Manekenka Eva Herzigova rođena je 10. ožujka 1973. u znaku Riba u kojima ima Veneru i Merkur pa je umjetnička duša pomalo sanjarske prirode. Mjesec u Blizancima čini je nemirnom i radoznalom te svestranom osobom koja se okušala i u glumi. Sljedeće tri godine donose joj velik poslovni napredak.

Ovan

POSAO Ključni će biti dobra organizacija i priprema predstojećih aktivnosti. Sastavite plan aktivnosti. Ne čekajte posljednji trenutak za dovršavanje poslova.

LJUBAV Slobodni su nezainteresirani za izlaske i upoznavanja, a zauzeti su skloni malodušnosti. No naklonjena Venera pomaže vam da mudrim pristupom sve riješite na obostrano zadovoljstvo.

ZDRAVLJE Više se odmarajte.

Bik

POSAO Mars u vašem znaku ubrzava vaš životni ritam. Mogući su verbalni okršaji s nezadovoljnim strankama ili suradnicima. No vaše je poslovanje neupitno - jako ste uspješni!

LJUBAV Nedavno poznanstvo kreće se u smjeru ljubavi, no ne odvija se u skladu s vašim kriterijima. Dotična je osoba samostalna, zna što želi i ne dopušta da je itko stavlja pred gotov čin.

ZDRAVLJE Napeti ste.

Blizanci

POSAO Zadaci i obaveze neće podnositi odgodu, ali ni nemar. Želite li ih dovršiti u predviđenom roku, morat ćete se dodatno koncentrirati.

LJUBAV U odličnom ste razdoblju, ljubav je na vašoj strani! Netko s kim ste dijelili mnogo problema i smatrali ga prijateljem, sve više vam se sviđa. U brakove se vraća izgubljena strast.

ZDRAVLJE Čuvajte se prehlade. 

Rak

POSAO Imat ćete snage za izazove i zato se nemojte ustručavati krenuti u borbu. Poseban uspjeh ostvarit će oni kojima posao zahtijeva komunikacijske vještine.

LJUBAV Strastveni izljevi ljubavi obojit će svakodnevicu zaljubljenih. Lebdjet ćete na krilima osjećaja pa ćete se zaljubljeno smješkati na radnome mjestu, što će drugi i primijetiti.

ZDRAVLJE Odlično!

Lav

POSAO Obavljat ćete poslove koji nisu u opisu vašeg radnog mjesta. Nemojte gubiti živce, sad se događaju velike stvari za vas pa možda i napredujete.

LJUBAV Povećat će se broj prilika u kojima bi se mogla roditi nova simpatija. Dobit ćete ljubavnu poruku ili će vam netko na neki drugi način priznati svoje osjećaje.

ZDRAVLJE Kontrolirajte krvni tlak.

Djevica

POSAO Vaše aktivnosti neće polučiti rezultate, dijelom i zbog međuljudskih odnosa. Zbog spleta raznovrsnih okolnosti morat ćete se brzo prilagoditi novoj situaciji.

LJUBAV Godit će vam pažnja nenametljive osobe koja će malo govoriti, ali mnogo toga pokazivati pogledima. Na vas će fatalno utjecati njezin šarm, ali pazite da druga strana nije zauzeta.

ZDRAVLJE Smetaju vam promjene vremena. 

Vaga

POSAO Očekuje vas porast neplaniranih zaduženja. Neka od njih će vas iscrpljivati i oduzimati vam mnogo vremena. Morat ćete biti tolerantniji.

LJUBAV Privući će vas osoba bogate duhovnosti i senzibilnosti. No pripazite, na putu ostvarenja nove veze mogla bi vam se ispriječiti jedna osoba. Važno je da ne odustanete.

ZDRAVLJE Više pazite na sebe.

Škorpion

POSAO Sve što je stajalo na mjestu i mučilo vas naglo će se pokrenuti. Bit ćete domišljati i otvoreni, željni novog znanja. U odličnoj ste psihičkoj kondiciji.

LJUBAV Moguće je poznanstvo koje će prerasti u flert. Mnogo ćete razgovarati s partnerom. Vaš će odnos biti manje erotičan, ali zato sve stabilniji.

ZDRAVLJE Prolazni umor i iscrpljenost.

Strijelac

POSAO Neki će dogovori ili planovi pasti u vodu pa ćete morati posegnuti za zamjenskim rješenjima. Zbivanja će podlijegati odgodama, a teškoće iziskivati dodatnu energiju.

LJUBAV Tjedan je pogodan za obnavljanje starih veza ili sklapanje novih. Samci bi se mogli naći u blizini osobe s kojom dijele sličan pogled na život.

ZDRAVLJE Nezdravo se hranite. 

Jarac

POSAO Vaše će zadovoljstvo učinjenim biti prilično, stoga vam neće padati teško ni prekovremeni rad. Iskazivat ćete kreativnost i veliku snalažljivost. LJUBAV Bilo da je riječ o nevjernom partneru, osobi koja nije sigurna u prirodu svojih osjećaja prema vama ili nekome tko vas je povrijedio bez razloga, odvažno raščistite odnos.

ZDRAVLJE Solidno.

Vodenjak

POSAO Vaša je sposobnost ophođenja na visokoj razini pa ćete lako pridobivati okolinu. Vrlo ste komunikativni i snalažljivi, što primjećuju i vaši šefovi.

LJUBAV Dobit ćete priliku raščistiti s ‘duhovima prošlosti’. Ne osvrćite se za onim što je bilo. Sve su veći izgledi da upoznate nekoga novog i doživite zanimljiva iskustva.

ZDRAVLJE Dobro podnosite stres.

Ribe

POSAO Mogli biste napredovati, ali će se zbog retrogradnog Merkura netko tome jako protiviti. Pripazite se nekih kolega jer se samo prave da su na vašoj strani, a stvarnost je drukčija.

LJUBAV Ako drugi imaju primjedbe na vaš ljubavni izbor, pustite ih da govore što žele. Radost kojom zračite pokazat će im da nisu u pravu. Vezani, analiza veze pomoći će vam da napravite prave korake i obnoviti ljubavni žar.

ZDRAVLJE Skloni ste promjenama raspoloženja.