Manekenka Heidi Klum je rođena 1. lipnja 1973. u znaku Blizanaca, u kojem ima čak šest planeta. To znači da je nemirne prirode, radoznala i svestrana. Podznak u Lavu ističe njezin ponos i toplu prirodu, ali i ljubav prema svjetlima pozornice. Iduća godina donosi joj u život veliku ljubav.

Ovan

POSAO Bit ćete uspješni u planiranju, prikupljanju i razvrstavanju podataka. Šefovima će se svidjeti vaša pronicljivost i sposobnost obavljanja nekoliko poslova istodobno. 

LJUBAV Osjećaji prema simpatiji postaju intenzivniji, a i druga strana želi što više biti u vašem društvu. Bračne odnose i veze obilježit će kvalitetna komunikacija. 

ZDRAVLJE Čuvajte se ozljeda.

Bik

POSAO Okolnosti će se promijeniti u vašu korist. Dobit ćete veće ovlasti ili primanja koje ste priželjkivali, ali od vas će se zahtijevati i mnogo kvalitetniji rad. 

LJUBAV Iskra simpatije i privlačnosti neće pitati za godine ili razlike u statusu. Sa zadovoljstvom ćete se upustiti u nešto novo, pomalo opasno, ali slatko. 

ZDRAVLJE Pozitivni ste i puni energije.

Blizanci

POSAO Pronaći ćete svoj put i udaljiti se od onih koji su pokušali negativno utjecati na vas. Imat ćete odlične predispozicije za uspjeh u intelektualnim aktivnostima. Uspješno ćete položiti ispit ili nešto javno predstaviti. 

LJUBAV S partnerom ćete osjećati bliskost koju neće narušiti ni rasprave. Razdoblje napetih i neizvjesnih odnosa je iza vas. Na vama je red da diktirate pravila ljubavne igre. 

ZDRAVLJE Skloni ste alergijama.

Rak

POSAO Poslovni život zahtijevat će više odricanja nego što ste spremni žrtvovati. Nedostajat će vam koncentracije pa će vam trebati dvaput  više vremena za rutinske zadatke. 

LJUBAV Po­tisnut ćete ranjivost i truditi se odlučivati glavom, a ne srcem. Dug i iscrpan razgovor s part­nerom bacit će novo svjetlo na probleme. 

ZDRAVLJE Izraženija tjeskoba.

Lav

POSAO Dobro ćete se snalaziti u timskom radu te se isticati susretljivošću. Lucidnim idejama i vrhunskom preciznošću nadmašit ćete svoje inače visoke standarde. 

LJUBAV Bezrazložan strah od neuspjeha koči ljubavne planove. Krenite u akciju i otvorenijim ponašanjem stavite do znanja što osjećate prema simpatiji. 

ZDRAVLJE Pre­više se živcirate.

Djevica

POSAO Mogli biste se osjećati kao da vam predstoji borba za opstanak ili intenzivno sučeljavanje. Poslove za koje ste mislili da nisu prioritetni, morat ćete užurbano dovršavati. 

LJUBAV Odva­žan stav i nastup osiguravaju vam malu ljubavnu pobjedu. Poći će vam za rukom objasniti voljenoj osobi razloge vašeg nedavnog postupka. 

ZDRAVLJE Psihički ste umorni.

Vaga

POSAO Planeti vam pomažu da istaknete najbolje osobine i kvalitete. Želite li naučiti nešto novo, doškolovati se, prekvalificirati ili usavršiti znanje, sad je pravi trenutak. 

LJUBAV Napredak će biti velik, a problemi riješeni pa će odnos dobiti novu snagu i dimenziju. Netko obrazovan ili inteligentan osvojit će samce. 

ZDRAVLJE Ranjivi ste i emocionalno osjetljivi.

Škorpion

POSAO Financijske prilike bit će pozitivne. Intuitivno ćete osjetiti poslove koji vam mogu donijeti dobit. Riješit ćete se dugova, a poznanstva koja ćete steći bit će korisna i izvan posla. 

LJUBAV Upoznat ćete nekog tko će vas čitati kao otvorenu knjigu, točno znati što vam treba u ljubavi i seksu. Uživajte i ne analizirajte previše. 

ZDRAVLJE Naglo poboljšanje!

Strijelac

POSAO Odnosi s okolinom bit će nabijeni napetošću i nepovjerenjem. Suzdržite se od provokacija, ma koliko bili u pravu. Ne trebaju vam dodatni problemi. 

LJUBAV Nakon potpune neizvjesnosti u ishod odnosa, dolaze dani u kojima ćete stvari staviti na svoje mjesto. Mogli biste prekinuti lošu vezu ili suprotno - planirati brak! 

ZDRAVLJE Zdravije se hranite.

Jarac

POSAO Moguće su promjene na radnome mjestu pa nije isključeno da preuzmete odgovornija zaduženja nego inače. Bit će to odlična prilika da pokažete što možete. 

LJUBAV Zbog poslovnih preokupacija radno mjesto postat će vaš drugi dom. Stoga nije isključeno da počnete flert s kolegom, no čuvajte se tračeva. 

ZDRAVLJE Obavite potrebne preglede.

Vodenjak

POSAO Kreativnost će biti izražena i potaknuti vas na nesvakidašnje, ali i provedive ideje. Dobro ćete se nositi i s poslovima u koje niste dovoljno upućeni. 

LJUBAV Vrijeme ljubavnih kriza je iza vas. Mudro ćete nešto prešutjeti ili progledati kroz prste te se prepustiti ljepšoj strani ljubavne priče. Nekima je moguća nova ljubav. 

ZDRAVLJE Odlično!

Ribe

POSAO Nepovoljan Merkur usporit će širenje poslova ili usporiti naplatu. Budite strpljivi, nemojte se nikome zamjerati. Bit ćete okruženi ne baš raspoloženim suradnicima. 

LJUBAV Putena Venera otvara nove ljubavne prilike pa bi se mnogi među vama mogli zaljubiti. Ako ste u vezi ili braku, još može biti nesporazuma. 

ZDRAVLJE Jako dobro.