Kate Middleton rođena je 9 . siječnja 1982. u znaku Jarca i podznakom u Lavu. Jarac joj daje ambicioznost, dok Lav voli pompu, sjaj i javni život pa se Kate odlično snalazi u ulozi vojvotkinje. Bliski kontakt Venere i Merkura čini je šarmantnom i zabavnom osobom. 2021. godina joj je prekretnica - mogla bi zatrudnjjeti, ali i imati bračnih problema.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

++

POSAO Izbjegavajte svađe s kolegama i šefovima. Suočit ćete se sa zaostacima i nedovršenim poslovima. No sve ćete uspjeti privesti kraju, bilo sami ili uz nečiji pomoć.

LJUBAV Priželjkujete li vezu, mogli biste upoznati osobu koja će vas zainteresirati. Put do ljubavi vodit će preko prijateljstva i druženja pa je bitno da što više izlazite.

ZDRAVLJE Iscrpljenost i neraspoloženje.

Bik 21. travnja  - 21. svibnja

++++

POSAO Umrežavat ćete se i razmjenjivati ideje, ali ćete dobro znati što smijete podijeliti s drugima, a što zadržati za sebe. Uspjet ćete sklopiti odličan posao ili se izboriti za povlasticu.

LJUBAV Iako još ima komunikacijskih blokada koje remete odnos, dolazi do poboljšanja. Ima nešto vrlo erotično u vašem partneru, što vas privlači kao magnet.

ZDRAVLJE Moguća je grlobolja.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

+++

POSAO Tražite li zajam, ulagača ili sponzora, ostvarit ćete naum. Vaš će utjecaj porasti. Pregovori i poslovni razgovori odvijat će se prema vašim željama, a konkurencija vam neće biti osobita.

LJUBAV Glumeći nezainteresiranost, postići ćete da druga strana pokaže koliko joj je stalo do vas. Ako ste bili u svađi s partnerom, ovo će biti dani pomirenja.

ZDRAVLJE Mnogo ste bolje.

Rak 22. lipnja  - 22. srpnja

+++

POSAO Ponašanje kolega iživcirat će vas do te mjere da više nećete moći šutjeti. Iz vas će poteći bujica potiskivanih riječi pa ćete neke odnose raščistiti.

LJUBAV Između vas i osobe s kojom radite doći će do obostrane simpatije. Na pragu ste uzbudljivog flerta. Vezani će morati pokazati više razumijevanja za partnerove potrebe.

ZDRAVLJE Jačaju nervoza i nemir.

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

++++

POSAO Već u prvim tjednima nove godine ozbiljno ćete prionuti zadacima. Kada vas uhvati radni entuzijazam nećete prestajati raditi, a rezultati će biti odmah vidljivi.

LJUBAV Bit ćete vrckavi i spremni na razgovor u svakom trenutku. Dobri kontakti s okolinom ispunit će vašu svakodnevnicu, a moguće je i druženje s osobom iz druge sredine.

ZDRAVLJE Simptomi se povlače.

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

++++

POSAO Razdoblje je pogodno za traženje novog posla i širenje već postojećih, osobito ako su povezani s inozemstvom. Mogli biste biti upućeni na seminar ili bitan sastanak.

LJUBAV Poradite na komunikaciji s partnerom jer vaš bi se odnos mogao zaoštriti. Uzrok nesporazuma bit će novac i troškovi koji rastu munjevitom brzinom.

ZDRAVLJE U dobroj ste formi.

Vaga 23. rujna  - 22. listopada

+++

POSAO Oči okoline su uperene u vas, a odnosi sa šefovima zategnuti. Ne morate podilaziti drugima, a niti sebi dopustiti da pojedinci upravljaju vašim životom.

LJUBAV Ljubavne svađe spretno ćete okončati. Zaljubljenim Vagama vrzmat će se po glavi misli o braku i roditeljstvu. Znat ćete što hoćete i svoje ćete želje jasno pokazati.

ZDRAVLJE Psihički ste nemirni.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

+++++

POSAO Poticajno ćete djelovati na druge. Završetak tjedna ponešto je zbrkan, s obzirom na povećan broj ljudi koji od vas nešto traže ili na neočekivano zgusnut raspored sastanaka.

LJUBAV Ne gubite nadu u povoljan ishod ljubavne situacije. Ako je potrebno, privremeno se povucite pred partnerom ili simpatijom, kako biste vidjeli reakciju druge strane.

ZDRAVLJE Smanjite životni tempo.

Strijelac 22. studenoga  - 21. prosinca

+++++

POSAO S lakoćom ćete ulaziti u srž problema. Djelovat ćete punom brzinom. Možete očekivati i dugo očekivani ishod svojih napora, uključujući zaslužene nagrade i priznanja.

LJUBAV Sretno zaljubljenima mogla bi se dogoditi trudnoća, rođenje djeteta ili bračna odluka. Samcima neće nedostajati udvarača pa će se brzo zaljubljivati.

ZDRAVLJE Obavite potrebne preglede!

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja HIT ZNAK +++++

POSAO Pravo je vrijeme za obavljanje zahtjevnih poslova, putovanja i rješavanje starih problema. Ispravno procjenjivanje tuđih karaktera ili namjera bitan su preduvjet vašeg uspjeha. Budite oprezni s ljudima koji mnogo govore, ali ne kažu puno.

LJUBAV Strastveni poljupci daleko od tuđih očiju vašoj će novoj vezi dati dodatni čar. No upuštate li se u zabranjene ljubavne veze, budite spremni na posljedice. Bračne odnose blago će protresti neke otkrivene stvari iz partnerove prošlosti.

ZDRAVLJE Naučite se opuštati, makar uz glazbu ili ugodno društvo.

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

+++

POSAO Početak tjedna bit će težak s obzirom da se pojavljuju nove zapreke ili se stare vraćaju i progone vas. Ne tražite prečice do rješenja ili laku odstupnicu jer ćete samo odgoditi rješavanje problema.

LJUBAV Čak i ako niste dugo u vezi, mogli biste planirati brak. Ženama je razdoblje povoljno za trudnoću, a samcima za novu ljubav.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

++++

POSAO Uživat ćete u neizvjesnosti i prihvatiti se uzbudljivog i riskantnog posla. Iako će vas brojne aktivnosti i kontakti radovati, pobrinite se da nešto vremena ostane i za vas.

LJUBAV Pred velikim ste promjenama. Jedni će osjetiti zaljubljenost, drugi se upustiti u nevjeru ili ćete dopustiti bivšem partneru da vam opet unese nemir u život.

ZDRAVLJE Iscrpljenost i umor.