Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Trošit ćete mnogo energije, biti izloženi zavisti i nepravdama, ali vašem napretku nitko neće stati na put. Možete mnogo, unatoč nekim neprijateljstvima.

LJUBAV Potiskivat ćete ili negirati vlastite osjećaje ne biste li tako pobjegli od razočaranja. No prije nego što se počnete tako ponašati, zapitajte se jeste li realno sagledali situaciju.

ZDRAVLJE Previše radite, odmorite se malo.

Bik 21. travnja  - 21. svibnja

POSAO Ne očekuju vas znatniji pomaci, iako ih željno iščekujete. Kretanje Merkura znakom Vodenjaka usporit će dotok novca, unatoč vašim stalnim angažmanima.

LJUBAV Partnerove osobine znat ćete sagledati s nekoliko strana, uočiti njegove mane i vrline pa ćete objektivnije pristupiti vašim međusobnim različitostima.

ZDRAVLJE Pad imuniteta.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Bez obzira na vašu dob ili stručnu spremu, usvajat ćete nova znanja. Putovanje, tečaj ili samo odlazak na važan sastanak bit će prilika da proširite obzore i iskoračite iz prosječnosti.

LJUBAV Unijet ćete u vezu pozitivno raspoloženje, nečim novim razveseliti partnera i više cijeniti ili uživati u onome što posjedujete. Samci će se zaljubiti.

ZDRAVLJE Čuvajte pluća.

Rak 22. lipnja  - 22. srpnja

POSAO Nezaposleni bi mogli dobiti posao na određeno vrijeme, ali s dobrim izgledima da preraste u nešto dugotrajno. Nekima se otvara prilika za rad u inozemstvu.

LJUBAV Moguć je manji romantični napredak, ali sve ovisi o tome kako ćete se nositi s već poznatim problemima. Iskoristite rasprave s partnerom za rješavanje onoga što vas muči.

ZDRAVLJE Iscrpljeni ste.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza 

POSAO Skloni ste dramatiziranju zbog svojih propusta i pogrešaka. Neizvjesno je hoćete li ostvariti sve planirane poslove i održati kontrolu nad zbivanjima.

LJUBAV Shvatit ćete da se s partnerom razilazite u nekim važnim pitanjima, a ta vam spoznaja neće lako pasti. Vrijeme je da uložite malo više energije i strpljenja u vaš odnos.

ZDRAVLJE Dobro se držite.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna 

POSAO Do izražaja će doći vaša praktična strana, organiziranost i sustavnost kojom ćete rješavati i zamršenije poslove. Rado ćete činiti usluge drugima i biti kolegijalni.

LJUBAV Privatni život čuvat ćete daleko od očiju javnosti. Iako odnos s partnerom ulazi u povoljnije razdoblje, neke bi se stare sumnje opet mogle uvući u vašu intimu.

ZDRAVLJE Moguća je prehlada.

Vaga 23. rujna  - 22. listopada

POSAO Bavite li se umjetničkim radom, padat će vam na pamet originalne ideje, a mašte za stvaranje imat ćete napretek. Nekima su moguće promjene u poslu, možda i premještaj.

LJUBAV Slobodni će biti u potrazi za srodnom dušom, a oni koji su u vezi ili braku, tražit će način kako poboljšati odnos s partnerom. Morat ćete se potruditi.

ZDRAVLJE Odlično ste.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga 

POSAO Ništa vas neće omesti u ostvarenju cilja. Izbjegavajte svađe s kolegama, ali ako se ipak dogode, iskoristite ih da jednom zauvijek raščistite uzrok problema.

LJUBAV Partner bi se mogao osjetiti isključenim, zato podijelite brige i ne donosite odluke sami. Slobodni će unatoč teškoćama pronaći put do simpatijina srca.

ZDRAVLJE Malo bolje.

Strijelac 22. studenoga  - 21. prosinca

POSAO Bit ćete u boljoj psihofizičkoj formi. Pratit će vas sretne okolnosti i povoljne prilike, stoga se hrabrije upustite u nove pothvate i prihvatite nove poslove.

LJUBAV Brakove i veze osvježit ćete dinamičnom komunikacijom, duhom zajedništva i čestim izlascima. U razgovorima koje ćete voditi neće nedostajati razumijevanja.

ZDRAVLJE Pazite na prehranu.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Naplatit ćete sve što ste u prošlom razdoblju odradili, a nerijetki će se ugodno iznenaditi iznosom i većim od očekivanog. Bit ćete snalažljivi pri rješavanju bilo kakvih problema.

LJUBAV Slobodne će privlačiti osobe koje plijene pozornost duhom i intelektom, a ne ljepotom. Večernji izlasci pretvorit će se u nezaboravne susrete i iskustva.

ZDRAVLJE Dovoljno se odmarajte.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Dobro ćete se snalaziti u poslovima u kojima do izražaja dolazi vaš britak um, a nesvakidašnjim idejama osvojit ćete one koji vam mogu omogućiti prosperitet.

LJUBAV Sunce i Merkur u vašem znaku unijet će sklad, pomiriti suprotstavljene strane i pokazati put do partnerova srca. Bit će malo onih koji u ovom razdoblju neće sresti zanimljivu osobu ili se zaljubiti.

ZDRAVLJE Provedite što više vremena na svježem zraku.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Pogreške i propuste svedite na minimum. Mogli biste neko vrijeme raditi na zamjeni ili obavljati poslove koji su ispod vaše stručnost i obrazovanost. Izdržite jer neće dugo potrajati.

LJUBAV Ne odgađajte razgovor s partnerom. Kucnuo je trenutak za istinu, osobito ako su vaši osjećaji oslabjeli. Samci, pazite u koga se zaljub­ljujete!

ZDRAVLJE Posjetite liječnika!