Glumica Kelly Preston, poznata i kao supruga Johna Travolte rođena je 13. listopada 1962. u znaku Vage. Iako su Vage nježne i tolerantne, njezin Mjesec u Ovnu pokazuje da je Kelly energična i poduzetna. Požrtvovne je prirode pa se više posvetila obitelji nego filmskim ulogama.

Ovan 21. ožujka - 20. travnja

POSAO: Naglošću biste mogli izazvati neugodnosti na radnom mjestu. Preusmjerite energiju na rješavanje nakupljenih obaveza, a rasprave s kolegama izbjegnite.

LJUBAV: Na pragu ste velikih odluka koje će odrediti smjer vašeg ljubavnog odnosa. Partner bi vas mogao staviti pred gotov čin i tražiti da se izjasnite glede zajedničke budućnosti.

ZDRAVLJE: Osjetljivi su vam sinusi.

Bik 21. travnja - 21. svibnja

POSAO: Pred vama bi se mogao otvoriti novi poslovni izazov. Sumnjat ćete da li ste mu dorasli, no kada krenete raditi shvatit ćete da i nije tako teško.

LJUBAV: Ako ste u braku ili imate vezu, potrudite se podići vaš odnos na višu razinu i pretvoriti je u nešto više od pritiska odgovornosti. Nekima je moguć flert na radnom mjestu.

ZDRAVLJE: Obavite liječničke pretrage.

Blizanci 22. svibnja - 21. lipnja

POSAO: Pojavljuju se nove mogućnosti na financijskom planu pa iskoristite priliku za zaradu ili učvršćivanje položaja. Iskažite svoje vrline i potencijale.

LJUBAV: Romantična zbivanja su pod sretnom zvijezdom - izlazite i družite se što više! Odnosi s partnerom dobivaju na značaju, a ako ste bili u zavadi mogli biste se pomiriti.

ZDRAVLJE: Više se posvetite sebi.

Rak 22. lipnja - 22. srpnja

POSAO: Bit ćete kreativni pa ćete se isticati u poslovima gdje nekog ili nešto uljepšavate. Bit ćete požrtvovni i radišni te postizati odlične poslovne rezultate.

LJUBAV: U odličnom ste razdoblju! Strasti će se zahuktavati pa će mnogi uploviti u novu ljubavnu vezu, ili shvatiti da je pred njima partner s kojim je moguća ozbiljna veza.

ZDRAVLJE: Ovaj ste tjedan odlično!

Lav 23. srpnja - 22. kolovoza

POSAO: Bit ćete izravni pa biste nekome mogli stati na žulj. Poslovne obaveze odrađivat ćete s pola snage jer ćete pokušati napraviti previše toga odjednom.

LJUBAV: Partner bi mogao biti neraspoložen. Bit će šutljiv i povučen. Trebat će mu ohrabrenje da se pokrene s mjesta i nešto učini. Pokušajte razgovorom proniknuti u ono što ga muči.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta!

Djevica 23. kolovoza - 22. rujna

POSAO: Za rukom će vam polaziti poslovi u kojima dolazi do izražaja vaša sposobnost organizacije. Osjetit ćete porast optimizma pa vam ni najteži poslovi neće predstavljati problem.

LJUBAV: Očekuje vas povoljan razvoj ljubavne situacije. Nekome je stalo do vas. Osjećate li privlačnost prema dotičnoj osobi, upustite se u vezu bez previše razmišljanja.

ZDRAVLJE: Jako dobro.

Vaga 23. rujna - 22. listopada ZNAK TJEDNA

POSAO: Bit ćete puni ideja i inspiracije pa će biti potrebno samo malo truda da ostvarite planove. Originalnim idejama pridonijet ćete plodnom i kreativnom ozračju na radnom mjestu. Šefovi će cijeniti vaš rad i trud.

LJUBAV: Moglo bi se dogoditi da se nađete između dvije primamljive ljubavne prilike i da se ne možete odlučiti. Ne brzajte, neka malo i vrijeme radi za vas. Bračni su odnosi iz dana u dan sve stabilniji.

ZDRAVLJE: Uljepšajte se, promijenite boju kose.

Škorpion 23. listopada - 21. studenoga

POSAO: Obaveza i zaduženja bit će mnogo. Suočit ćete se sa zaostacima i nedovršenim poslovima, zasukati rukave i ozbiljno se zabaviti s njima. Bit ćete uspješni.

LJUBAV: Pokažite malo više inicijative. Upustite se odvažno u flert i prihvatite zanimljivu ponudu, čak i ako sumnjate u iskrenost druge strane - mogli biste se ugodno iznenaditi.

ZDRAVLJE: Smanjite psihofizička naprezanja.

Strijelac 22. studenoga - 21. prosinca

POSAO: Tjedan nije povoljan za istjerivanje pravde ili traženja svojih prava - vaše bi riječi mogle biti pogrešno shvaćene. Bolje se koncentrirajte na posao, skloni ste pogreškama.

LJUBAV: Za partnera ćete biti nedokučivi. Možda u vama otkrije neku novu osobinu ili manu pa će biti iznenađen kako mu je to cijelo vrijeme promicalo.

ZDRAVLJE: Izbjegavajte neaktivnost.

Jarac 22. prosinca - 20. siječnja

POSAO: Šef bi vam mogao pružiti priliku da se okušate u novim projektima, ponuditi vam napredovanje ili omogućiti odlazak na usavršavanje. Bit ćete iznimno uspješni.

LJUBAV: U ljubavi ćete ostavljati dojam odlučne osobe, a vaše će akcije polučiti željeni i brzi uspjeh. Imate li partnera u inozemstvu, najavit će vam svoj dolazak.

ZDRAVLJE: Odlično ste!

Vodenjak 21. siječnja - 18. veljače

POSAO: Iako ste u razdoblju profesionalnog rasta, ipak ćete se morati odricati da biste negdje drugdje dobili. Bit ćete previše rastreseni da biste se mogli usredotočiti na neki cilj.

LJUBAV: Samo iskrenošću i otvorenim stavom možete doprijeti do srži bračnih problema. Nemojte šutjeti i povlačiti se u sebe jer će vas partner pogrešno shvatiti.

ZDRAVLJE: Provjerite krvni tlak!

Ribe 19. veljače - 20. ožujka

POSAO: S ovim tjednom ste u posebno dobrom razdoblju koje donosi priliku da se istaknete i zasjate briljantnim idejama. Otvaraju vam se i kombinacije s inozemstvom.

LJUBAV: Ako u ljubavnom životu bude bilo neugodnosti, imate snage sve okrenuti u svoju korist povećanim optimizmom i samopouzdanjem. Zato ne odustajte pred zaprekama.

ZDRAVLJE: Moguća je viroza.