Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO Poslovi će poprimiti veće razmjere, a vaš smisao za humor pomoći će u napetom poslovnom ozračju. Putem poznanstava ili oglasa mogli biste doći do novog posla.

LJUBAV Poboljšajte komunikaciju s partnerom. Privolite li ga na razgovor, lako i brzo ćete riješiti nesuglasice. Planirate li vjenčanje, odabrali ste savršeno vrijeme za to.

ZDRAVLJE  Bez tegoba.


Bik 21. travnja  - 21. svibnja

POSAO Budite oprezni u kontaktima s poslodavcima ili partnerima. Pritisci će rasti pa biste nespretnim potezima mogli ugroziti postignute dogovore.

LJUBAV Mogli biste raščistiti odnos koji vas ne zadovoljava. Razmimoilaženje u mišljenjima ne uzimajte previše k srcu. Nigdje ne piše da se s partnerom morate baš u svemu slagati.

ZDRAVLJE Osjetljivi su vam mjehur i jajnici.


Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO Nedostatak ili problem u komunikaciji s kolegama, umanjit će zadovoljstvo obavljanja radnih zadataka. Odgodite dogovore i izbjegavajte veće napore - propušteno uvijek stignete nadoknaditi.

LJUBAV Venera vam je naklonjena. Od prvog susreta pa do intimnog zbližavanja ili čak bračne ponude, moglo bi proći jako malo vremena.

ZDRAVLJE Smanjite unos slatkog.

Rak 22. lipnja  - 22. srpnja

POSAO Drugima se ne uplićite u njihov rad, ali ne dajte ni da se vama miješaju u vaš. Slaba koncentracija prilično će vas ometati u normalnom radnom procesu.

LJUBAV Više se potrudite oko partnera jer neće uvijek biti spreman zažmiriti na vaše propuste. Budite toga svjesni! Nađite trenutke samo za vas dvoje.

ZDRAVLJE Osjetljivi ste na vremenske promjene.


Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO Puni ste energije, inicijative i u punom smislu proživljavate intenzivno i uspješno poslovno razdoblje. Krasi vas odlična intuicija i ugodni kontakti s kolegama, strankama.

LJUBAV Mogući su nagli obrati u ljubavnom životu, što će najviše razveseliti samce. Ako ste u vezi, partner ustrajava na braku, no radije biste bili još slobodni.

ZDRAVLJE Skloni ste virozama i temperaturama.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO Nastojat ćete izvući najbolje u postojećim radnim uvjetima. Znat ćete se prilagoditi, čak i ako vam je posao težak. U sve što radite ucijepit ćete kreativan duh.

LJUBAV Dobro raspoloženje i spremnost na šalu pridonijet će kvaliteti i raznovrsnosti ljubavnoga života. Znat ćete zainteresirati osobe suprotnog spola. Moguća je velika zaljubljenost.

ZDRAVLJE  Pazite na živce.

Vaga 23. rujna  - 22. listopada

POSAO Bit ćete puni optimizma pa ćete se naći se u društvu okruženi istomišljenicima. Koncentracija će vam biti odlična, pamtit ćete s lakoćom sve što čujete ili pročitate.

LJUBAV Pozornost će vam privući radoznala i komunikativna osoba. Osvojit će vas pronicljivošću i inteligencijom, a vi nju sposobnošću uživljavanja u ono što vam govori.

ZDRAVLJE Naglo poboljšanje!

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga  ZNAK TJEDNA

POSAO Vaš lucidan način razmišljanja i sposobnost da brzo prepoznate uzroke problema, pribavit će vam simpatije šefova. Predložite im svoje ideje jer imate istančan osjećaj za vrijeme i ljude s kojima surađujete.

LJUBAV Mogli biste se zaljubiti, poboljšati vezu narušenu problemima ili se odlučiti na brak. Ako ste sami, nije isključeno poznanstvo s nekim tko će vas dojmiti uglađenim ponašanjem.

ZDRAVLJE Najosjetljviji bit će rođeni u studenome.


Strijelac 22. studenoga  - 21. prosinca

POSAO Iskazivat ćete snalažljivost i britkost, koja će najviše dolaziti do izražaja u napetim situacijama. Briljirat ćete na poslovnim sastancima i u komunikaciji sa strankama.

LJUBAV Partnerova ljubomora potaknut će vas na veće izljeve ljubavi i nježnosti. U vrtlogu strasti naći će se mlađi Strijelci, kojima je simpatija stalno prisutna u mislima.

ZDRAVLJE Uravnotežite prehranu.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO Pričekajte s većim poslovima, povucite se i posvetite privatnosti. Budite oprezni kupujete li nekretninu, vodite računa da dokumenti budu čisti.

LJUBAV Nastojte biti manje okupirani sami sobom, neka se vaš svijet katkad vrti oko partnerovih potreba. Nemojte obnavljati vezu s bivšim partnerom, opet će vas povrijediti.

ZDRAVLJE Osjetljivi su vam zglobovi.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO Dobra koncentracija i pozitivne misli pomoći će vam da prevladate zapreke u bilo kojem obliku. Poslovni kontakti s inozemstvom i putovanja donose korist.

LJUBAV Telefonski razgovori sa simpatijom podgrijavat će i održavati ljubav na daljinu. Ako ste u vezi, dani vam donose veće zbližavanje i više strasti u spavaćoj sobi.

ZDRAVLJE Odmorite se.

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO Nepovoljni Mekur mogao bi isprovocirati da na vidjelo izađu svi loši međuljudski odnosi. Pripremite se na to da će šefovi uvijek imati nešto prigovoriti.

LJUBAV Uživat ćete u svom svijetu mašte i misaonoj raznolikosti. Postoji li potreba za raščišćavanjem bračnih nesporazuma, dobar je trenutak da partnera potaknete na razgovor.

ZDRAVLJE Moguća je grlobolja.