Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Rad će vam predstavljati zadovoljstvo, a motivacije i kreativnih ideja vam neće nedostajati. Polazit će vam za rukom otkriti izvjestan šarm i u rutinskim aktivnostima.

LJUBAV Moguć je flert sa zauzetom ili rastavljenom osobom. Sve će se odvijati pod velom tajne, što vam neće biti neko opterećenje.

ZDRAVLJE Puni ste energije.


Bik 21. travnja  - 21. svibnja

POSAO Merkur u Vodenjaku otvara nepovoljno razdoblje za profesionalne pothvate. Možda ćete biti dekoncentrirani ili umorni. Naiđete li na teškoće, ustrajte na čistim odnosima.

LJUBAV Priželjkujete li vezu, mogli biste upoznati osobu koja će vas zainteresirati. Put do ljubavi vodit će preko prijateljstva i druženja u većem krugu ljudi.

ZDRAVLJE Umorni ste.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Izvrsno je razdoblje za napredovanje. Suradnja s inozemstvom pokazat će se uspješnom pa biste mogli otputovati ili ostvariti nove, za budućnost važne kontakte.

LJUBAV Uravnotežite osjećaje, dajte drugoj strani više slobode. Slobodnima će nove romanse i nesvakidašnja iskustva povezana s putovanjem, vratiti optimizam.

ZDRAVLJE Jako dobro.


Rak 22. lipnja  - 22. srpnja

POSAO Ako se temeljito ne pripremite za promjene koje želite i ako nemate jasne ciljeve i sredstva kojima ćete ih ostvariti, nemojte ih provoditi na silu. Radije još pričekajte.

LJUBAV Nesigurnost će u vama probuditi stare strahove. Partneru ćete zamjerati često izbivanje iz kuće te posumnjati u njegovu iskrenost.

ZDRAVLJE Jača iscrpljenost.


Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Teškoće u komunikaciji spojit će se s neugodnostima u odnosu s najbližim suradnicima. Sve zajedno označit će početak osjetljivog poslovnog razdoblja pa pripazite.

LJUBAV Nemojte sputavati osjećaje i zatvarati se u prošlost. Neprijateljski stav zamijenite otvorenim pristupom. Poradite na što boljoj komunikaciji s partnerom.

ZDRAVLJE Psihički ste nemirni.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Postizat ćete odlične rezultate. Ponude li vam nadređeni rad na novom projektu ili položaj s više odgovornosti, nemojte previše razmišljati.

LJUBAV Vrijeme ćete provoditi u druženju s prijateljima ili u noćnim izlascima. Pojedinci će balansirati između dvije veze, a zaljubljeni parovi odlično će se provesti na putovanju.

ZDRAVLJE Čuvajte pluća!

Vaga 23. rujna  - 22. listopada

POSAO Bit ćete spremni na zaokrete u karijeri, osobito ako očekujete rješavanje pravnog spora, tražite honorarni posao ili očekujete odgovor na poslanu zamolbu.

LJUBAV Tjedan donosi kulminaciju nesporazuma s partnerom. Ni jedno od vas neće propustiti priliku da uvrijedi onog drugog. Popustite malo.

ZDRAVLJE Moguća je prehlada.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO Izbjegnite donošenje važnih odluka jer vas Merkur lišava racionalnosti i mogućnosti pravog uvida u situaciju. Uz malo opreza, poslovi će ipak napredovati.

LJUBAV Svojim riječima ili djelima znalački ćete osvježiti odnos s partnerom. Slobodni pripadnici bit će ugodno iznenađeni reakcijom ili gestom osobe koja im se sviđa.

ZDRAVLJE Poboljšava se.