Jedna od prvih asocijacija koja će vam pasti na pamet kada su u pitanju blagdanski dani jesu ukrašeni domovi i okućnice, ulice gradova, vrijeme provedeno s dragim ljudima, pokloni, ali  svakako i ukusna hrana, slasni zalogaji i osvježavajuća pića. Ipak, mnogi će ipak odmah pomisliti i na najluđi tulum i slavlje, odnosno doček Nove godine. Ako još uvijek nemate ideju gdje ćete ići na doček, mi vam predlažemo da tulum napravite u udobnosti vlastitog doma i donosimo pregled svega što vam je potrebno! UKUSNE SLASTICE Suhi ili kremasti? Voćni ili čokoladni? Tradicionalni ili moderni? Postoji li bolje vrijeme od blagdanskog da isprobamo sve ove vrste ukusnih kolača? Ako vam je ponestalo kreativnosti ili jednostavno želite isprobati nešto novo, ideje i namirnice za najfinije novogodišnje kolače možete pronaći bez problema. Jeste li znali da vam svi sastojci mogu stići i na kućnu adresu? Napunite svoju online košaricu i samo odaberite vrijeme i mjesto dostave!

SOČNE DELICIJE OD KOJI RASTU ZAZUBICE Kolači su samo 'šećer na kraju' svakog slavljeničkog objeda. Obično su tu i brojni prilozi, kao i glavna jela koja će zaigrati vašim nepcima. Tradicionalno se pripremaju riblji specijaliteti, francuska salata, pečenka, domaći mlinci... No, ne morate svake godine imati isti novogodišnji meni! Ovo je idealno vrijeme da mašti pustite na volju i testirate koliko ste kreativni u kuhinji kada je u pitanju priprema slasnih delicijaJoš jednom, nema potrebe da zbog potrebnih namirnica napuštate udobnost vlastitog doma! Svi sastojci mogu vam doći na kućnu adresu, a naručivanje namirnica nikada nije bilo jednostavnije! 
OSVJEŽAVAJUĆA PIĆA

Nikako ne smijete zaboraviti i na pića za potpuni dojam i zdravicu u ponoć. Najomiljenija su vina i s njima nikako nećete pogriješiti! Vrlo je važno da pažljivo proučite široku ponudu vrhunskih crnih i bijelih vina i izaberete ono koje će najviše pasati s pripremljenim obrocima. Isto tako, ne zaboravite se informirati o svim Konzum klik dostavnim područjima

U nekoliko jednostavnih koraka pripremite kućni doček Nove godine o kojem će se dugo pričati!
Story 

Foto: Profimedia