To su značajke koje opisuju tri jedinstvena Samsung pametna telefona S10e, S10 i S10+. To su uređaji s kojima je Samsung još jednom podigao ljestvicu značenja riječi savršenstvo.

Voliš gledati omiljene serije do kasno u noć? Često zaboravljaš pin ili uzorak za otključavanje zaslona?

Galaxy S10e, S10 i S10+ imaju prvi na svijetu Dynamic AMOLED zaslon koji isporučuje živopisan i realan sadržaj od kojeg se nećete moći odvojiti. Ovaj zaslon ublažava štetnu plavu svjetlost bez promjene boja na ekranu, što znači da možete gledati vaš omiljeni film ili seriju do kasno u noć uz manje naprezanje očiju. Također, uz ove pametne telefone više nećete morati brinuti kada zaboravite pin ili uzorak za otključavanje telefona. Zaslon na Galaxy S10+ i S10 uređajima ima ugrađen ultrazvučni skener otiska prsta, osiguravajući maksimalnu sigurnost uređaja i zaštitu svih podataka na njemu.

Tvoj pametni uređaj često ostaje bez baterije baš u trenucima kad ga najviše trebaš?

S ovim pametnim uređajima možete zaboraviti na takve probleme. Galaxy S10e, S10 i S10+ uče vaše dnevne rutine i uzorke korištenja pa isključuju aplikacije koje trenutno ne koristite, a prilagodljivi način uštede energije upravlja trajanjem baterije na temelju predviđanja vašeg dana. Također, jedna od značajki koja će vas svakako razveseliti jest mogućnost bežičnog punjenja drugih uređaja, čak i kompatibilnih nosivih uređaja (poput Samsung Galaxy Watch sata ili Galaxy Buds slušalica), tako da ćete postati powerbank za sve vaše prijatelje koji zaboravljaju napuniti svoje mobitele prije izlaska.

Nikad dovoljno dobra fotografija za skupljanje lajkova?

Galaxy S10e, S10 i S10+ dolaze s kamerama koje će sve vaše čarobne trenutke zabilježiti kao što bi ih zabilježio profesionalni fotograf. Njihove stražnje inteligentne kamere predložit će čak i kompoziciju te automatski optimizirati postavke kamere prema sceni koju želite fotografirati, a inovativna prednja kamera preoblikovana je za još bolje selfieje. Uz ove pametne uređaje spremni ste za fotografiranje i po danu i po noći. Dvostruki otvor blende prilagođava i optimizira svjetlo prije dodira okidača, tako da će sve vaše fotografije iz noćnog izlaska izgledati savršeno. I prednja i stražnja kamera mogu snimati u UHD kvaliteti, a po prvi put u mobilnoj industriji stražnja kamera ima mogućnost snimanja u HDR10+ kvaliteti.

Više informacija o ovim savršenim pametnim telefonima možete pronaći ovdje.