Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Pred velikim ste promjenama. Vaše nezadovoljstvo općom poslovnom klimom doseći će vrhunac, no suzdržite se od radikalnih poteza, osim ako baš morate.

LJUBAV Karakterne razlike među partnerima bit će veće nego inače. Pokušaji za konstruktivnim djelovanjem neće uvijek uroditi plodom, ali nema razloga za odustajanjem.

ZDRAVLJE Dobro se utoplite.

Bik 21. travnja  - 21. svibnja

POSAO Bit ćete razapeti između posla i obitelji. Teško ćete stizati sve namiriti, što će poticati još veću nervozu. Opustite se jer u stanju grča nećete biti učinkoviti.

LJUBAV S partnerom ćete razjasniti sve ono što vas je dosad razdvajalo. Vikend donosi preokret samcima – prijatelji će vas upoznati s nekim doista posebnim.

ZDRAVLJE Neki pojedinci vas jako iscrpljuju.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Nezaposlenima bi mogao biti ponuđen dobro plaćeni posao, iako možda neće biti stalan. Zaposleni će bolje zarađivati, ali se i prilično trošiti neumjerenim radom.

LJUBAV Tvrdoglavost i taština bit će glavni neprijatelji bračnom životu. Nećete popustiti onda kada bi trebalo pa je moguć prekid veze iz banalnog razloga.

ZDRAVLJE Obavite liječničke pretrage.

Rak 22. lipnja  - 22. srpnja

POSAO Bit ćete u centru pozornosti. Neka ćete partnerstva razvrgnuti jer u vaš život ulaze nova. Imate li sudsku parnicu, na dobrom ste putu da je dobijete.

LJUBAV Iskrenost i strpljenje pomoći će da učvrstite vezu. Slobodne očekuju ugodna iznenađenja. Otkrijete li prave osjećaje, dobro prijateljstvo može prerasti u nešto više.

ZDRAVLJE Odlično ste.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Merkur u Škorpionu primoravat će vas na više odricanja, a ni nepravde od strane šefova nisu isključene. Morat ćete uložiti više energije i truda želite li ostvariti zamišljeno.

LJUBAV Situacija kreće nabolje, no stalno se vraćate u prošlost, što vas sprječava da se smirite i prihvatite stvari kakve jesu. Ne budite toliko ljubomorni.

ZDRAVLJE Radite vježbe za kralježnicu.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Ovo je vrijeme za akciju i probitak u čemu će vam planeti svesrdno pomažu. Kontaktirat ćete s velikim brojem ljudi i živjeti aktivno. Ostvarit ćete odlične poslovne rezultate.

LJUBAV Strasti su vam se probudile pa ćete snažno reagirati na osobu suprotnog spola. Nisu isključene nove ljubavi, strasti, fatalna zaljubljivanja, pa i trudnoća.

ZDRAVLJE Pod stresom ste!

Vaga 23. rujna  - 22. listopada

POSAO S lakoćom ćete ostvarivati svoje ambicije. Pravi je trenutak za poslovni proboj u javnost, ali se naoružajte diplomacijom i kontrolirajte brzoplete reakcije.

LJUBAV Izvjesni su zaljubljenost i maštovita ljubavna rješenja. Mogli biste se zaljubiti u nekog tko plijeni pozornost svojim seksipilom i atraktivnim izgledom. Nekima je flert izgledan na radnom mjestu.

ZDRAVLJE Više odmarajte.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Nove mogućnosti zateći će vas nespremne, ali brzo ćete se prilagoditi. Energetski se previše trošite, no teško ćete odoljeti da ne ugrabite prilike koje se nude.

LJUBAV Zaljubljene će planeti potaknuti na romantične provode udvoje, a dulje veze osvježiti strašću. Partner će iskazivati ljubomoru, čak i ako inače nije takav.

ZDRAVLJE Umjereno s naporima!

Strijelac 22. studenoga  - 21. prosinca ZNAK TJEDNA

POSAO Zvijezde upućuju na plodonosne ideje i zamisli koje ćete primjenjivati u radnoj svakodnevici. Uspijete li usmjeriti energiju prema pravim stvarima, vlastitim postignućima zadivit ćete i sebe i druge.

LJUBAV Ako ste u ozbiljnoj vezi ili joj težite, planeti pozivaju na strpljenje i čekanje. Ono što priželjkujete neće se moći ostvariti na željeni način ili planiranim tempom.

ZDRAVLJE Previše izgarate na poslu.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Ništa vam neće biti poklonjeno, no spremni ste se boriti sa svim teškoćama. Učinit ćete sve da se dokažete u profesionalnom smislu, što nekima može donijeti napredovanje.

LJUBAV Donijet ćete odluke koje će odrediti budućnost vaše veze. Živite li odvojeno zbog udaljenosti, vrijeme je da se skrasite i da svom odnosu date konkretan oblik.

ZDRAVLJE Treba vam više društva.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Poslovi će vas iscrpljivati, a i bit ćete u utrci s vremenom. Sporije ćete napredovati u ispunjenju obaveza i nerijetko ih prenositi na sutrašnji dan. Neke informacije kasne.

LJUBAV Udvarači će biti prepuni komplimenata na vaš račun. No ako ste se opekli nedavnim lošim iskustvom, trebat će vam vremena da vratite povjerenje u suprotni spol.

ZDRAVLJE Previše radite.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Vaše prednosti doći će do izražaja, a nesigurnost i plahost bit će skrivena ispod plašta komunikativnosti i druželjubivosti. Privlačit ćete pozornost kreativnim rješenjima.

LJUBAV Zaboravite na izvjesnost i postojanost, toga sada neće biti. Mogli biste se zaljubiti u nekog ili partneru tajiti svoje osjećaje prema drugoj osobi.

ZDRAVLJE Puni ste pozitivne energije.

Pripremila Vesna Narat Horbec - astrologinja radi osobne horoskope i predviđa događaje, možete je nazvati na telefon 091/2402-777