Story radio
Početna Lifestyle 13846 prikaza 07. kolovoza 2019.

Tjedni horoskop od 7. do 13. kolovoza

Profimedia.

Glumica Jessica Capshaw je rođena 9. kolovoza 1976. u znaku Lava. Tople je i srdačne prirode, a Mjesec u Vodenjaku ističe njezinu društvenost i otvorenost. Zbog Marsa u Djevici veliki je radoholičar, no u ljubavi je zahtjevna i prilično teška karaktera

Bik    

POSAO

Odlične ste koncentracije i poduzetni pa ostvarujete dobre rezultate. No Mars u Lavu vas izlaže povećanim naporima pa vas stres vreba na svakom koraku.

LJUBAV Ako ste u braku ili vezi, borit ćete se protiv rutine i dosade. Dašak novog i drukčijeg učinit će čuda. Potrudite se da trenuci koje ćete provesti zajedno budu osobiti.

ZDRAVLJE Moguće su glavobolje.    


Blizanci   

POSAO Trudit ćete se svoj poslovni život učiniti boljim i hrabrije posezati za rješenjima koja ste dosad izbjegavali. Bit ćete nezamjenjivi na radnom mjestu i puni pokretačke energije.

LJUBAV U privatnom životu bit ćete jako sretni i ispunjeni. S lakoćom ćete planove provoditi u djelo, a vikende posvetiti odmoru i ljetnim radostima.

ZDRAVLJE Odlično ste!    


Rak

POSAO Mnogo i vrijedno radite pa nije isključena bolja zarada, osobito od honorarnih poslova. Odnosi s kolegama bit će poticajni, a i šefovi će vas simpatizirati.

LJUBAV Iako će osjećaji biti neupitni, problemi s kojima ćete se nositi bit će naglašeni. Vi ćete biti oni koji će u braku ili vezi smišljati i provoditi rješenja.

ZDRAVLJE Zaštitite se od sunca.    

 

Djevica    

POSAO Tjedan je pogodan za dogovore, ali i dovršavanje započetih aktivnosti. Bit ćete marljivi, vrijedni, predani poslu i odlučni u namjeri da pod svaku cijenu riješite problem.

LJUBAV Oni koji su u vezi nisu spremni udovoljiti partnerovim zahtjevima i priznati pogreške. Radije se privremeno raziđite i testirajte svoje osjećaje.

ZDRAVLJE Jači pad imuniteta!    

 

Vaga

POSAO Bavite li se poslovima koji zahtijevaju usklađenost ruku i misli i brzinu, budite oprezniji. U protivnom ćete morati ponavljati isti posao ili ispravljati pogreške.

LJUBAV Okrenut ćete novi list i staviti točku na ‘i’. Ljubavna zbivanja bit će ugodna, a na pomolu je i poznanstvo koje bi moglo prerasti u vezu.

ZDRAVLJE Čuvajte grlo od hladnih napitaka.    

 

Škorpion

POSAO Ma koliko vam se činilo da su napori uzaludni, a problemi nerješivi, uvjerit ćete se da ste dorasli svemu. Izbjegavajte zamjeranje šefovima!

LJUBAV Očekuje vas nesvakidašnji susret s odvažnom osobom. Prepustit ćete se fatalnoj privlačnosti i dopustiti sebi da uživate bez opterećenja i straha.

ZDRAVLJE Više se odmarajte.    

 

Strijelac 

POSAO Bit ćete iznimno snalažljivi i spretni pa će se šefovi u većoj mjeri oslanjati upravo na vas. Vrijedno ćete učiti i raditi na usavršavanju, a neki će i putovati.

LJUBAV Krajnji je trenutak da osobu koju vam se sviđa, a koju već neko vrijeme poznajete, pozovete na kavu. Stavite karte na stol jer će druga strana cijeniti otvoreni nastup.

ZDRAVLJE Bez tegoba.

 

Jarac    

POSAO Sadašnji poslovi ili minuli rad poprimit će materijalni oblik. Napokon ćete moći vidjeti rezultate svog truda ili naplatiti davno pružene usluge. Netko vas u svemu podržava.

LJUBAV Svat-ko će potezati na svoju stranu, a dani će prolaziti u svađama i raspravama. Mogućnost kompromisa nazrijet ćete tijekom idućeg tjedna pa se do tada strpite.

ZDRAVLJE Bolovi u nogama.


Vodenjak

POSAO Otežano ćete se koncentrirati na dulji i zahtjevniji rad. Misli će vam bježati, često će vam nešto ili netko odvlačiti pozornost pa će vam za koncentrirani rad biti potreban potpuni mir.

LJUBAV Pred vama su dani izlazaka, upoznavanja novih ljudi i putovanja. Mogli biste upoznati osobu koja će vas se dojmiti šarmom i inteligencijom.

ZDRAVLJE Štedite energiju.


Ribe  

POSAO Zahvaljujući naklonjenom Merkuru, lako i vješto ćete se suočavati s nedaćama. Jako ste snalažljivi i vrijedni, a osobito cvjetaju kreativni i umjetnički poslovi.

LJUBAV U bračnim odnosima i vezama bit će čudna napetost. Kao da nećete moći razlučiti dobro od lošeg pa ćete se oboje gubiti u nevažnim detaljima.

ZDRAVLJE Mogli biste posjetiti liječnika.


Ovan 

POSAO Planirajte godišnji odmor jer niste u tjednu koji donosi poslovne uspjehe. Umorni ste i zasićeni poslom, ali i međuljudskim odnosima.

LJUBAV Unatoč obiteljskim teškoćama, partnera i vas zbližit će isti društveni interesi, obnovljena strast, djeca i zajednički planovi, moguće i oni poslovni.

ZDRAVLJE Kondicija vam je dobra, ali ste psihički umorni.    

 

Komentari