se prehade.


Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Uživat ćete potporu kolega i nadređenih. Znat ćete kome možete iskazati povjerenje i vodit ćete glavnu riječ u pregovorima. Naglašeno ste ambiciozni i uspješni.

LJUBAV Ako ste zaljubljeni, nećete znati što poduzeti. Pričekate li još malo, situacija će postati jasnija pa ćete znati kako se postaviti. Ako ste u braku, budite iskreni s partnerom.

ZDRAVLJE Više odmarajte.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Pred vama su nove obaveze kojima ćete pristupiti ozbiljno, ali bi vas mogle opterećivati. No praktični ste i snalažljivi pa ćete svaki problem brzo riješiti, ali ne bez napora i stresa.

LJUBAV Mogli biste ostvariti novo prijateljstvo, a sa suprotnom stranom povezat će vas slični životni pogledi. Nije isključeno da se jedno u drugoga zaljubite.

ZDRAVLJE Pod stresom ste.