Atraktivna voditeljica Mirna Berend rođena je 4. srpnja 1966. u emotivnom znaku Raka. Mjesec u Jarcu je čini ambicioznom i sposobnom ženom koja čvrsto stoji na zemlji. Realna je, poduzetna i praktična. Venera u Blizancima pokazuje da voli elokventne i zabavne mušakrce koji imaju smisao za humor.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Poovljni Merkur povećava vašu kreativnost, pravednost i interes za glazbu, film i umjetnost. Bit ćete uspješni u trgovini, novčanim poslovima i administrativnim zadacima.

LJUBAV Preispitivat ćete sebe i svoje postupke, razmišljati i pokušati izvlačiti zaključke. Tek kada ovu fazu privedete kraju, moći ćete neopterećeno krenuti u nove ljubavne pothvate.

ZDRAVLJE Iscrpljeni ste.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO Mogli biste zapinjati, biti neodlučni ili nailaziti na zapreke. Dobro otvorite oči jer ste u razdoblju kad možete donijeti pogrešne odluke.

LJUBAV Venera ističe vašu zavodljivost. Mogući su burni noćni provodi. Pravi je trenutak za sklapanje nove veze, braka i iskazivanje naklonosti prema osobi koja vam se sviđa.

ZDRAVLJE Čuvajte grlo.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Predstoji vam zanimljivo putovanje, ali i veći priliv novaca. Imat ćete uspjeha u poslovanju s inozemstvom i u svim aktivnostima kreativnog predznaka.

LJUBAV U danima ste novih ljubavi ili zbližavanja s osobom koju volite. Privlačit ćete tuđe poglede, biti glavni u društvu i uživati u dojmu koji ostavljati na okolinu.

ZDRAVLJE Zračite životnom radošću.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja ZNAK TJEDNA

POSAO Očekuje vas porast prihoda, pohvale pretpostavljenih i porast ugleda. Plijenit ćete pozornost javnosti. Moguće je kraće putovanje u inozemstvo, kvalitetno informiranje i usvajanje novog znanja.

LJUBAV Sve što radite imat će neku svrhu i opravdanje, stoga ćete dobro podnositi trenutke ljubavnih napora i iskušenja.Venera je u vašem znaku pa ste privlačni suprotnom spolu – nije isključena nova veza!

ZDRAVLJE Prštite od energije.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Bit ćete učinkoviti i djelotvorni. Na financijskom planu očekuju vas iznenadni dobici ili materijalna pomoć bliskih ljudi. Bit ćete dobar trgovac, zapažen medijski i obrazovni djelatnik.

LJUBAV Većina vaših simpatija bit će skrivene i potisnute. Moguć je kratkotrajan, ali intenzivan nalet osjećaja prema zauzetoj ili nedostupnoj osobi. Neke nova ljubav očekuje u društvu.

ZDRAVLJE Treba vam dubinski odmor.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Nećete biti sasvim zadovoljni svojim učinkom i rezultatima, a još manje sa suradnicima. Bilo bi dobro da se manje oslanjate na druge i njihova obećanja.

LJUBAV U razdoblju ste kada će vas privlačiti osobe osebujne filozofije i karizme. Odnos s partnerom će se poboljšati, zahvaljujući vašoj popustljivosti i toleranciji.

ZDRAVLJE Moguća je kakva viroza.

Vaga 23. rujna - 22. listopada

POSAO Predstoji vam porast radne energije i dolazak rješenja i odgovora koje očekujete.U povoljnom ste razdoblju za poslovanje s inozemstvom, polaganje ispita i tečajeve.

LJUBAV Pozitivan Marsov utjecaj zaštitit će vas od osjećajnih gubitaka, no nastojte se više baviti svojom vezom i partnerom. Suprotna strana očekivat će od vas više razumijevanja.

ZDRAVLJE Jako ste nemirni.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Prohtjevima šefova teže ćete udovoljiti. Izvjesni su manji zaokreti u karijeri, npr. premještaj na drugo radno mjesto. Neke sastanke i razgovore doživjet ćete kao veliki napor.

LJUBAV Pred vama su dani neočekivanih susreta, telefonskih poziva i kraćih putovanja. Učvrstit ćete svoj brak ili vezu i spoznati prave osjećajne vrijednosti.

ZDRAVLJE Pad imuniteta.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO Vaš ugled će naglo porasti. Zaštićeni ste od gubitaka i padova, a uživat ćete simpatije okoline i javnosti. Tjedan je povoljan za sklapanje novih poslova i potpisivanje ugovora.

LJUBAV Zračit ćete pozitivnom energijom i osvijestiti u sebi kvalitete koje posjedujete. Još su moguće manje trzavice, ali to se neće odraziti na stabilnost odnosa.

ZDRAVLJE Odlično!

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO U napetom ste razdoblju pa se morate više truditi i dokazivati. Neka poslovna partnerstva mogla bi se prekinuti. Budite ljubazniji prema šefovima.

LJUBAV Razlike u karakterima između vas i partnera doći će do izražaja, ali nećete biti spremni na ustupke. Partnerov postupak nagnat će vas da se odlučnije borite za vezu.

ZDRAVLJE Lošije ste.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Uočavat ćete bitno, odbacivati detalje i inteligentno ulaziti u srž problema. Iznimno uspješno snalazit ćete se u radu s ljudima. Prava riječ u pravo vrijeme otvarat će sva vrata.

LJUBAV Odnos s partnerom bit će promjenjiv. Poradite na komunikaciji - na taj način oslobodit ćete se sumnji i strahova. Samce će privući atraktivna osoba.

ZDRAVLJE Pod stresom ste.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Bit ćete u stisci s vremenom pa će pomoć kolega i razumijevanje šefa biti nužni. Odsustvo ključnog suradnika rezultirat će povećanim obavezama koje ne podnose odgodu.

LJUBAV Neće vam nedostajati simpatija i naklonosti okoline. Zanimljive osjećajne okolnosti očekuju vas u radnoj sredini ili u drugom gradu. Ushićeni ste jednom osobom.

ZDRAVLJE Bez tegoba.